FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: $: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 22 avg 2014, 00:27

intercontinental je napisao/la:Bojkotujem utakmicu Zmajeva na Tušnju.Niste ni svjesni koliko sam je dugo čekao ali ipak ništa od toga.Bezobrazluk u NS BIH nema kraja.Kad god se igra prijateljska utakmica u Sarajevu ili Zenici ulaz nikada nije bio veći od 10 KM.
Portiv Grčke na Koševu ulaz 10 KM,protiv SAD-a ulaz 10 KM i sad dolazi amaterski Lihtenštajn,daj ga u Tuzlu ,samo kako nebi igrala reprezantacija RS-a ,i + stavi ulaznice 20 Km za zapad i 15 Km za sjever.Bezobrazluk !!!
upravo, bi mi skupo i 10 za Mejdan ali 15 za Lihtenstajn ma nek jedi vnago. Mozda je tako i bolje kad nisam mogo gledat repku kad je bila repkom ne moram ni ovog hamala Susica.

Steta za Bekica ali jasno ne trebaju nam nikakvi neplanirani i nepotrebni rashodi. Mislim da nakon subote nece biti pirotehnike na Tusnju do daljneg ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 22 avg 2014, 00:34

[youtube][/youtube]

Uzivajte :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 avg 2014, 00:47

kakav crni Bekic...pa jel vi pratite ovo da do 4. moramo silni kesh STVORIT da se isplate dugovanja ovoj trojici...nemojte samo da opet krene prica o bekicima,ciri,mesanovicima,zebama....baklje takodze u penziju poslat...sake,grlo i KUPIT KARTU za sjever...nema vece pomoci...izgurat ovu sezonu i onda podvuc refu da vidimo gdje smo,sta smo....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 avg 2014, 00:56

staragarda je napisao/la:kakav crni Bekic...pa jel vi pratite ovo da do 4. moramo silni kesh STVORIT da se isplate dugovanja ovoj trojici...nemojte samo da opet krene prica o bekicima,ciri,mesanovicima,zebama....baklje takodze u penziju poslat...sake,grlo i KUPIT KARTU za sjever...nema vece pomoci...izgurat ovu sezonu i onda podvuc refu da vidimo gdje smo,sta smo....
+1
Jedan grad, jedna ljubav!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 avg 2014, 12:34

Iako još uvijek ima dilema oko početnog sastava Sadiković je najavio sljedećih 11:

Fejzić, Salihović (Mehanović), Mitrović, Janković, Kuduzović (Halilović), Omić, Bajraktarević, Mujkić, Mehidić, Sarić, Radovanović (Mujić).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 avg 2014, 12:57

Poziv na razgovor i druženje
Uprava našeg kluba za danas je najavila druženje i razgovor sa navijačima i simpatizerima Crveno - crnih.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane navijače i simpatizere Kluba da danas (petak, 22. avgust) posjete stadion Tušanj gdje će na tribini Zapad sa početkom od 17:00 sati biti organizovano zajedničko druženje i razgovor sa članovima naše Uprave, stručnim štabom i fudbalerima.

Biće ovo dobra prilika da se razmijene ideje, iznesu mišljenja i stavovi o mnogim temama koje se tiču napretka našeg kluba.
http://fksloboda.ba/vijesti/1311-poziv- ... -i-druenje" onclick="window.open(this.href);return false;

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 22 avg 2014, 16:46

Spas u posljednji čas: Slobodine dugove vraćali predsjednik, Općina, menadžer...

Drama oko izmirivanja dugova bivšim igračima Slobode, bez čega po odlukama NSBIH-a ne bi mogli nastaviti takmičenje, okončana je prije nekoliko sati.

Naime, sredstva na ime dugovanja FK Sloboda prema Stefanu Gavariću 35.000 KM, Damiru Smajloviću 33.000 KM, Alvinu Karadži 4.500 KM, Darku Raci 8.000 KM, Semjonu Milošević 1.400 KM, i Senadu Mujić 5.000 KM, uplaćena su danas u popodnevnim satima.

Iako su u FK Sloboda na to računali, ni jedan od igrača nije pristao da se odrekne niti jedne marke duga.

- Zatekli ste me u trenutku kada Odjelu za takmičenje N/FS BiH šaljemo posljednji dokaz o uplati. Uspjeli smo ovo prevazići iako ne treba posebno podvlačiti koliko je bilo teško pronaći tako veliki iznos za kratko vrijeme – potvrdio nam je Mirza Hadžić, v.d. direktor kluba.

Pored Općine Tuzla koja je, u trenutku kada je to zaista „crveno-crnim“ trebalo, pokazala da koliko-toliko brine o tuzlanskom premijerligašu, sredstva su obezbjedili predsjednik kluba Davud Zahirović, klupski menadžer Adem Šabović, a dio je nađen i kroz nekoliko manjih pozajmica.

Još jedan požar na Tušnju je ugašen. Do narednih tužbi, presuda i novih drama kojih zasigurno neće nedostajati, navijači Slobode se napokon mogu okrenuti utakmicama svog kluba.

