a šta bi trebalo da plače? ja da sam potpisao ovakav ugovor kes mi nebi silazio mjesec dana sa licaCepi1981 je napisao/la:Sto mi ovaj njegov kes ide na zivce, skoro na identican nacin je se hakacio poslje one blamaze prtiv Nigerije, da dok je nacija u soku bila, uz ogromnu dozu bola I gorcine doticni je se smijao. Sada trebam takvog smrada nazivati kapitenom????AhmetNY je napisao/la:Eh da su ga prodali bilo bi stotinjak hilja i za Zelju a ovako milka vise za AmruBaDa12 je napisao/la:Čestitke, Edine!
![]()
Zasluzio je to Dzeko, prvi strijelac kluba u posljedne dvije godine (nije sa penala pogadjao).
On im je prosle godine donio titulu EPL a bogami i onu prvu titulu EPL...bio je jedan od dva glavna u posljednjim minutama posljednje utakmice kola.
Trebao je vec tada dobiti novi ugovor
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Čestitke kapitenu!!!
Manchester City FC
1 min ·
CITY IN THE NEWS: Falcao to accept pay cut to join City and Negredo linked with Valencia?
-
Evil Genius II
bili su tu i tevez i balotelli i negredo, pa i jovetic ali dzeko je uvijek bio taj koji ih je cupao u drugom dijelu sezone. 'ta ce falcao 
tašnica mu je pravo cool, da mi je znati gdje ju je kupioBaDa12 je napisao/la:Čestitke, Edine!
Nadam se da se salis. Ovako su isto Negreda doveli par dana poslje dogovora sa Dzekom da ostane u klubu. Samo sto je Falcao bar duplo bolji igrac od Negreda. Ovo je katastrofalna vijest ako je istina. City je jedini klub na svijetu koji gomila trojicu, cak cetvoricu odlicnih napadaca. Evo vidim cak i Falcaa. Kako pojedini ljudi nisu u stanju da vide da je to lose po Dzeku meni nije jasno. Cuj Falcao pa ne postoji poznatiji i bolji napadac na svijetu od njega koji zeli da napusti svoj klubmandraX je napisao/la: Manchester City FC
1 min ·
CITY IN THE NEWS: Falcao to accept pay cut to join City and Negredo linked with Valencia?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 21 avg 2014, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sad se vise niko nema pravo buniti kad bude sjedio na klupi, sam pao sam se ubio
Ako sad ne dodje Falcao, doci ce neko drugi (eventualno iduce godine) koji ce sa Aguerom ciniti tandem, to je jasno. Yebi ga, vise sam volio da je presao negdje drugo, nesto poput Mandzukica. Al' ako je njemu para najvaznija, a boze moj, njegov izbor i pravo.
Ako sad ne dodje Falcao, doci ce neko drugi (eventualno iduce godine) koji ce sa Aguerom ciniti tandem, to je jasno. Yebi ga, vise sam volio da je presao negdje drugo, nesto poput Mandzukica. Al' ako je njemu para najvaznija, a boze moj, njegov izbor i pravo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Imadose li gdje vece bure naci?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Slagirao se. 
Ne znam zašto pišete tako kao da će Edin biti do kraja ugovora. Možda on već na ljeto ode. Ne bi bio prvi put da se tako nešto desi. Samo, naravno da je bitna odšteta i klauzule u ugovoru. Ako bude previsoka, e onda je interesantno. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
Nerminovic
- Kontakt:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ovako ni Amra nece vrisnut
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kapiten na drugoj stranici? Ne moze to tako.
Peta za Silvu...

Vecina glavnih igraca u Citiju, pa tako i Dzeko medju njima, su produzili ugovore ali procitao sam da niko nije dobio zvanicnu povisicu plate, sto je inace standard pri produzenju ugovora. To valjda zbog toga sto ih je Uefa pritisla zbog FFP-a pa ne smiju imati velike troskove za plate. Ali im Uefa nije nista rekla o bonusima pa su kako sam procitao svim ovim igracima obecali bonuse, koji su za sad tajni. Mozemo samo pretpostavljati o kakvim se ciframa radi. Ali sigurno su gigantske jer svi su produzili ugovore bez nekih trzavica ili prijetnji o odlasku (standardna pregovaracka taktika). Znaci da su zadovoljni ponudjenim.
Peta za Silvu...

Vecina glavnih igraca u Citiju, pa tako i Dzeko medju njima, su produzili ugovore ali procitao sam da niko nije dobio zvanicnu povisicu plate, sto je inace standard pri produzenju ugovora. To valjda zbog toga sto ih je Uefa pritisla zbog FFP-a pa ne smiju imati velike troskove za plate. Ali im Uefa nije nista rekla o bonusima pa su kako sam procitao svim ovim igracima obecali bonuse, koji su za sad tajni. Mozemo samo pretpostavljati o kakvim se ciframa radi. Ali sigurno su gigantske jer svi su produzili ugovore bez nekih trzavica ili prijetnji o odlasku (standardna pregovaracka taktika). Znaci da su zadovoljni ponudjenim.
Pauk pasa da ti nije Dzeko trebu zego pa si nervozan.Hoce on ima rapa pazi se.
To treba da ti bude drago.Alipasino je napisao/la:Pauk pasa da ti nije Dzeko trebu zego pa si nervozan.Hoce on ima rapa pazi se.
ocekujem Dzekija u prvih 15 veceras 
Edin pocinje utakmicu protiv Liverpoola!
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Bing [Bot], CAGarfia, dzemil, General505, lol89, Proximic, Sveti i 83 gosta.