U kojem stoljecu ti zivis?muamer10 je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, za cim zale ovoliko navijaci sarajeva, Sloboda ih je zasluzeno pobijedila, lik je igrao nije imao pravo igrati, ponovit ce im se utakmica. Sta im je savez kriv, nek krive janjosa koji nema pojma, svoje balerine koje zive od utakmice s helsinborgom, nesposobnu upravu koja im je prodala najtalentovanije igrace, uzela lovu od evrope, prodala skoru itd... Savez je odlicno odradio posao, samo jos treba novcano kazniti Olimpik i to je to.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
NON MOLLARE MAI
kakav god da je,al je u vlasnistvu SlobodeAlen Škoro je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
ma na Tusnju gdje bi trebala drugo biti odigrana?
A to ko bijase stadion?
Lesinari j*bo vas mladić
Mi volimo Sarajevo, to je naš glavni grad, a ima tamo i jedan dobar fudbalski klub - Željo!Alen Škoro je napisao/la:Dobro kompleksasi.Nego sto to tako odvratno kazete npr. "normalno u Sarajevu" i tome slicno.
Sta Vi imate protiv Sarajeva?
Mi o Vama ne pricamo,niste nam interesantni,a ni vas tzv. grad ... A vi uvijek pljujete po Sarajevu?
Kompleksi i tacka.
A đe da znam?!
Alen Škoro je napisao/la:U kojem stoljecu ti zivis?muamer10 je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, za cim zale ovoliko navijaci sarajeva, Sloboda ih je zasluzeno pobijedila, lik je igrao nije imao pravo igrati, ponovit ce im se utakmica. Sta im je savez kriv, nek krive janjosa koji nema pojma, svoje balerine koje zive od utakmice s helsinborgom, nesposobnu upravu koja im je prodala najtalentovanije igrace, uzela lovu od evrope, prodala skoru itd... Savez je odlicno odradio posao, samo jos treba novcano kazniti Olimpik i to je to.
Je li to sve sto imas da kazes?
Momak je sasvim u pravu ! Dobro, ne bas sasvim ali blizu !muamer10 je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, za cim zale ovoliko navijaci sarajeva, Sloboda ih je zasluzeno pobijedila, lik je igrao nije imao pravo igrati, ponovit ce im se utakmica. Sta im je savez kriv, nek krive janjosa koji nema pojma, svoje balerine koje zive od utakmice s helsinborgom, nesposobnu upravu koja im je prodala najtalentovanije igrace, uzela lovu od evrope, prodala skoru itd... Savez je odlicno odradio posao, samo jos treba novcano kazniti Olimpik i to je to.
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Što bolan provociraš ljude...Alen Škoro je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Alen Škoro je napisao/la:A na kojem stadionu ce se igrat' utakmica?
ma na Tusnju gdje bi trebala drugo biti odigrana?
A to ko bijase stadion?
Što budeš manje provocirao, to ćete primit manje golova na tušnju...
Ovako ako nastaviš, ne gine vam 5 komada
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ja sam pricao o gradu,toliko o tebi i tvom primitivizmu.Raz_ba je napisao/la:Mi volimo Sarajevo, to je naš glavni grad, a ima tamo i jedan dobar fudbalski klub - Željo!Alen Škoro je napisao/la:Dobro kompleksasi.Nego sto to tako odvratno kazete npr. "normalno u Sarajevu" i tome slicno.
Mi o Vama ne pricamo,niste nam interesantni,a ni vas tzv. grad ... A vi uvijek pljujete po Sarajevu?
Kompleksi i tacka.
Znas onu komparaciju - good-best-the best...to ti je k'o ono zeljo-Olimpik-Sarajevo,dobro si to skont'o.Svaka cast!
NON MOLLARE MAI
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
E Ayane, jarane, ja sad navijam za ovu tvoju prognozu. Može li nam neko, ko se razumije u te pravilnike, reći kakva će biti kazna Olimpiku što nam nije javio za kartone.[/quote]
drug olimpik nema veze sa greskom vase uprave sto sjede tu samo radi prvog u mjesecu kada trebaju platu primit a za ostalo ih boli briga
drug olimpik nema veze sa greskom vase uprave sto sjede tu samo radi prvog u mjesecu kada trebaju platu primit a za ostalo ih boli briga
Ako Bog da insallah do 24.03. će Sloboda već osigurati ispadanje iz Premijer lige, tako da očekujem sigurna tri boda za Sarajevo. Izvanredna odluka Takmičarske komisije. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
AYAN je napisao/la: Što bolan provociraš ljude...
Što budeš manje provocirao, to ćete primit manje golova na tušnju...
