FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- el-fighter
- Kontakt:
U revansu Sarajevo sa ovakvom igrom sigurno moze postici 2 gola, ali je pitanje kako ce funkcionisati igra u odbrani.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A bgm meni on jedna od slabijih karika, kod prvog gola izleti, kod drugog gola nije ispucao, zakasni se vratiti i Hrgota zabi..DdIiNnOo je napisao/la:
Emir Spahic ima svog nasljednika , Dupovac je odigrao kao da ima stotine ovakvih meceva , znacipoziv odmah u repku , bez razmisljanja , sto vjerujem da ce i u sljeditiCimirot isto tako , al za mene Dupovac je klasa i nadam se da ce otici iz ove nase lige i napredovati jos vise
![]()
![]()
![]()
![]()
Bgm los
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Ako smo morali primiti gol,nek smo primili greskom Bandovica,valjda ce uprava napokon skontati da je on kar.ina od golmana i da ako hocemo nesto vise u evropi MORAMO imati boljeg golmana
A Safet ga htio pozvati u repku

CIMIROT

Dupovac, Tatko, Cimi, fantasticni danas!

Ouf koje izlijetanje.Alucard je napisao/la:Jbem ti led koji provala....čuj trube na tribini...sa stadiona se čuje melodija kao da u blizini ima koncert ili neki teferič....kao da smo u Čevljanovićima dok cajke ubiše...![]()
![]()

Joj Dejaneee pa neću ti ovo halalit nikad

Mozda je problem i u ostatku odbrane , al koliko puta je hladnokrvno intervenisao , iznio loptu itd itd ..... Meni se pravo svidio , samo opet kazem ako "hocemo" da napreduje , obavezno neka ide u jacu ligu od nasetuzlak1987 je napisao/la:A bgm meni on jedna od slabijih karika, kod prvog gola izleti, kod drugog gola nije ispucao, zakasni se vratiti i Hrgota zabi..DdIiNnOo je napisao/la:
Emir Spahic ima svog nasljednika , Dupovac je odigrao kao da ima stotine ovakvih meceva , znacipoziv odmah u repku , bez razmisljanja , sto vjerujem da ce i u sljeditiCimirot isto tako , al za mene Dupovac je klasa i nadam se da ce otici iz ove nase lige i napredovati jos vise
![]()
![]()
![]()
![]()
Bgm los

-
- Kontakt:

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
- <3 LiMes <3
- Kontakt:

Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Biscione je napisao/la:Sarajevo me dosta pozitivno iznenadilo. Svaka čast na igri i borbenosti (jedino im je golman kanta). Razlika između BH fudbala i vrhunskog svjetskog fudbala nikad nije bila manja, da smo imali više sreće sa žrijebom već ove godine smo mogli gledati Sarajevo u Europa ligi.
Razlika nikad manja između Evrope i Sarajeva, ostali u BiH ne mogu se nosit sa igrom Sarajeva, realno.
Svabe pune pohvala za Sarajevo i za atmosferu. Komentator je Stojceva prodao, uvjeren sam. Covjek je cijelu utakmicu govorio da treba paziti na broj 7 da je jako opasan i kad god dobije loptu govori *opet taj srbin Stojcev*Vedad87 je napisao/la:Je li neko gledao na njemačkom kanalu?Šta vele Njemci??

Bili su jako korektni i igraci posle utakmice sa izjavama. Da se uopste nisu iznenadi li igrom Sarajeva jer znaju da su jaki.
Komentator takodje u par navrata spomenuo da je Sarajevo dosta bolja ekipa bila od Borusije i da jedva ceka uzvrat u Gladbahu. Isto je rekao da je Sarajevo zasluzilo nerijeseno.
Sve u svemu, puni pohvala za ekipu a i za atmosferu. Cijelim tokom utakmice je spominjao Horde zla.
Sarajevo

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, aqarius, Armija1987, bavaracmujo, Beli98, bhfanatic14, budzak, Cwirek, dime, EastMadness, Fudo, fukara87, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], greenwood, Hamagara, HariTz, Jadnimi, johntravolta123, kanarinac, klasik, Kockoglavi, laznokrilo, leo1946, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, mnon46, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, pinki, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, SHZ82, StevieG8, strahmeipomisliti, Taree, tuitamo, USB, Velo6, VolimBiH96, WeekendOffender, zagorski i 640 gostiju.