FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet mi iz Zenice ne smijemo ici u Sarajevo #Hrgota . Sarajevo ce se prosetat kroz nasu ligu...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Svaka cast pitari igrali ste bolje , steta golman i malo vise samopuzdanja u revansu !!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ja vam samo mogu cestitati,nikad nisam gledao bolju igru nekog kluba iz nase lige,ima tu kvaliteta itekako,dok se sve kockice posloze za godinu dvije sigurno cete ici u grupnu fazu
Ligu cete pregazit samo tako..
Kakav je ovo Perhan svirao cijelu tekmu

Ligu cete pregazit samo tako..
Kakav je ovo Perhan svirao cijelu tekmu

Sarajevo me dosta pozitivno iznenadilo. Svaka čast na igri i borbenosti (jedino im je golman kanta). Razlika između BH fudbala i vrhunskog svjetskog fudbala nikad nije bila manja, da smo imali više sreće sa žrijebom već ove godine smo mogli gledati Sarajevo u Europa ligi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Šteta komšije, da se večeras borbenost pobjeđuje, sigurno bi pobijedili.. Nemate šta zamjeriti igračima, dali su sve od sebe.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Šteta za ovih 20 min na kraju, mada nema razloga da se ne bude ponosan na momke i ovo što su pružili večeras protiv ovakvog protivnika. Sve u svemu nisu razočarali, sad u Gladbach po pobjedu, bez predaje kao i na prošla 2 gostovanja, pa šta bude.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bolji ste bili, oni ko da su kod hodze bili prije utakmice, lopta iz flipera dođe do njih, nafakaši mrtvi svega mi. Cimirot i Duljević igračine, dosta Harisu drugo poluvrijeme da pokaže šta zna, Radovac je nevjerovatan momak, samo tako hladan, svaka čast stvarno.
Nadam se nekom čudu u Njemačkoj, a remi ili minimalna pobjeda bi bile zadovoljavajuće. Ne znam je li stvarno niste uspjeli popuniti Koševo ili je zbog toga jer fali stolica na jednom dijelu, ali ako je ovo prvo moglo je bolje zaista.
Bravo Sarajevo, pozdrav iz Mostara
Nadam se nekom čudu u Njemačkoj, a remi ili minimalna pobjeda bi bile zadovoljavajuće. Ne znam je li stvarno niste uspjeli popuniti Koševo ili je zbog toga jer fali stolica na jednom dijelu, ali ako je ovo prvo moglo je bolje zaista.
Bravo Sarajevo, pozdrav iz Mostara
Nikad cuo za tu tvoju bosnu,mozda si mislio na Bosnu.Ali da si mislio,nebi takvu glupost ni napisao.jovanmaksimovic je napisao/la:i jos rodjen u bosniCartman je napisao/la:Ovaj Hrgota je rodjen pod sretnom zvijezdom. Nevjerovatno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AlfredBorden
- Kontakt:
Steta komsije , svaka cast igracima na borbenosti...
Bandovica sto prije zamjeniti ili za nas ostale je bolje neka ga
Kakav je ono orkestar na tribinama guca ili cevljanovici
, po meni pokvariste ukupan dojam
Bandovica sto prije zamjeniti ili za nas ostale je bolje neka ga

Kakav je ono orkestar na tribinama guca ili cevljanovici

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Cimirot
Ne mogu da vjerujem, pa mi ko da igramo košarke, pa u svakoj utakmici protivnik nam ima procenat pogođenih od 60%...