Ovako ako nastaviš, ne gine vam 5 komada
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Vidi po svim pravilima,zakonima...Igrac je igrao sa tri zuta,i automatski 3 boda idu suparnickoj ekipi...I ne znam zasto spominjes helsinborg,da je tako ne bi pobijedili zelju,borca,ne bi bili 3-4 u prvenstvu...muamer10 je napisao/la:Alen Škoro je napisao/la:U kojem stoljecu ti zivis?muamer10 je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, za cim zale ovoliko navijaci sarajeva, Sloboda ih je zasluzeno pobijedila, lik je igrao nije imao pravo igrati, ponovit ce im se utakmica. Sta im je savez kriv, nek krive janjosa koji nema pojma, svoje balerine koje zive od utakmice s helsinborgom, nesposobnu upravu koja im je prodala najtalentovanije igrace, uzela lovu od evrope, prodala skoru itd... Savez je odlicno odradio posao, samo jos treba novcano kazniti Olimpik i to je to.
Je li to sve sto imas da kazes?
O upravi na temi FK Sarajevo.
NON MOLLARE MAI
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Kako te bolan nije sramota uopste javljati se, i provocirati ljude ??? Pa sad cijela drzava zna ko stoji iza ovoga i ko je imao dojavu da Gavaric ima zute kartone, a kome u ispisnici nije to naznaceno. Da je sve normalno nebi vi vidjeli utakmice sa Slobodm, nego bi pakovali kofere za nizi rang takmicenja. Fuj, ovo ne dolikuje klubu kakav je Fk sarajevo...saraj'vo je napisao/la:Ako Bog da insallah do 24.03. će Sloboda već osigurati ispadanje iz Premijer lige, tako da očekujem sigurna tri boda za Sarajevo. Izvanredna odluka Takmičarske komisije.
Fare_Sa je napisao/la:Momak je sasvim u pravu ! Dobro, ne bas sasvim ali blizu !muamer10 je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar, za cim zale ovoliko navijaci sarajeva, Sloboda ih je zasluzeno pobijedila, lik je igrao nije imao pravo igrati, ponovit ce im se utakmica. Sta im je savez kriv, nek krive janjosa koji nema pojma, svoje balerine koje zive od utakmice s helsinborgom, nesposobnu upravu koja im je prodala najtalentovanije igrace, uzela lovu od evrope, prodala skoru itd... Savez je odlicno odradio posao, samo jos treba novcano kazniti Olimpik i to je to.![]()
![]()
Trebao sam dodati jos da im uprava za te pare nije dovela niti jednog igraca vrijednog paznje , pa da budem potpuno u pravu.
U kojem stoljecu ti zivis?[/quote]
Je li to sve sto imas da kazes?[/quote]
Vidi po svim pravilima,zakonima...Igrac je igrao sa tri zuta,i automatski 3 boda idu suparnickoj ekipi...I ne znam zasto spominjes helsinborg,da je tako ne bi pobijedili zelju,borca,ne bi bili 3-4 u prvenstvu...
[/quote]
Po pravilima zakonima, Olimpik je morao dostaviti u ispisnici da igrac ne smije nastupati na slijdecoj utakmici u okviru prvenstva pod okriljem FSBiH
ps. ako odem tamo reci ces dosao zeljovac da pise na nasu temu, brine se o nasoj upravi i njenom radu, ili ona vidim da pratis itd... pa nek ide ovdje nije bas da sam zalutao
Je li to sve sto imas da kazes?[/quote]
Vidi po svim pravilima,zakonima...Igrac je igrao sa tri zuta,i automatski 3 boda idu suparnickoj ekipi...I ne znam zasto spominjes helsinborg,da je tako ne bi pobijedili zelju,borca,ne bi bili 3-4 u prvenstvu...
