FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 12:02

junuz23 je napisao/la:Pa vjerovatno zato sto je neki iz vase uprave zapeo ko sivonja i mase nekakvim papirima dok mu iz usta curi pjena, a ovi ga slusaju i mole boga da konacno prestane da bi i oni rekli ponesto....eto zasto jos traje sjednica
neko iz nase uprave :shock: :shock: :D :D
da,da..ima ih nasih 10 u toj komisiji :D :D ..jesi dobar ti :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 06 mar 2010, 12:05

avenija je napisao/la:ja stvarno nekontam vas , ako je igrao sa 3 zuta kartona a ocigledno jeste ,preksio je pravilo .
Po zakonu saveza pise sta je kazna za taj preksaj i nek se to uradi .
Vi iz tuzle radite kontra stvar , pljujete po sarajlijama sto traze pravdu mjesto da proklinjete upravu kluba ako je dopusteno da igrac sa 3 kartona igra.
a nemozes ti njima to dokazat nikako jarane
mi smo **** i gotovo
HZSA87

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 mar 2010, 12:05

Ja stvarno ne shvatam kako su mogli previdjeti da igrac ima zuti karton viska?!Nebitno cija je krivica,ali ljudi moji,pa nije to mala stvar.Moraju se postovati pravila,pa cak i ta administrativne prirode,ako hocemo da nam se liga poboljsa!Svasta....
Treci put castimo

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 12:06

PIRKE33 je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:najpostenije je da se bodovi daju Sarajevu..........pravila i zakon u sportu su jasni.........Sarajevo ako treba, pred UEFA-om dobija bodove.
Za dobrobit njihovu, molim navijace Slobode, te stanovnike tuzlanskog kantona da prvo pociste u svojoj avliji, kako u sportu, tako u kantonalnim vlastima........unistili su vam industriju.........ovi ce sport........

A jeste li vi, kad ste poslali žalbu Savezu, naveli koliko vam treba bodova? Najbolje bi bilo da vi odmah sad tražite desetak bodova, ono, nek se nađe ako zatreba, da se više ne bunite do kraja sezone. To je poštenije nego da svako malo tražite po tri boda.
nebitna su tri boda..............ljudi hoce da izmisljaju pravila kako je njima qrcu cejf...............
Ma ja se, u stvari, zezam u ovoj baš komičnoj situaciji. Mada nije sve tako jednostavno kako neki hoće da prikažu. Nije niko u Slobodi toliki idiot da rizikuje utakmicu namjerno uvodeći u igru igrača koji je imao zabranu nastupa, dakle nisu znali milion posto. Kako će provjeriti ako im nisu dostavili podatke oni koji su trebali, Savez i Olimpik. Ako je to tako, onda Sloboda stvarno nije kriva. Ali nije ni Sarajevo, i što bi oni gubili bodove ako ne moraju, jel tako. Baš me zanima kako će ovo Savez razriješiti. Ali stvarno ne bi bilo fer da opet Slobodu zeznu kao za onu Evropu.
A đe da znam?!

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 06 mar 2010, 12:07

izgleda nova tekma

slobodaenid
Kontakt:

Post Postao/la slobodaenid » 06 mar 2010, 12:07

NSBiH odlučio: Nova utakmica Slobode i Sarajeva
Subota, 06 Mart 2010 11:50
Slučaj "Gavarić" o kome se proteklih dana pisalo, na dugo i na široko, danas je dobio svoj epilog. Odlukom Takmičarske komisije, utakmica 16. kola između Slobode i Sarajeva se proglašava nevažećom, a ova dva kluba novi susret će odigrati 24. marta na stadionu Tušanj.

Podsjećamo, Stefan Gavarić, igrač koji je u Slobodu stigao u zimskom prijelaznom roku iz Olimpika, u ovoj utakmici zbog greške FK Olimpik i NSBIH-a koji nisu adekvatno obavijestili Slobodu, nastupio je za „crveno-crne“ i ako zbog tri javne opomene nije imao pravo nastupa.

Takmičarska komisija je postupila prema očekivanjima, te u skaldu sa članom 74. Pravilnika o takmičenju, u kojem se u slučaju da klubovi nisu znali za kaznu igrača, kao rješenje želbe jedne od ekipa navodi nova utakmica.

O tome da li će biti kazni za klubove i pojednice koji su napravili ovaj propust, odlučit će Disciplinska komisija, a s obzirom da u trenutku kada pišemo ovaj tekst još uvijek zasjeda i Takmičarska komisija, nije poznato da li će u današnjoj utakmici Slobode i Laktaša pravo nastupa imati Bekić i Mostarlić, koji su već pauzirali u sada nevažećoj utakmici sa Sarajevom.

