Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2014, 18:14

emir79 je napisao/la:A otkud znate da upravo nije otisao po Hrgotu?
Tamam posla da kaze javno, to bi i ubrzalo odluku Branimira, zar nismo nista naucili od ranije?
Jel znaš da idr gledati ili lupas? Samo da ga ne vuče za kacket napredak je!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MetanorisBack
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MetanorisBack » 21 avg 2014, 18:15

fkv123 je napisao/la:Znam. ;)

Hvala na komplimentu, moja "ograničenosti" me je dovela daleko u životu. :D
Kako znaš? Daj nam onda ti ono što si od mene tražio da iznesem...

Vjerujem da te dovela daleko u životu,ni manje ni više do foruma sportsport.ba i do Vogošće.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 21 avg 2014, 18:24

Hvala ti selektore što si izdržao u svojim nastojanjima,i ostvario historijski uspeh našeg fudbala! Hvala ti što si izdrzao sve napade i otkrio tri nova nebrušena talenta i dao im šansu na SP,i samim time dao nam veliku pobedu i zapečatio usta dušmanima!!! Sve sam Safete,i da nam dovedeš još puno novih igrača i doneseš radost u našu malu ali lepu zemlju :bih: :bih: :bih:
slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2014, 18:25

Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE! (Necu bit kuci sutra kad objavi spisak, pa samo da se upisem :kafa: )
:mrgreen:
Jazuk, sto neces biti tu kad bude premijerno objavljivao :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 21 avg 2014, 18:27

Cartman je napisao/la:NEKA TE JE STID SAFETE! (Necu bit kuci sutra kad objavi spisak, pa samo da se upisem :kafa: )
:thumbup: :kafa:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 avg 2014, 18:41

bhsport je napisao/la:
Tamam posla da kaze javno, to bi i ubrzalo odluku Branimira, zar nismo nista naucili od ranije?

Lupam, jer ovdje je previse vidovnjaka tipa Dzemila,Zorka i Kleopatra koji unaprijed sve znaju, sta i kako. :mrgreen:

Jusuf Becirovic je razgovarao sa menadzerom od Hrgote, koji je na nasu zalost dobar prijatelj Niki Kovacu, a Begic mu je tad ponudio 2 opcije, sastanak u Litvaniji i jedan u Zenici, sto je njegov menadzer odbio.

Ne bih da krivim Branimira, nije on kriv, mozda bi on i pozelio igrati za BIH, nego menadzeri su lopovcine koji rade na svoju ruku. Nije on jedini u ovakvom stanju, ima njih puno.

Sto se tice Halilovica i povlacenje za kapicu, tad su Bajevic i Susic sa njim razgovarali, sigurno ti nije Safet isao iz ljubavi da gleda utakmicu izmedju Zrinjskog i Dinama, nego da razgovara sa Alenom. Suludo je tad bilo i ocekivati da ce zaigrati za BIH.

Svi oni koji su kvalitetni i zele igrati za BIH su i zaigrali za nas, a oni koji su se neckali i nisu, tako da ne vidim zasto pravite toliku dramu od toga.

Safet je sa Orhanom Arslanagicem 2 puta razgovarao, jednom u Belgiji i drugi put u Innsbrucku. Ja ne znam sta covjek treba vise da uradi? Dok je sa njim razgovarao, znaci da se interesuje za njeg, drugi razlog ne postoji. Znaci hoces bujrum, neces dovidjenja i sretno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 21 avg 2014, 18:45

Ovi Arslanagici nesto glume :roll:

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 21 avg 2014, 18:52

Safet Sušić je zlo fudbala, Sanjin Prcić uzima 10, a Tino nek ne pomišlja na 10 ionako nikad neće igrati.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 avg 2014, 20:17

Ovdje njega treba strpat, cim kroci u Zenicu.

slika

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 avg 2014, 21:35

Naš Pape kao da živi u 6 dimenziji..kaže čovjek došao pratiti Bandovića,znači čovjek nije pogledao nijednu evropsku utakmicu Sarajeva ..(e ebem ti takvog selektora),klub za koji je igrao ,klub koji je evropski predstavnik zemlje kojoj je selektor.Nadam se da je vidio Bandovićev puni potencijal,nešto što svi znamo već par sezona... :thumbdown:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 avg 2014, 21:36

Kako je ekspertu, ljudino? Hocemo li Bandovica umjesto Begovica odmah? Tinkija, Binkija, Avdiju i Hadzica u sredinu... pa da pravimo dar mar u kvalifikacijama ;) :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 avg 2014, 21:36

Hajde selektoreeeeeee, hoćemo Deju Bandovića u reprezentaciji :tokralju: :tokralju: :tokralju:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 21 avg 2014, 21:43

Kikseru Piplica i dalje zeli Bandovica.