Po pravilima zakonima, Olimpik je morao dostaviti u ispisnici da igrac ne smije nastupati na slijdecoj utakmici u okviru prvenstva pod okriljem FSBiH
ps. ako odem tamo reci ces dosao zeljovac da pise na nasu temu, brine se o nasoj upravi i njenom radu, ili ona vidim da pratis itd... pa nek ide ovdje nije bas da sam zalutao
dzaba vam je radovanje fukare
halo strumf nejavljajse idi gledaj imal gdje gargamela da neuleeti u koji kaficPirke_TM87 je napisao/la:Kako te bolan nije sramota uopste javljati se, i provocirati ljude ??? Pa sad cijela drzava zna ko stoji iza ovoga i ko je imao dojavu da Gavaric ima zute kartone, a kome u ispisnici nije to naznaceno. Da je sve normalno nebi vi vidjeli utakmice sa Slobodm, nego bi pakovali kofere za nizi rang takmicenja. Fuj, ovo ne dolikuje klubu kakav je Fk sarajevo...saraj'vo je napisao/la:Ako Bog da insallah do 24.03. će Sloboda već osigurati ispadanje iz Premijer lige, tako da očekujem sigurna tri boda za Sarajevo. Izvanredna odluka Takmičarske komisije.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
koji si ti panglu, pa ti ne kontas sta se desavalo a ne nesto drugoPirke_TM87 je napisao/la:Kako te bolan nije sramota uopste javljati se, i provocirati ljude ??? Pa sad cijela drzava zna ko stoji iza ovoga i ko je imao dojavu da Gavaric ima zute kartone, a kome u ispisnici nije to naznaceno. Da je sve normalno nebi vi vidjeli utakmice sa Slobodm, nego bi pakovali kofere za nizi rang takmicenja. Fuj, ovo ne dolikuje klubu kakav je Fk sarajevo...saraj'vo je napisao/la:Ako Bog da insallah do 24.03. će Sloboda već osigurati ispadanje iz Premijer lige, tako da očekujem sigurna tri boda za Sarajevo. Izvanredna odluka Takmičarske komisije.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 06 mar 2010, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nema pojma o komparaciji pridjeva na svom jeziku, vjerovatno to ne zna ni na engleskom. Ja ću se zadovoljiti sa pozitivom i komparativom - Sarajevo - Sloboda = good - better !Alen Škoro je napisao/la:Ja sam pricao o gradu,toliko o tebi i tvom primitivizmu.Raz_ba je napisao/la:Mi volimo Sarajevo, to je naš glavni grad, a ima tamo i jedan dobar fudbalski klub - Željo!Alen Škoro je napisao/la:Dobro kompleksasi.Nego sto to tako odvratno kazete npr. "normalno u Sarajevu" i tome slicno.
Kompleksi i tacka.
Znas onu komparaciju - good-best-the best...to ti je k'o ono zeljo-Olimpik-Sarajevo,dobro si to skont'o.Svaka cast!
A đe da znam?!
Tako Maleni 88, ko je tebe nešto pitao?Pirke_TM87 je napisao/la:Kako te bolan nije sramota uopste javljati se, i provocirati ljude ??? Pa sad cijela drzava zna ko stoji iza ovoga i ko je imao dojavu da Gavaric ima zute kartone, a kome u ispisnici nije to naznaceno. Da je sve normalno nebi vi vidjeli utakmice sa Slobodm, nego bi pakovali kofere za nizi rang takmicenja. Fuj, ovo ne dolikuje klubu kakav je Fk sarajevo...saraj'vo je napisao/la:Ako Bog da insallah do 24.03. će Sloboda već osigurati ispadanje iz Premijer lige, tako da očekujem sigurna tri boda za Sarajevo. Izvanredna odluka Takmičarske komisije.
Kad već zabadaš njušku gdje joj nije mjesto, Glavaš i Gavarić su u paketu došli u Slobodu iz Olimpika i jaaaaako dobro znali i jedan i drugi za kartone.
To što tebi lakše može metar s traga, nego centimetar u glavu, ipak je tvoj problem :*
Sarajvo je ovdje u pravu 100%. Glavaš je znao za ove kartone. Čak je, sjećate li se one njegove izjave, tvrdio da će se pokazati da je on u pravu. A tvrdio je da je Gavarić odradio te svoje žute. Glavaš laže. Ja ovdje navijam za Slobodu al Glavaš laže!saraj'vo je napisao/la:Tako Maleni 88, ko je tebe nešto pitao?Pirke_TM87 je napisao/la:Kako te bolan nije sramota uopste javljati se, i provocirati ljude ??? Pa sad cijela drzava zna ko stoji iza ovoga i ko je imao dojavu da Gavaric ima zute kartone, a kome u ispisnici nije to naznaceno. Da je sve normalno nebi vi vidjeli utakmice sa Slobodm, nego bi pakovali kofere za nizi rang takmicenja. Fuj, ovo ne dolikuje klubu kakav je Fk sarajevo...saraj'vo je napisao/la:Ako Bog da insallah do 24.03. će Sloboda već osigurati ispadanje iz Premijer lige, tako da očekujem sigurna tri boda za Sarajevo. Izvanredna odluka Takmičarske komisije.
Kad već zabadaš njušku gdje joj nije mjesto, Glavaš i Gavarić su u paketu došli u Slobodu iz Olimpika i jaaaaako dobro znali i jedan i drugi za kartone.
To što tebi lakše može metar s traga, nego centimetar u glavu, ipak je tvoj problem :*
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.