Vidi đukca jebote, i njemu platio kartu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Evolution87 je napisao/la:Dobrodosli gosti, cuvajte kosti
Head je napisao/la:http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... a/sarajevo
plus Dupovac + Tatomirovic da zavrsi papireZastone je napisao/la:Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot
Bandoviću neka ti bude ovo motiv da braniš bolje nego ikad, tvoje odbrane su nam potrebne!
A Cimi će aBd standardno među boljim biti
Zaboravio si Berberovica, Duljevica, Bilbiju, Radovca...Svi oni imaju mjesto u prvih 11 reprezentacijeBosniacum Lilium je napisao/la:plus Dupovac + Tatomirovic da zavrsi papireZastone je napisao/la:Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot
Bandoviću neka ti bude ovo motiv da braniš bolje nego ikad, tvoje odbrane su nam potrebne!
Steta sto Krste vec igra za Makedoniju, a Stojceva da smo ranije zaganjali dobili bi i njega. Treba vidjeti ima li Sevko bh. papire jer znam da je rodjen u LabinuEmirTM87 je napisao/la:Zaboravio si Berberovica, Duljevica, Bilbiju, Radovca...Svi oni imaju mjesto u prvih 11 reprezentacijeBosniacum Lilium je napisao/la:plus Dupovac + Tatomirovic da zavrsi papireZastone je napisao/la:Selektor Sušić večeras dolazi na Koševo: Interesantni su mi Bandović i Cimirot
Grmi sa sjevera trese se zenicaeldo je napisao/la:jel bilo zemljotresa u sarajevu malorije, u zenici pravo zatreslo, ili se ceka pa ce da trese veceras na stadionu......
imalo bi smisla da je zatreslo za vrijeme tekme,a ovako nista to....... da nebude off, nek je sa srecom ove noci....Head je napisao/la:Grmi sa sjevera trese se zenicaeldo je napisao/la:jel bilo zemljotresa u sarajevu malorije, u zenici pravo zatreslo, ili se ceka pa ce da trese veceras na stadionu......
Ima i nasih svaba da se znaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Imal švaba po gradu?
Sretno vam veceras
Trenutno korisnika/ca: trunks1946, Zeko87 i 22 gosta.