Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jel to provaljujesomerbavarac je napisao/la:Opet cemo ih naderati.![]()
![]()
Raz_ba je napisao/la:slani grad je napisao/la:sta fali..pa vi ste se kleli u zakon...a ova komisija je zakonski donijela odlukujunuz23 je napisao/la:sta je najpostenije grob ih hebo, imas zakon i pravilnik i postupaj po njemu![]()
Junuze ba, jel vas to strah ponovit utakmicu. Ma odigraćemo je pa nek pobijedi bolji! ha ja! heheheh. Nema ništa od bodova na g....
ojhaaaaaashevchenko7 je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Opet cemo ih naderati.![]()
![]()
ojhaaaaaaaaaaaaaaa, lomi ga drvosjecooooooooomerbavarac je napisao/la:Opet cemo ih naderati.![]()
![]()
E Ayane, jarane, ja sad navijam za ovu tvoju prognozu. Može li nam neko, ko se razumije u te pravilnike, reći kakva će biti kazna Olimpiku što nam nije javio za kartone.AYAN je napisao/la:Samo bih citirao post u kojem se neko dobro nalupao i napametovao.Dirk je napisao/la:Najverjovatnije ti opet lupas po kozna koji put ... pravilniku jasno pise kada se odigrava nova utakmica , a isto tako u pravilniku pise da nema nove utakmice ako je on prekrsen sto je u ovom slucajuAYAN je napisao/la:Najvjerovatnije će se morati ponovo odigrati utakmica Sloboda-Sarajevo.
toliko od mene, vjerovali ili ne, boli me briga.![]()
Nije Sarajevo krivo sto Sloboda ne vodi evidenciju , niko nije lud zbog nijhovog nemara placati ponovo putovanje u Tuzlu ekipe i slicno , ako je imao tri zuta a jeste stvar je jasna , tako da spekulacije tipa ove ne dolaze u obzir jer FKS nema razloga da igra novu utakmicu![]()
Cirkus ce tek nastati ako se ovome progleda kroz prste , pa vjerujem da ce FKS protiv Modrice izaci u sastavu u kojem ce biti Torlak koji ima tri zuta pa da vidimo dokle ovo vodi
Bezveze mjesate Olimpik jer taj covjek Gavaric nije imao nista sa tim timom jer je dobio ciste papire , i Olimpik nije duzan da obavjesti nikoga jer nije ni znao gdje je otisao taj igrac , A ISTI TAJ JE UZEO ISPISNICU IZ OLIMPIKA RIJECIMA DA SE VRACA U SRBIJU , A ON JE SVE IZRADIO I OTISAO U TUZLU !
Nije vjerovao, ili se plašio odigravanja nove utakmice u Tuzli, jer zna da bi zijanili.
Sada ću reći sljedeće predviđanje:
Sloboda će Najvjerovatnije u ponovljenoj utakmici pobijediti sa 4:0 vjerovali ili ne, boli me briga.
Ne Boze sacuvaj.shevchenko7 je napisao/la:jel to provaljujesomerbavarac je napisao/la:Opet cemo ih naderati.![]()
![]()
Povezi traktor kad budes dolazio.Madafaka je napisao/la:ojhaaaaaaaaaaaaaaa, lomi ga drvosjecooooooooomerbavarac je napisao/la:Opet cemo ih naderati.![]()
![]()
rokekoke ima da hin naderemo, hebem ti cevap...omerbavarac je napisao/la:Opet cemo ih naderati.![]()
![]()
Asim Ferhatovic Hase.Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
SaltCityAttack je napisao/la:Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
ma na Tusnju gdje bi trebala drugo biti odigrana?
e to bi vec bilo postenoomerbavarac je napisao/la:Asim Ferhatovic Hase.Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
Kakav Asim Ferhatović Hase, pa jesil ti gledo reprezentaciju? Nema goreg stadiona u državi u ovom momentu, igrači bi zapadali u blato do koljena. Utakmicu ipak treba odigrati na nekom normalnom stadionu. Kod nas tribine nisu nešto ali teren je ljepota!omerbavarac je napisao/la:Asim Ferhatovic Hase.Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
Ma sve za Sarajlije. Vama su bodovi iznimno vazni.junuz23 je napisao/la:e to bi vec bilo postenoomerbavarac je napisao/la:Asim Ferhatovic Hase.Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?samo da se igra na ''stadionu'' jer ono gdje sam bio prosli vikend nije stadion
Ma naravno da se nece igrati u Sarajevu. Malo mi pitanje bilo cudno, pa reko da napisem jos cudniji odgovor.Raz_ba je napisao/la:Kakav Asim Ferhatović Hase, pa jesil ti gledo reprezentaciju? Nema goreg stadiona u državi u ovom momentu, igrači bi zapadali u blato do koljena. Utakmicu ipak treba odigrati na nekom normalnom stadionu. Kod nas tribine nisu nešto ali teren je ljepota!omerbavarac je napisao/la:Asim Ferhatovic Hase.Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.