Sloboda sutra gostuje u Širokom Brijegu, gdje će desetkovana pokušati ostati neporažena u duelu sa drugoplasiranom ekipom prvenstva.

Tuzlainfo / N. Ć./............................................................................................30.Mart 2012

Bilo je tih dugova i prije , očito da ih ima još uvijek i bit će ih još.Vjerujem da će sutrašnja posjeta pokrit pola duga.
Ja volim FK Tuzla City

miladije87
Kontakt:

Post Postao/la miladije87 » 22 avg 2014, 18:23

Ljudi znal neko sta je sa Anicica? Jel jos uvijek u klubu, sta je problem ?
Hiljade duša najluđih samo tebi odanih ! FUKARE TUZLA 1987

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 22 avg 2014, 18:45

Za Aničića se čeka radna dozvola i treba da stigne u roku od sedam dana i da kažem bio sam sad na stadionu,trava se oporavalja a sutra će postaviti još ono malo stolica što treba.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 avg 2014, 18:50

http://fksloboda.ba/vijesti/1312-sadiko ... -strpljivo" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2014, 19:19

Ma ova kisa ce itekako dobro doci i ubrzati rast trave, jos da sunce malo pojaca poslije padanja. :mrgreen:

Ko je pisao ovaj tekst oko vracanja duga jer vidim da se spominju Sabovic i Zahirovic kao predsjednik te da Sloboda gostuje u Sirokom sto su sve izmisljotine i netacne informacije osim ako nije u pitanju tekst od nekad iz proslih sezona? :S
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 avg 2014, 19:27

Ja se syeba dok sam citao ovaj tekst o dugovanju, reko otkud opet Gavaricu da moraju platit, a jos gostovanje u Sirokom, al kad sam vidio datum onda mi je jasno da je ovaj clanak od prije 2 godine
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 avg 2014, 20:31

Sutra zovite komsije,prijatelje,poznanike rođake ko moze da dodje na Tusanj ,platiti kartu i da pomognemo klubu da makar dio duga pokrijemo za ove bivse igrace.

Gledano s pozitivne strane makar neće biti +40 k´o protiv Celika :mrgreen: .

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 22 avg 2014, 20:35

Jel´ bio neko na ovom druženju :D danas,i hoće li konačno S&F ubaciti na yt onaj film :? .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 avg 2014, 21:50

tučemo l' sutra Lištičane? :opaopa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 avg 2014, 23:04

kumite,molite da sto vise raje sutra dodze na Tusanj...strasne repa nam vala skupit...makar cemo ulaznicom kupit dug jogeta i ostalih...ja sam sa sezonskom al cu sutra kupit kartu....nek bude 4000 hiljade i 5 kermi eto ti 20 000 samo od ulaznica plus vopi....SVI NA TUSANJ

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 22 avg 2014, 23:09

Zodiac je napisao/la:Jel´ bio neko na ovom druženju :D danas,i hoće li konačno S&F ubaciti na yt onaj film :? .

Bilo je veselo na druženju. Ne znam kako su svi ušli na zapad.
Mislio sam da je Denis promijenio filozofiju u nekim stvarima, a kako koji dan, sve više sam siguran da sam se prevario.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 avg 2014, 23:13

Svi na Tušanj, kako stvari stoje poslije ove utakmice naredna na Tušnju je tek protiv štrumfaća krajem septembra.

Neko je nedavno pitao za našeg, sada već bivšeg, talenta Suljića. U Njemačkoj je sa roditeljima, i novim klubom.

slika

Jbg jedan od najvećih talenata nam ode, sad samo čekat naknadu za treniranje.

PS. kakve su ovo gluposti rezervisanje karte za reprezentaciju :roll: i nadam se da su naši pogodili povoljne uslove za organizaciju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 avg 2014, 23:16

Alibasa je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Jel´ bio neko na ovom druženju :D danas,i hoće li konačno S&F ubaciti na yt onaj film :? .

Mislio sam da je Denis promijenio filozofiju u nekim stvarima, a kako koji dan, sve više sam siguran da sam se prevario.
jel to denis opet nesto kenjario,sviju ti....hajd ukratko...nisam stigao od posla al sam bio spreman da cujem stratega

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 22 avg 2014, 23:49

staragarda je napisao/la:
Alibasa je napisao/la:

jel to denis opet nesto kenjario,sviju ti....hajd ukratko...nisam stigao od posla al sam bio spreman da cujem stratega
Ma nije ni bilo druženja. Razlgas bio postavljen, kiša počela padat i pokupiše razglas,a od druženja ništa. Ruku na srce ni navijača nije bilo puno. Kad bi se sabralo sve ono što je dolazio i odlazilo, u međuvremenu novi dolazili i odlazili, možda dvadesetak da je bilo.
Igrači istrčali na stadion, odradili trening. Migi nije treniro. I dalje ga boli i prepona i trbušni zid.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.