moze ako imate nekog golmana za nassamo_lijevo je napisao/la:posaljite nama Bandovica u Bosnu,ono je tamam pojacanje za nas.
jesi vidio Hrgote,pravi "jugosvabo"(ma sta to znacilo).![]()
valjda sam dobro napisao.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uh sto je dobra ova Cola od vanilije. Jos sa Captain Morganom kad se pomjesa...
Dobra je i ona od visnje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la: moze ako imate nekog golmana za nasHrgota tanak, 2 sretna gola
eh da oslabimo ekipu.Nama samo treba dobra rezerva.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
treba vama opet poslati Vrbanjususamo_lijevo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la: moze ako imate nekog golmana za nasHrgota tanak, 2 sretna gola
eh da oslabimo ekipu.Nama samo treba dobra rezerva.![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
normalno,vidio si atmosfere,jos klub iz Sarajeva.Bosniacum Lilium je napisao/la: treba vama opet poslati Vrbanjusu
"Arafat tvoj gol"
moras doci naredne godine kada nam dodju komsije iz Kaknja,to ti je u rangu onog snimka sa Vrbanjusom.Tamam mozes svoje pulene iz Sarajeva gledati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
trebao sam danas doci, moji isli, ali tekma brate. Sestra mi je udata tamo, ali zivi u Americisamo_lijevo je napisao/la:normalno,vidio si atmosfere,jos klub iz Sarajeva.Bosniacum Lilium je napisao/la: treba vama opet poslati Vrbanjusu
"Arafat tvoj gol"![]()
![]()
![]()
moras doci naredne godine kada nam dodju komsije iz Kaknja,to ti je u rangu onog snimka sa Vrbanjusom.Tamam mozes svoje pulene iz Sarajeva gledati.
Trebao bih fakat, sad mi nesto palo na pamet da pokrenemo biznis sa fudbalskom agencijom
- samo_lijevo
- Kontakt:
ne znam ja plaho oko nogometa,ali otovren sam za biznis.Kad navrnem u SA,a brzo cu,pa se mozda sretnemo pa da prozborimo koju poslovnu.
Vozdra Ljiljana, kakav si? Sta je sa Narinom? Je li se normalizovao?
Legendarni dobio posao i zaboravio na sve.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mozesamo_lijevo je napisao/la:ne znam ja plaho oko nogometa,ali otovren sam za biznis.Kad navrnem u SA,a brzo cu,pa se mozda sretnemo pa da prozborimo koju poslovnu.
dobro sefe, kako jeGreivis je napisao/la:Vozdra Ljiljana, kakav si? Sta je sa Narinom? Je li se normalizovao?![]()
Legenda mi obecao doci kad se zaposli, jos ga cekam. Obecanje je dug
Yebo majku, citavu noc nisam oka sklopio. I tako nekoliko dana za redom. Imate li kakve prijedloge majke vam? (osim tableta). Nikako ne mogu zaspat u normalno vrijeme. Ovaj ljetni odmor mi syebao ritam, a sad faks opet poceo. 
PS: Probao sam drkanje, nije pomoglo.
PS: Probao sam drkanje, nije pomoglo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AlfredBorden
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:nevina jeAlfredBorden je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Head je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Badr Hari!!!!!"NEĆU sudjelovati u tome. To je komercijalno sranje. Svi zatvaraju oči ako se radi o Palestini. E pa ja zatvaram oči kada je u pitanju Ice Bucket Challenge."
A.F.C. Bournemouth!
I najgore je sto se sve vise i vise izbacuje onaj #ALS pa samo ostaje #IceBucketChallenge = Glupi ljudi se polijevaju ledenom vodom dok pola svijeta nema vode za picerambo16 je napisao/la:Badr Hari!!!!!"NEĆU sudjelovati u tome. To je komercijalno sranje. Svi zatvaraju oči ako se radi o Palestini. E pa ja zatvaram oči kada je u pitanju Ice Bucket Challenge."
Imaju toliko novca da mogu srediti vodovode u Africi i da im ostane da doniraju ALS-u i jos da im ostane da 3 stoljeca mogu parama brisati nos i trositi ga na sve.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Donnie Darko
- Kontakt:
U biti nemam problema sa ovim poljevanjem, jer očito funckioniše sa obzirom da je skupljeno višestruko više para u ovih par dana nego što bi se vjerovatno skupilo u godinama koje nadolaze da se ovo nije pokrenulo. Idu mi na **** oni što ovo rade zbog pažnje, popularnosti, lajkova i sličnih pizdarija, ali bože moj, živimo u 2014., takvo nešto je neizbježno.
Jedini problem, po meni, je što su izabrali potpuno pogrešnu akciju da promoviraju. Mislim bolest je neizlječiva, a najpoznatiji slučaj iste je čini mi se neki sportista američki koji je od nje umro 40-ih godina prošlog stoljeća, i vala ako za 70 godina nisu naravili nikakav pomak po pitanju iste, a pitaj boga koliko novca je uloženo u istraživanja i sl., poprilično sam siguran da neće ni sada napraviti nikakav značajan napredak.
Jedini problem, po meni, je što su izabrali potpuno pogrešnu akciju da promoviraju. Mislim bolest je neizlječiva, a najpoznatiji slučaj iste je čini mi se neki sportista američki koji je od nje umro 40-ih godina prošlog stoljeća, i vala ako za 70 godina nisu naravili nikakav pomak po pitanju iste, a pitaj boga koliko novca je uloženo u istraživanja i sl., poprilično sam siguran da neće ni sada napraviti nikakav značajan napredak.
Ima logike! Skuplja se lova za ono što je 99% neizlječivo dok recimo ono što možeš spriječit (Izrael da ubija nedužan narod) ti i ne pokušavaš!!
BADR HARI=dinGospo!
BADR HARI=dinGospo!
A.F.C. Bournemouth!
Lou Gehrig, igrač bejzbolaDonnie Darko je napisao/la:U biti nemam problema sa ovim poljevanjem, jer očito funckioniše sa obzirom da je skupljeno višestruko više para u ovih par dana nego što bi se vjerovatno skupilo u godinama koje nadolaze da se ovo nije pokrenulo. Idu mi na **** oni što ovo rade zbog pažnje, popularnosti, lajkova i sličnih pizdarija, ali bože moj, živimo u 2014., takvo nešto je neizbježno.
ako imas vremena procitaj knjigu Tuesdays with Morrie, odlicna je, a govori o ovoj bolesti i kako je nositi se sa istom
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
rambo druze popusti malo..
vrijedno je pomoc kako god pa makar bolest bila okrutna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vrijedno je pomoc kako god pa makar bolest bila okrutna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- samo_lijevo
- Kontakt:
nego tunel Vijenac se otvara u ponedjeljak.Napokon da se spoje prijateljski gradovi. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.