moguci spisak bez trećeg golmana ( BandovicBegovic, Fejzic,---------;
Bicakcic, Sunjic, Zukanovic, Vranjes , Kolasinac, Mujdza, Vrsajevic;
Pjanic, Medunjanin, Prcic, Lulic, Hajrovic, Susic, Cimirot, Visca, Besic, Hadzic,Zakaric;
Dzeko, Ibisevic;
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Na kraju krajeva bas sam gledo neke repke i u sustini ni drugi ne pozivaju 3 golmana. To se radi za SP i EURO jer tad ne mozes vise pozivati a ovako kad ih pozoves za prijateljsku ili kvale pozivaju se uglavnon po 2 golmana
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Consigliere
- Kontakt:
Treba treci golman, ali neki mlad, perspektivan kojem ce puno znaciti da trenira sa jednim Begovicem, a ne yebeni Avdukic djuturum.. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- katalinski
- Kontakt:
bilo bi fino vidjeti nekog novog u napadu,makar nekog ofanzivnog veznog ,poluspica .nema bas nekih klasnih igraca ,ali Zec,Štilić,Đurić,Mahmutović,Hodžić,Bilbija,E.Hadžić trebali su dobiti bar nekad priliku ovisno od forme.
Ajvatar
ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Donnie Darko
- Kontakt:
Čak i da nema, a ima, ne vidim u čemu je problem sa pozivanjem tri golmana.phily je napisao/la:ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
nema problema s tim, samo nas vrli strucnjak umjesto nekog mladog i perspektivnog golmana poziva golmane od 30+ godinaDonnie Darko je napisao/la:Čak i da nema, a ima, ne vidim u čemu je problem sa pozivanjem tri golmana.phily je napisao/la:ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ala ga zavalise za ulaznice, zapad 20, sjever 15.
Imaju iskustvo. Da pomognu mladjim golmanima. Avdukic je naucio Begovica sve sto zna.phily je napisao/la:nema problema s tim, samo nas vrli strucnjak umjesto nekog mladog i perspektivnog golmana poziva golmane od 30+ godinaDonnie Darko je napisao/la:Čak i da nema, a ima, ne vidim u čemu je problem sa pozivanjem tri golmana.phily je napisao/la:ja mislim da je ima neko pravilo da na spisku moraju biti 3 golmana...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
gdje se prodaju ulaznice? yebo ovo kad ne znaš gdje se ulaznice prodaju..tuzlak1987 je napisao/la:Ala ga zavalise za ulaznice, zapad 20, sjever 15.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cijena karte za tribinu Zapad biće 20 KM, a za tribinu Sjever 15 KM. S obzirom da je naš klub tehnički organizator ovog meča, svi zainteresovani ulaznice za utakmicu moći će naručiti u prostorijama FK Sloboda (Trg Stara tržnica 10) do 28. avgusta.viKK je napisao/la:gdje se prodaju ulaznice? yebo ovo kad ne znaš gdje se ulaznice prodaju..tuzlak1987 je napisao/la:Ala ga zavalise za ulaznice, zapad 20, sjever 15.
Avdukicu nikad prodati..
-
Hattrick123
- Kontakt:
preskupe ulaznice, bilo bi donekle i prihvatljivo 15km zapad i 10/7km sjever ali sa onim ako je istina pretjerali su 
FORZA MILAN
Samo nekao oni pobjede Kipar bez primjenog gola. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
- sanlituncay
- Kontakt:
Ako bude u formi,zasto ne bi bio,zajedno sa Tinom... to će biti tvrđava na kojoj će neprijatelj lomit zubeDonnie Darko je napisao/la:Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Donnie Darko je napisao/la:Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
S obzirom da je Mujdža povredljiv plus da Avdija još nije prodan iz Hajduka, vrlo vrlo visoke.
U krajnjem slučaju će zamijenit Mujdžu u drugom poluvremenu (da je jači protivnik vjerovatno bi Vranješ ušao na Mujdžino mjesto), ako ovaj ne bude imao snage za cijelu utakmicu
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 22 avg 2014, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa s obzirom da se Mujdza povrijedi samim udisanjem vazduha, tipujem da ce Vrsajevic ipak imati pristojnu minutazu. Recimo, u prvom mecu udje u 25. minuti, a protiv Kipra pocne od prve minute.Donnie Darko je napisao/la:Šta mislite kolike su šanse da Avdija, nesuđeni superstar Championshipa, bude starter u ove dvije utakmice?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- velez_mostar
- Kontakt:
"Zukanovic ce dobiti priliku kad bude u pocetnih 11", haha..pa topino glupa, sezona u Italiji nije pocela jos..otkud znas da ce vecina reprezentativaca koje si pozvao biti u prvih 11!?
Kad pomislis da ne moze bit' gluplji, zavidovicka ubleha nas dodatno iznenadi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad pomislis da ne moze bit' gluplji, zavidovicka ubleha nas dodatno iznenadi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut