Mensur Mujdža
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mensur Mujdža
Otvorio se prostor opet za Avdiju, pravi mu onih 75% za Championship
Tačno je Avdija ukleo ovog Mujdzu, jes oca'm
Rece Pape da je vec bio napravi spisak i da su poslane pozivniceAjax je napisao/la:Ako se je Mujdza povrijedio Pape mora momentalno pozvati Stanica nema druge. Bandovic je skroz nepotreban. Nadam se da Pape zna ovo i da ce promjeniti spisak do sutra.
Nema razloga da mijenja Bandovica zbog jednog GOLA jer on je odlican golman
Jadna nam je majka. Moramo iskopat desnog beka. Znam da je Cimirot to igrao par puta za mladu, ali...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pod hitno kod hodze kakvog. Ko da su mu sihre bacili.Batko je napisao/la:Tačno je Avdija ukleo ovog Mujdzu, jes oca'm
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Avdija likes this.Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka. Moramo iskopat desnog beka. Znam da je Cimirot to igrao par puta za mladu, ali...
Goalgetter je napisao/la:Avdija likes this.Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka. Moramo iskopat desnog beka. Znam da je Cimirot to igrao par puta za mladu, ali...

DRUG NEBI TI PUNCA
Pokazao je Stanic Avdiji u prijateljskoj kako treba da igra jedan bek, tek toliko. I bio je duplo bolj iod Avdije tada. I ako ista bar zna uklizati kada treba. Ovaj ne zna ni to a igra kao beka ??Goalgetter je napisao/la:Avdija likes this.Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka. Moramo iskopat desnog beka. Znam da je Cimirot to igrao par puta za mladu, ali...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Pape mijenjaj ko J**+ sto je poslato vec. Kakav crni Bandovic a ostasmo bez beka osim Avdije koji i nije bek. A Ogi bez klubaAhmetNY je napisao/la: Rece Pape da je vec bio napravi spisak i da su poslane pozivnice![]()
Nema razloga da mijenja Bandovica zbog jednog GOLA jer on je odlican golman
Lik koji nema ni sekunde seniorskog nogometa?Nerminovic je napisao/la:Omerbasic iz Salkea.
Avdija ili Hadzic Anel
koje veci panj.
Povrijedio se pred kraj sezone prosle, teska povreda.Nerminovic je napisao/la:Omerbasic iz Salkea.
Avdija imaCartman je napisao/la:Lik koji nema ni sekunde seniorskog nogometa?Nerminovic je napisao/la:Omerbasic iz Salkea.
-
Nerminovic
- Kontakt:
To je istna...Cartman je napisao/la:Lik koji nema ni sekunde seniorskog nogometa?Nerminovic je napisao/la:Omerbasic iz Salkea.
Samo ako si pratio znao bi da je momak bio dugo povrijeden, i to bas ono najgore. Omerbasic i Itter su izmedju tri najbolji bekova kad se prica o U19 u Njemackoj. Hoogland vise nije u Salke, Omberbasic je bio povrijeden i sad je Itter u prvom timu. Ko zna kako bi to sad izgledalo ako Omberbasic nije bio povrijeden. Makar sad znamo da momak ima potencijal, i ko zna mozda u jedan drugi klub u Bundesligi sad kad je Itter u prvom timu.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
bagrcavi je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Avdija likes this.Cartman je napisao/la:Jadna nam je majka. Moramo iskopat desnog beka. Znam da je Cimirot to igrao par puta za mladu, ali...

Sad sam se sjetio da je Visca jedno vrijeme igrao desnog beka za Istanbul...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Jest' samo opet nije Visca igrac za beka. Znam da je Cocalic igrao beka dugo za svoj tim. Haj' sad znamo da to nije realisticno al' eto..Cartman je napisao/la:Sad sam se sjetio da je Visca jedno vrijeme igrao desnog beka za Istanbul...
BackSpace United
BackSpace United
Mogao bi i Hajrovic na beka on je momak od golova i pasova. A u odbrani dovoljno je samo da trci i smeta ko Avdija.Nerminovic je napisao/la: Jest' samo opet nije Visca igrac za beka. Znam da je Cocalic igrao beka dugo za svoj tim. Haj' sad znamo da to nije realisticno al' eto..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hmm...Ajax je napisao/la:Mogao bi i Hajrovic na beka on je momak od golova i pasova. A u odbrani dovoljno je samo da trci i smeta ko Avdija.Nerminovic je napisao/la: Jest' samo opet nije Visca igrac za beka. Znam da je Cocalic igrao beka dugo za svoj tim. Haj' sad znamo da to nije realisticno al' eto..![]()
Smao onda ostasmo bez desnog krila jer Stevanovic neigra. Jedino ako Vedo opet zaigra lazno desno krilo
![]()
Mozda sad ako bih igrali 3-4-3 ili 3-5-2, mislim kao ''wing back''.
Samo nisi jedini sto tako misli, ja sam ovo mislio dugo.
BackSpace United
BackSpace United
@ Nerminovic
Vidis da se zajebavam. Ne mogu da vjerujem da nam je Avdija ( jos uvjek ) prva zamjena bilo za Mujdzu bilo za Hajrovica
Pa covjek je nevidljiv protiv iole jace ekipe. Kao protiv onih Ukrajinaca nista nije napravio, kako to Pape ne vidi ?? Kontra u prostor protiv umornih igraca Irana ( koji i ovako nisu nesto ) neznaci skoro nista realno. Ionako je 50% utakmice bio los i fulao sve zivo,
Vidis da se zajebavam. Ne mogu da vjerujem da nam je Avdija ( jos uvjek ) prva zamjena bilo za Mujdzu bilo za Hajrovica
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, LeCoq, lol89 i 45 gostiju.