Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
-
- Kontakt:
Re: Teretana
Bulking je nabijanje masnoce. Misicna masa se nabija treningom, odmorom i dovoljnom ishranom. Misicna masa raste stabilno u skladu sa ova tri elementa, svaki visak kalorija ce se odraziti u masnocu na tijelu. Nabiti pet do 10 kg misicne mase za godinu dana je moguce samo koristenjem razvojnih hormona. Jedna kila misicne mase je dobar rezultat za one koji treniraju redovno amaterski.
- BurningLegion
- Kontakt:
Bulking nije cisto nabijanje masnoce. I ne vidim razlog zasto bi nemoguce bilo unutar godinu dana dobiti 5 kg misicne mase uz adekvatan trening, adekvatnu prehranu i dovoljno odmora, pa da ides 0,5 kg misicne mase po mjesecu izvedivo je. Uopce nije nerealno, ne trebaju ti nikakvi hormoni za to, samo jak trening i ispravna i kvalitetna prehrana, sta ti je bolan.
-
- Kontakt:
BurningLegion neiskusan si pa mislis da je to moguce. Ako zelis svoju teoriju dokazati pokusaj nabijati misicnu masu pola godine. Jednom mijesecno mjeri masnocu tijela, tezinu tijela i drzi striktnu dietu pola godine. Ako uspijes nabiti pola kile misicne mase mijesecno, ja bi uz tvoje odobrenje predao tvoje rezultate timu naucnika. Ovo zadnje iskreno govorim.
Kako je moguce imati 100kg na 180cm a da pritom nemas stomacinu?ZuZa3 je napisao/la: Inace sam na 100kg, al sad je ljeto, pa beach body ovo ono tako da sam spao na mizernih 94kg. Visok sam 180cm ( 1cm +/- ).
Neka mase

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
1kg misica i 1kg masnoce ne zauzimaju isti volumen.Greivis je napisao/la:Kako je moguce imati 100kg na 180cm a da pritom nemas stomacinu?ZuZa3 je napisao/la: Inace sam na 100kg, al sad je ljeto, pa beach body ovo ono tako da sam spao na mizernih 94kg. Visok sam 180cm ( 1cm +/- ).
Neka mase
Chelsea, Chelsea
We're gonna make this a Blue Day
Pa tesko je i 90kg imati a da nemas masnoce.
Jedino da si ovakav.