:facepalm:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 avg 2014, 21:53

Ko je menadžer ovom Bandoviću? :mrgreen:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 21 avg 2014, 22:57

emir79 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Lupam, jer ovdje je previse vidovnjaka tipa Dzemila,Zorka i Kleopatra koji unaprijed sve znaju, sta i kako. :mrgreen:

Jusuf Becirovic je razgovarao sa menadzerom od Hrgote, koji je na nasu zalost dobar prijatelj Niki Kovacu, a Begic mu je tad ponudio 2 opcije, sastanak u Litvaniji i jedan u Zenici, sto je njegov menadzer odbio.

Ne bih da krivim Branimira, nije on kriv, mozda bi on i pozelio igrati za BIH, nego menadzeri su lopovcine koji rade na svoju ruku. Nije on jedini u ovakvom stanju, ima njih puno.

Sto se tice Halilovica i povlacenje za kapicu, tad su Bajevic i Susic sa njim razgovarali, sigurno ti nije Safet isao iz ljubavi da gleda utakmicu izmedju Zrinjskog i Dinama, nego da razgovara sa Alenom. Suludo je tad bilo i ocekivati da ce zaigrati za BIH.

Svi oni koji su kvalitetni i zele igrati za BIH su i zaigrali za nas, a oni koji su se neckali i nisu, tako da ne vidim zasto pravite toliku dramu od toga.

Safet je sa Orhanom Arslanagicem 2 puta razgovarao, jednom u Belgiji i drugi put u Innsbrucku. Ja ne znam sta covjek treba vise da uradi? Dok je sa njim razgovarao, znaci da se interesuje za njeg, drugi razlog ne postoji. Znaci hoces bujrum, neces dovidjenja i sretno.
+1

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 21 avg 2014, 23:00

Tino Sušić je kvalitetniji od svih večerašnjih igrača,u oba tima... Hvala selektore što si nam dao mogućnost da gledamo Tinu u repki :bih:
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 21 avg 2014, 23:05

Head je napisao/la:Begovic
Fejzic
Bandovic
Mujdza
Vrsajevic
Vranjes
Bicakcic
Sunjic
Zukanovic
Kolasinac
Salihovic
Besic
Cimirot
Hadzic
Prcic
Pjanic
Lulic
Hajrovic
Visca
Susic
Medunjanin
Ibisevic
Dzeko

Eto vam spisak ljudi, citirajte me u petak. :kafa:
:lol: :lol: luzerski stil.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 21 avg 2014, 23:17

jOJ koliko ovdje serete zbog nekih "izgubljenih" igraca konda dosad nismo nikoga "izgubili", konda odkad je Susic trener svi nam okrecu ledja, konda je taj trend tek od neki dan poceo,.... u vecini vasih komentara se da primjetiti da je puno vas tek pocelo pratiti repku prije nekoliko godina (mozda zato sto ste veoma mladi) ili da niste u stanju sabrati dva plus dva.

Koliko su nam samo u proslosti komsije pokupili igraca mogli smo dosad tri puta biti na SP, da negovorimo o igracima koji su se odlucivali za Austriju, Sloveniju pa i Njemacku. Pod Susicevom palicom smo dosad izgubili samo Seferovica (tu je Susic imo propusta, ali nije samo bilo do njega i mali izdajica potrco za Frankama)! Halilovica mozemo isto odpisati, ali on nikad nije bio nas samim tim jer je pola Hrvat i sto je odrasto u Zagrebu a ne u Sarajevu (proso sve njihove mlade selekcije i sigurno se osjeca Hrvatom...zahvaliti mu se mozemo tati). Ta Tankovica se jos nezna kao i za Arslanagica...ali za njih je se najvise i uradilo i odluka je na njima (Tankovic da je odabro nas bio bi cak na SP, to mu je bilo obecano). Hrgota se dvoumi sam jer zna da ni u jednoj repki nebi imo mjesta u prvih 11 pa ceka i kalkulise (mozda fakat mi imamo najbolje karte sto se tice kalkulacije, ali mozda mu je Bosna najdalja od srca). Neki su nas samo koristili dabi dobili sto proje pozive u druge repke, ali mi to brzo zaboravljamo, zaboravljamo njihova obecanja i njihive izjave a na kraju kad nam utjeraju sa pozadi mi imamo uvjek nekog krivca a oni naravno su sveci. Povraca mi se od tih supaka koji su nas iskoristili i izdali :puke: :puke: :puke: :puke:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 avg 2014, 23:18

Mogo je vala samo 2 golmana imati Begovica i Fejzica svi ostali su 2 klase ispod Bandovic :facepalm: ,a umjesto njih Stanica i Zakarica pogotov sto se Mujdza povrijedio

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 avg 2014, 23:26

Ja ne znam kako vi ostali ali kad 'vidim' nepismenog forumasa automatski ne citam dalje post.

A @zgembo takav je protokol 3golmana su minimum. Ali hajde da je taj treci iz nase lige, ako joj se daje na vaznosti kroz taj jbni poziv, neko ko je perspektivan a najprije iskoristiv i neko na koga ces eventualno racunat al ovaj em je kloc em ima 30 godina :/
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.