Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Privatno Stilic i Susic nisu u dobrim odnosima. Dok je ovaj selektor BiH ovaj nece dobiti poziv.
1946
- moustapha
- Kontakt:
Jel to tvrdis na osnovu toga sto gledas utakmice poljske lige, ili izvlacis zakljucak iz novinarskih tekstova?EmirTM87 je napisao/la: Pa koliko je onda tek Stilic zasluzio ako su oni, lik je jedan od najboljih igraca poljske lige koja je puno jaca i od nase i od hrvatske lige
#divovi
Kakvi ba privatni odnosi, pa nece ga zvati kod sebe kuci na rucak ili sta ja znam, pricamo o reprezentaciji koja nije Susicevo privatno vlasnistvo!Head je napisao/la:Privatno Stilic i Susic nisu u dobrim odnosima. Dok je ovaj selektor BiH ovaj nece dobiti poziv.
@moustapha pratim utakmice poljske lige, Stilica pratim jos otkako je otisao iz Zelje
I Štila je zaslužio, ali ne mogu svi na spisak. Bilo kojeg od njih da pozove, neće pogriješiti. Cimirot i Sušić su generacija, a Štila je malo stariji, u takvim situacijama uvijek biram mlađe igrače.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Stilic je pricao protiv Susica i ovaj ga se odredk'o.EmirTM87 je napisao/la:Kakvi ba privatni odnosi, pa nece ga zvati kod sebe kuci na rucak ili sta ja znam, pricamo o reprezentaciji koja nije Susicevo privatno vlasnistvo!Head je napisao/la:Privatno Stilic i Susic nisu u dobrim odnosima. Dok je ovaj selektor BiH ovaj nece dobiti poziv.
@moustapha pratim utakmice poljske lige, Stilica pratim jos otkako je otisao iz Zelje
Isto ko sto se veliki treneri odreknu nekih igraca, tako je i Susic Stilica.
1946
- sanlituncay
- Kontakt:
A večeras ćete ako kojim slučajem slabije odigra,tog istog Cimirota ispljuvat,da ga neće ni Miljacka moć' oprat 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Sta se raspravljate s Headom, on ce jos malo pricat kako ni Dzeko nije za repke, al **** frajer likuje sto je Bandovica pozvo, halo ba Bandovic ovo je veci cirkus od Hadzica i TInkeca zajedno
Drug Stila bi jedini mogao zamjeniti MIsimovica. Ok, neko iz Sarajeva zasluzuje poziv i nek to bude mali Cimirot, mada je za mene Duljevic puno veci potencijal od njega. A ako za Hadzica i Susica ima mjesta a za Stilu nema onda stvarno ne znam ko je tu lud.Virtu4l je napisao/la:I Štila je zaslužio, ali ne mogu svi na spisak. Bilo kojeg od njih da pozove, neće pogriješiti. Cimirot i Sušić su generacija, a Štila je malo stariji, u takvim situacijama uvijek biram mlađe igrače.
A za Bandovica ne znam sta da kazem, na koji li je to nacin on zasluzio poziv
- sanlituncay
- Kontakt:
Tino Sušić će biti za 2 klase bolji od Misimovića,prezadovoljan sam kako se razvio u posljednjih 9 meseci ! Nadam se da će narednih 10 godina nosit na leđima Misketov dres 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ovo za Bandovića se moglo naslutiti još u maju mjesecu kad je Pape objavio spisak rezervi za SP. Počeli su da mešetare, to sam još davno najavljivao, previše je pitara u IO NFSBiH i pritisci su ogromni, ali Cimirot je veliki potencijal i bez obzira na sve poziv nije došao nezasluženo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta reci, koju posluku porati ?sanlituncay je napisao/la:Tino Sušić će biti za 2 klase bolji od Misimovića,prezadovoljan sam kako se razvio u posljednjih 9 meseci ! Nadam se da će narednih 10 godina nosit na leđima Misketov dres
ovo je farsa
Ne širi dezinformacije. Kad tako nešto navedeš onda moraš reći gdje si pročitao ili čuo.....Eto ja znam da mu je Sušić pare tražio, a ovaj nije dao..Head je napisao/la:Stilic je pricao protiv Susica i ovaj ga se odredk'o.EmirTM87 je napisao/la:Kakvi ba privatni odnosi, pa nece ga zvati kod sebe kuci na rucak ili sta ja znam, pricamo o reprezentaciji koja nije Susicevo privatno vlasnistvo!Head je napisao/la:Privatno Stilic i Susic nisu u dobrim odnosima. Dok je ovaj selektor BiH ovaj nece dobiti poziv.
Isto ko sto se veliki treneri odreknu nekih igraca, tako je i Susic Stilica.
Da ti malo pretragu olakšam. Ukucaš na youtube Semir Štilić pa fino pogledaš. Poslije toga ukucaš Sven Sušić i Anel Hadžić pa isto pogledašmoustapha je napisao/la:Jel to tvrdis na osnovu toga sto gledas utakmice poljske lige, ili izvlacis zakljucak iz novinarskih tekstova?EmirTM87 je napisao/la: Pa koliko je onda tek Stilic zasluzio ako su oni, lik je jedan od najboljih igraca poljske lige koja je puno jaca i od nase i od hrvatske lige
- sanlituncay
- Kontakt:
Već na Tušnju očekujem novu zvezdu bh fudbala u punom sjaju i sa brojem 10 na leđima ! Pokaži svima kako se igra

10 moze nositi samo kod amidzesanlituncay je napisao/la:Već na Tušnju očekujem novu zvezdu bh fudbala u punom sjaju i sa brojem 10 na leđima ! Pokaži svima kako se igra
Mislis, cujemo se veceras!!sanlituncay je napisao/la:A večeras ćete ako kojim slučajem slabije odigra,tog istog Cimirota ispljuvat,da ga neće ni Miljacka moć' oprat
Protiv Veleza je napravio kiks i ovi nam zabili gol, niko mu to ne zamjera. I on je covjek i moze pogrijesiti, moze veceras odigrati i lose, pa nije robot da deset-petnaest utakmica odigra istim tempom.
Cimirot moze dati veceras 2 autogola i opet mu se ne moze nista prigovoriti
btw
http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... /140821053" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekoh vam jutros spisak.
btw
http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... /140821053" onclick="window.open(this.href);return false;
Rekoh vam jutros spisak.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.