Jedino da si ovakav.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Ja ne pricam o tome da ce covjek dobiti samo misicnu masu iskljucivo, naravno da ce rasti malo i nezeljena masa, ali to jednostavno treba svesti na minimum sto boljom prehranom. Ja sam prosle godine nakon bolesti i tri zavrsavanja u bolnici izgubio maltene svu, da ne kazem svu, misicnu i inu masu, tezio 75 kg maksimalno. U godinu dana sam digao na 81 kg. Da ne trazim sada before i after slike, razlika je ocigledna, o misicnoj probudjenosti necemo ni pricati. Od toga sigurno minimum minimuma 3 kg misicne mase. Stvarno ne vidim sta je nemoguce u tome da netko pola kg misicne mase mjesecno dobije, pogotovo u samom startu. Kasnije ce naravno ici teze i trebat ce jos dosta toga, ovisi o genetici, godinama, vec postojecoj razini misicne mase, ali da netko ne moze u godinu dana uz pravilan trening i prehranu dobiti 5 kg misica, e ne slazem se.samoposmatram je napisao/la:BurningLegion neiskusan si pa mislis da je to moguce. Ako zelis svoju teoriju dokazati pokusaj nabijati misicnu masu pola godine. Jednom mijesecno mjeri masnocu tijela, tezinu tijela i drzi striktnu dietu pola godine. Ako uspijes nabiti pola kile misicne mase mijesecno, ja bi uz tvoje odobrenje predao tvoje rezultate timu naucnika. Ovo zadnje iskreno govorim.
Greivis je napisao/la:Kako je moguce imati 100kg na 180cm a da pritom nemas stomacinu?ZuZa3 je napisao/la: Inace sam na 100kg, al sad je ljeto, pa beach body ovo ono tako da sam spao na mizernih 94kg. Visok sam 180cm ( 1cm +/- ).
Neka mase
Kolega mi ima 95 kg na 186 cm, vjerujem da ima manji/bolji/izrazeniji stomak nego ti, npr., uz neku moju pretpostavku da tezis nekih 70ak kg. Dapace, liku se nazire jasno i six pack vec.
Kao sto je gore receno, 1kg misica i 1 kg masnoce potpuno drugacije izgledaju i zauzimaju bitno razlicit prostor.
Nije isto 180cm-100kg i 186cm-95kg.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Ako ima dovoljno misicne mase, uz manjak masnog tkiva, nije ni razlicito. Sekunde. Ne znam sto ti je to toliko nepojmljivo, pa bolje vjerojatno on izgleda troduplo sa 90 do 100 kg na svoju visinu nego neki lik da je i nizi od njega sa 10, 15 i 20 kg manje ako je to kvalitetna masa. A jest. Uvjerih se u to.
Mene sekunde ne zanimaju nekakvi abs na likovima koji nemaju 70 kg, to je malo je reci presmijesno. Osim ako nemas 16 godina. To je za curice i nerazvijene deckice.
Mene sekunde ne zanimaju nekakvi abs na likovima koji nemaju 70 kg, to je malo je reci presmijesno. Osim ako nemas 16 godina. To je za curice i nerazvijene deckice.
Meni na 180cm kilaza uglavnom varira izmedju 75-80kg. A nije da sam mrsav, ni najmanje. Lagane kosti ili sta vec. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa jebga, valjda nemas dovoljno misicne mase. Al nema sanse na tu visinu da ne bi mogao imati kvalitetnih 90 kg i da ne izgledas duplo i vise bolje nego sada.
Gotov HIIT, dan 3.
Bolje da sam umro jucer recimo.
**** pravo, muke Isusove sto bi se reklo. Al` milina kada dodje onih zadnjih 20-30 sekundi i kraj a ono ti polu-mrtav na podu lezis i na sve nacine pokusavas doci do daha.
Nisam puno varao, samo zadnjih 10 minuta sam morao uzeti jednu pauzu na svoju ruku od 30-tak sekundi jer sam fkt tesko disao, skoro pa jedva i nikako nisam mogao vratiti dah.
**** pravo, muke Isusove sto bi se reklo. Al` milina kada dodje onih zadnjih 20-30 sekundi i kraj a ono ti polu-mrtav na podu lezis i na sve nacine pokusavas doci do daha.
Nisam puno varao, samo zadnjih 10 minuta sam morao uzeti jednu pauzu na svoju ruku od 30-tak sekundi jer sam fkt tesko disao, skoro pa jedva i nikako nisam mogao vratiti dah.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:Gotov HIIT, dan 3.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hehe pravo si me nasmijaoKevin je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Gotov HIIT, dan 3.
Nisam puno varao, samo zadnjih 10 minuta sam morao uzeti jednu pauzu na svoju ruku od 30-tak sekundi jer sam fkt tesko disao, skoro pa jedva i nikako nisam mogao vratiti dah.![]()
![]()
![]()

Samo nastavi, nadam se da si se slikao prije pocetka treniranja, pa da mozes stavit neke before-after slike

Chelsea, Chelsea
Nisam slikao, nisam u tvom fazonu. Al` nema problema, pocet cu pa postavim nakon nekog vremena.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Momak ima 175 i 90+kg i postotak masnoće mu je minimalan. Dobro, on je pro bilder, ali opet je sve moguće.
Imam najozbiljnije.BurningLegion je napisao/la:Pa jebga, valjda nemas dovoljno misicne mase. Al nema sanse na tu visinu da ne bi mogao imati kvalitetnih 90 kg i da ne izgledas duplo i vise bolje nego sada.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Nerminovic
- Kontakt:
valja i to znas kakoGreivis je napisao/la:Imam najozbiljnije.BurningLegion je napisao/la:Pa jebga, valjda nemas dovoljno misicne mase. Al nema sanse na tu visinu da ne bi mogao imati kvalitetnih 90 kg i da ne izgledas duplo i vise bolje nego sada.Ne valja previse u sirinu otici.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BurningLegion
- Kontakt:
Vjerujem ti da imas, ali isto tako pretpostavljam da si cisto ''normala'', mozda jednostavno nemas ambicija za vise. A u sirinu, zasto da ne, siroka ramena, trapez, ledja, pa to je tocno ono sto cini muskarca, realno. Nije ''biti sirok'' samo da ti stomak raste van svih proporcija.
- Consigliere
- Kontakt:
Valjal 'vako?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.