Ne mogu da vjerujem, pa mi ko da igramo košarke, pa u svakoj utakmici protivnik nam ima procenat pogođenih od 60%...
-
- Kontakt:
Svaka čast hordama, svaka čast vašim igračima, ovo treba češće da se događa u Bosni i Hercegovini. Veliki pozdrav iz Mostara i puno sreće u revanšu.
Ma svaka cast Sarajevu, prelijepa noc na Kosevu, odlicna predstava igraca, dok je bilo snage bili ste u 5 deka, kad je nestalo snage oni radili sta su htjeli. Vidjet cemo u revansu kako ce to izgledat, meni se cini da oni ovo igraju s pola snage pa ne bi trebalo biti neke blamaze, za nesto vise objektivno nemate snage.
Ako se ne desi nesto neocekivano, Sarajevo bi trebalo uzeti titulu ove sezone, nazalost.
Ako se ne desi nesto neocekivano, Sarajevo bi trebalo uzeti titulu ove sezone, nazalost.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Napredujemo, klubovi kao i repka, svaka cast. Svi kritikujemo Bandovica, no i protivnicki golman je kiksao. Njihov golman je dosao da zamjeni jakog golmana Ter Stegena, golmana Barce. Ima ovdje materijala za buducnost i za repku, cestitke FKS-u i SA raji iz Hercegovine, ovo je veliko za nasu drzavu i nas fudbalBiscione je napisao/la:Sarajevo me dosta pozitivno iznenadilo. Svaka čast na igri i borbenosti (jedino im je golman kanta). Razlika između BH fudbala i vrhunskog svjetskog fudbala nikad nije bila manja, da smo imali više sreće sa žrijebom već ove godine smo mogli gledati Sarajevo u Europa ligi.
Da je bilo malo vise kondicije i bolje realizacije u napadu jos bi bolje prosli.
Bandovic najslabija karika.
Bandovic najslabija karika.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tuzlak1987
- Kontakt:
Strani golman, strani stoper, jos jedan kvalitetan napadac i top ste ekipa.
Svaka vam cast za ovo veceras. Kako fudbalerima tako sigurno i navijacima, jedan jako lijep dan u Sarajevu.
Steta zbog poraza, ostaje taj gorak okus jer je ocigledno da se moglo vise. Dosta mi recenica pada na pamet koje pocinju sa "da je", da je Dejo iole pouzdan golman, da ste usli opustenije u utakmicu a ne sa ovoliko respekta kao svaki put, da je Stojcev imao vise koncentracije... ima ih dosta.
Ali nema vezze, zabili ste 2 gola timu iz vrha Bundeslige. Hej ba pa to je jedna od 5 najboljih liga svijeta, ovaj tim vrijedi oko 120 miliona a Sarajevo je vecim dijelom utakmice bilo bolji rival i zabilo im dva komada.
Bravo jos jednom, definitivno ste osvjetlali obraz cijelog BH fudbala.
Steta zbog poraza, ostaje taj gorak okus jer je ocigledno da se moglo vise. Dosta mi recenica pada na pamet koje pocinju sa "da je", da je Dejo iole pouzdan golman, da ste usli opustenije u utakmicu a ne sa ovoliko respekta kao svaki put, da je Stojcev imao vise koncentracije... ima ih dosta.
Ali nema vezze, zabili ste 2 gola timu iz vrha Bundeslige. Hej ba pa to je jedna od 5 najboljih liga svijeta, ovaj tim vrijedi oko 120 miliona a Sarajevo je vecim dijelom utakmice bilo bolji rival i zabilo im dva komada.
Bravo jos jednom, definitivno ste osvjetlali obraz cijelog BH fudbala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Svaka cast prije svega , odigrali ste iznad svih mojih ocekivanja ! Zadnji 15ak minuta se osjetio nedostatak jakih utakmica "svakog vikenda" , zato nasu ligu pod hitno smanjiti na 12 klubova !
Emir Spahic ima svog nasljednika , Dupovac je odigrao kao da ima stotine ovakvih meceva , znacipoziv odmah u repku , bez razmisljanja , sto vjerujem da ce i u sljediti
Cimirot isto tako , al za mene Dupovac je klasa i nadam se da ce otici iz ove nase lige i napredovati jos vise

Emir Spahic ima svog nasljednika , Dupovac je odigrao kao da ima stotine ovakvih meceva , znacipoziv odmah u repku , bez razmisljanja , sto vjerujem da ce i u sljediti

Čelik do bagro
-
- Moderator
- Kontakt:
- nesvrstani
- Kontakt:
svaka cast na atmosferi, igraci ginuli na terenu, pred kraj nisu imali kondicije, golmana pod hitno da promijenite jer je ovaj svoje sanse
ispucao, da je cesce ovakvih utakmica u bih...
ispucao, da je cesce ovakvih utakmica u bih...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, benko21, bhfanatic14, Direktorcic, Grk1234, hadzibake, Haksss, jurisicduska, Konzerva, MaroonBjelave, mnon46, Pena, Rule_hz, Sinfoc1986, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 86 gostiju.