FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Njemačkoj pokušati nemoguće, pa šta nam Bog da. Momcima nemam šta zamjeriti, ostavili su srce na terenu i bili su bolji čitavu utakmicu. Dejo, znam te još s Džidžikovca, ali goni se u ***** svoje matere više!
Sarajevo puno bolje izgledalo od Borussije večeras. No nažalost sve što im je servirano i iskoristili su. Uz malo sreće ovaj nezasluženi poraz bio bi sasvim drugačiji ali šta je tu je. U Njemačku po bolju realizaciju, napast od prve minute, visokim pressingom pa šta Bog da. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Da je sjajna publika na Kosevu. To je prvo sto je Hahn rekao nakon utakmiceVedad87 je napisao/la:Je li neko gledao na njemačkom kanalu?Šta vele Njemci??

Evropsko Sarajevo sto jest jest
2:3 od Borussije nije nikakva bruka, ni najmanje, posjeta, odlicna, igra fenomenalna, eto ostaje taj kiks Bandovica, ali sta ces, desava se tu i u finalima lige prvaka, nemojte sad na covjeka drvlje i kamenje. Sretno u revansu.

Reakcija navijača Sarajeva
[youtube][/youtube]
ps. sretno u uzvratnoj
[youtube][/youtube]

ps. sretno u uzvratnoj

prezadovoljan!
odlicna partija...ginulo se, trcalo za svaku loptu, tecno igralo, pregrst finih proigravanja, pasova i dubinskih lopti.
nazalost poraz zbog: lose golmanske reakcije, psihicki pad u pojedinim trenucima, kao i fizicki pad zadnjih 20min.
pa dobro, kad se pogleda hronoloski u dosadasnjem dijelu gubili kod kuce 0:1, 1:2, 2:3...prirast, dobijali u gostima 1:3, 1:3, trebalo bi opet biti 1:3 heheh
odlicna partija...ginulo se, trcalo za svaku loptu, tecno igralo, pregrst finih proigravanja, pasova i dubinskih lopti.
nazalost poraz zbog: lose golmanske reakcije, psihicki pad u pojedinim trenucima, kao i fizicki pad zadnjih 20min.
pa dobro, kad se pogleda hronoloski u dosadasnjem dijelu gubili kod kuce 0:1, 1:2, 2:3...prirast, dobijali u gostima 1:3, 1:3, trebalo bi opet biti 1:3 heheh
-
- Kontakt:
Respect za ovo veceras , u 1 poluvremenu ste bili extra dobri, u drugom takođe ali onda oko 70 minute već ste pali, to je to što je.be naše klubove kad izađu u evropu, sretno u uzvratu pa šta Bog dadne..
Bandoviću se zahvalit poslije ove utakmice , kako loš golman, ne mogu da vjerujem da sam prije utakmice procitao text da Sušić dolazi na Koševo gledat Cimirota i Bandovića ...Ok za Cimirota ali Bandović je bio najlošiji veceras.
i ono najvažnije niste se osramotili, osvijetlili se obraz ovog BH(jadnog) fudbala.

Bandoviću se zahvalit poslije ove utakmice , kako loš golman, ne mogu da vjerujem da sam prije utakmice procitao text da Sušić dolazi na Koševo gledat Cimirota i Bandovića ...Ok za Cimirota ali Bandović je bio najlošiji veceras.
i ono najvažnije niste se osramotili, osvijetlili se obraz ovog BH(jadnog) fudbala.

Samo da se ne pocne glorifikovati ovaj poraz. Jeste Sarajevo dobro igralo, ali poslije dobre igre se ocekuje i povoljan rezultat. Hajde, valjda ce nastaviti sa dobrom formom u gostima, kao u dosadasnjim utakmicama.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
momci glavu gore cijela BiH-a je večeras bila ponosna na vašu igru.Odavno sam se pitao kada će se desiti da naša jedna ekipa može igrati sa nekom evropskom ekipom i to sam večeras i doživio
prije mjesec sam napisao da vam treba golman ,napadač i jedan dobar bočni igrač e to se večeras i pokazalo sve u svemu ja sam prezadovoljan 

Čestitam na odličnoj igri, šteta za poraz, ali šta je tu je, momci su vam dali sve od sebe.
Igrači Veleža se mogu udarati nogom u guzicu što su X izvukli na Koševu.
Bit će moćan osjećaj kad vas pobjedimo u ligi ovako jake
Igrači Veleža se mogu udarati nogom u guzicu što su X izvukli na Koševu.
Bit će moćan osjećaj kad vas pobjedimo u ligi ovako jake

Ja ne mogu da vjerujem da ga Dženo jos drzi na golu
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6010X
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6010X
Radovac i Cimirot dijamanti bh fudbala.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
a kako su samo dobar tandem to je za ne povjerovati! PRELIJEP fudbal igramo! apsulotno fantasticna igra! radovac, duljevic i cimirot ce biti A reprezentativci, a oni ce igrati u ligama petice, to garantujem 100%,amstaff je napisao/la:Radovac i Cimirot dijamanti bh fudbala.
- muha milanez
- Kontakt:
Svaka cast momcima, igra fenomenalna ali Bandovic jednostavno u ovom trenutku nema kvalitet da brani za Sarajevo. Hvala na ovoj predstavi, dugo ce se pamtit ova noc.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- storm_raider
- Kontakt:
Ma bravo komsije, bez rijeci sam. Atmosfera vrhunska, igra odlicna, nema sta.. Cestitam stvarno, navijam za Zelju, ali sam veceras psovao Bandovicu za ono sto je uradio.
Predstavili ste Sarajevo u lijepom svjetlu i generalno Bosnu i Hercegovinu. Samo se primjeti u zadnjih 20tak minuta ogromna razlika u fizickoj spremi. Jos jednom cestitam i sretno u revansu!

Sport je lijek za tijelo i duh.
Cimirot
.... A radovac sa svojih 18 godina pokazuje ogroman potencijal bravo momci

- TobeJarabi
- Kontakt:
Kakva steta u pm....Ne mogu da vjerujem da smo ovako zijanili.. 

Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
Amer Bekic potpisao za Sarajevo.
Zna li neko ista vise o ovome?
Zna li neko ista vise o ovome?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
uschtipak je napisao/la:Mozda konacno, poslije ove dvije utakmice, skontaju da trebaju dovesti boljeg vratara.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ono je bio čist penal nad Milošem pri rezultatu 0:0.
Trenutno korisnika/ca: Dave, JavierBosnia, laznokrilo, pitarcenga i 57 gostiju.