Čini se da ova odluka niej zadovoljila predsatvnike, niti SLobode, niti Sarajeva, jer su i jedni i drugi očekivali drugačiji rasplet. Sloboda da joj se potvrdi zaslužena pobjeda, a Sarajevo da dobije bodove za zelenim stolom.

Tuzlainfo / N. Ć.

arapinho1
Kontakt:

Post Postao/la arapinho1 » 06 mar 2010, 12:08

"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 06 mar 2010, 12:12

sta je najpostenije grob ih hebo, imas zakon i pravilnik i postupaj po njemu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2010, 12:13

Opet cemo ih naderati. :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 12:14

arapinho1 je napisao/la:http://www.---SPAM---/sport/nogomet/clanak/100306033
najpostenije
E sad, baš me zanima koliko će Sarajevo imati pravo dovesti svojih navijača. Pretpostavljam da će im Sloboda dozvoliti najmanje 50 navijača.

Hajmo prognozirat rezultat. Evo ja mislim da će bit 3:1 za Slobodu! hehehe
A đe da znam?!

korisnik
Kontakt:

Post Postao/la korisnik » 06 mar 2010, 12:14

kakva glupost, pa nek ukinu onda pravilnike, koji ce k

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 12:16

korisnik je napisao/la:kakva glupost, pa nek ukinu onda pravilnike, koji ce k
Pa ovo je bilo po pravilniku, član 74. hehehehe
A đe da znam?!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 mar 2010, 12:16

junuz23 je napisao/la:sta je najpostenije grob ih hebo, imas zakon i pravilnik i postupaj po njemu
sta fali..pa vi ste se kleli u zakon...a ova komisija je zakonski donijela odluku :shock: :shock:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 mar 2010, 12:16

AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.

toliko od mene, vjerovali ili ne, boli me briga. ;)
Ispostavilo se da ste mi trebali vjerovati.

A oni koji su rekli da lupam, neka se poklope i prestanu da pametuju. ;)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2010, 12:17

Nije lako sa Slobodom i Tuzlom. Ako nisi zasluzio pobjedu na terenu, neces dobiti bodove ni na zelenom stolu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 12:18

AYAN je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.

Ispostavilo se da ste mi trebali vjerovati.

A oni koji su rekli da lupam, neka se poklope i prestanu da pametuju. ;)

Ja mislim da si ti u pravu! Jelde?!
A đe da znam?!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 12:21

slani grad je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:sta je najpostenije grob ih hebo, imas zakon i pravilnik i postupaj po njemu
sta fali..pa vi ste se kleli u zakon...a ova komisija je zakonski donijela odluku :shock: :shock:

Junuze ba, jel vas to strah ponovit utakmicu. Ma odigraćemo je pa nek pobijedi bolji! ha ja! heheheh. Nema ništa od bodova na g....
A đe da znam?!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 12:24

Može li mi neko reći, kakva su pravila, kad ih sad ponovo pobijedimo, koliko ćemo bodova dobit? Jel moguće da mi budemo jedini klub na dunjaluku koji za dvije pobjede dobije 3 boda?!!!
A đe da znam?!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 mar 2010, 12:25

Dirk je napisao/la:

Najverjovatnije ti opet lupas po kozna koji put ... pravilniku jasno pise kada se odigrava nova utakmica , a isto tako u pravilniku pise da nema nove utakmice ako je on prekrsen sto je u ovom slucaju ;)

Nije Sarajevo krivo sto Sloboda ne vodi evidenciju , niko nije lud zbog nijhovog nemara placati ponovo putovanje u Tuzlu ekipe i slicno , ako je imao tri zuta a jeste stvar je jasna , tako da spekulacije tipa ove ne dolaze u obzir jer FKS nema razloga da igra novu utakmicu :D

Cirkus ce tek nastati ako se ovome progleda kroz prste , pa vjerujem da ce FKS protiv Modrice izaci u sastavu u kojem ce biti Torlak koji ima tri zuta pa da vidimo dokle ovo vodi :!:

Bezveze mjesate Olimpik jer taj covjek Gavaric nije imao nista sa tim timom jer je dobio ciste papire , i Olimpik nije duzan da obavjesti nikoga jer nije ni znao gdje je otisao taj igrac , A ISTI TAJ JE UZEO ISPISNICU IZ OLIMPIKA RIJECIMA DA SE VRACA U SRBIJU , A ON JE SVE IZRADIO I OTISAO U TUZLU !
Samo bih citirao post u kojem se neko dobro nalupao i napametovao.

Nije vjerovao, ili se plašio odigravanja nove utakmice u Tuzli, jer zna da bi zijanili.

Sada ću reći sljedeće predviđanje:

Sloboda će Najvjerovatnije u ponovljenoj utakmici pobijediti sa 4:0 vjerovali ili ne, boli me briga. :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.