Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
velicina, veci od kluba.

-
elfenomenoo9
- Kontakt:
nidje vezetyler durden je napisao/la:velicina, veci od kluba.
- tyler durden
- Kontakt:
Iker Casillas - The most emotional moment in sport's history

Ikere ne zasluzujemo te 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Veliki Iker je proslavio gol prije nego sto je postignut!tyler durden je napisao/la:velicina, veci od kluba.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Napušite se qrca svi koji imate protiv Ikera.
Čovjek je zaslužio da mu spomenik dignu ispred stadiona. 
Ronaldo spreman za sutra. Stvarno ga ne treba ubacivati, svakako je trebao propustiti oba superkupa.
Svi mi volimo Ikera i cijeli Madrid ga obožava. Glupo je postavljati pitanje da li je on legenda Reala. Naravno da jeste, čovjek koji nas je dugo godina vukao kada je najteže bilo i spašava bezbroj puta,ali svakom dodje vrijeme kada više nije koristan. Dodje vrijeme kada te tijelo počne izdavat. Nekom je to u 30-toj, nekom u 40-toj... To se nikad ne zna. Iker bi trebao kao legenda našeg kluba znati kada više ne može braniti na staroj razini. Nažalost to vrijeme je došlo, on sam treba biti svjestan da više Realu pomoć ne može. Zamislite samo da smo izgubili finale Lige Prvaka zbog njegove amaterske pogreške. Toliko željenu La Demicu bi nam oduzeo Iker, ne želi valjda da ga nakon svega što je uradio za ovaj klub pamtimo po nekoj katastrofalno pogreški koja je svim navijačima Reala srušila snove. Što prije on shvati da je njegovo vrijeme prošlo kao veća legenda će se oprostiti od navijača. Toliko smo pljuvali Mourihno što je stavio Ikera na klupu, ali Mourihno je već tada znao da Ikera tijelo polako izdaje.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- Consigliere
- Kontakt:
Izdade ga tijelo staro....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Dosta raje koja pise o Ikeru lose nije u stanju da se sjeti (zbog godista) koliko je puta Casillas spasio Real.
- AlfredBorden
- Kontakt:
fazon je da mu to ne daje za pravo da radi stvari koje je radio, real madrid > iker
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
ne znaju mladji koliko iker znaci realu i koliko je zaduzio ovaj klubDzoni je napisao/la:Dosta raje koja pise o Ikeru lose nije u stanju da se sjeti (zbog godista) koliko je puta Casillas spasio Real.
al sta ces kad prate real od dolaska c.ronalda
ne mogu se ni sjecat ikera npr 1999 ,2000,2001 godine kad su bili djecica tad

jedan od najvecih igraca koji su igrali u real madridu sigurno
kad spomenes real madrid iker i raul su prve osobe koje bar meni padnu na pamet ,oni su pravi madridisti i ljudi koji su uvijek raspoznavali prave vrijednosti koje se trebaju gajiti u realu, pravi kapiteni.
sto li se iker posvadjao sa mouom ,lik je napravio od reala seljacki klub ,ono je bilo sramota za gledati,
znamo kakvi su seljacki el clasici bili dok je mou bio gdje je iker jedini koji je stao na stranu i pomirio reprezentativne kolege zajedno sa xavijem sto mou nije godilo nikako i njegovoj seljackoj politici .
za mene ce uvijek od svih igraca reala najvece postovanje imati iker i raul
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Treba ovog carla otjerati,dosta je bilo ponizavanja ikera s klupom. A red je i pero da podnese ostavku,kakvo je to ponasanje prema legendi pa dovoditi navasa ,nisko pero,nisko.
Pravda za kapitena

Pravda za kapitena
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nek brani ko je spremniji i koji ce vise doprinijet klubu,nikad nisam za to da neko mora biti u prvih 11 zato jer se zove tako i tako ili je osvojio nekad sa klubom to i to..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
Dobro druze. Nema potrebe da se prica svodi na godista, jer to ne pije vode.Dzoni je napisao/la:Dosta raje koja pise o Ikeru lose nije u stanju da se sjeti (zbog godista) koliko je puta Casillas spasio Real.
Slažem se.Imam 18 godina pa opet pokazujem više inteligencije i obzirnosti nego većina starijih od mene na ovoj temi.tyler durden je napisao/la:Dobro druze. Nema potrebe da se prica svodi na godista, jer to ne pije vode.Dzoni je napisao/la:Dosta raje koja pise o Ikeru lose nije u stanju da se sjeti (zbog godista) koliko je puta Casillas spasio Real.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Da se malo odmaknete od tih gluposti, Di Maria porucio Carlu i upravi da zeli novi klub... 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
luis enrique likes thisLillard je napisao/la:Da se malo odmaknete od tih gluposti, Di Maria porucio Carlu i upravi da zeli novi klub...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Izvori kazu kako mu je Real ponudio 5 miliona eura platu a on hoce 8.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.