Sretan i tuzan,cudan osjecaj
Otisao na utakmicu bez ikakvih ocekivanja,hladno cisto da uzivam u noci kad moj klub igra sa jednim takvim protivnikom iz jedne takve lige,ljepota...i onda gledam taj isti moj tim koji 100x puta manje vrijedi kako na terenu pokazuje ako ne bolju igru onda ne sigurno ni losiju,i gledam i nevjerujem da gubimo i pored takve igre,definitivno je ponestalo snage pred kraj ali ko da im sta kaze,nevjerujem da smo se jucer bukvalno patili sa Gabelom i pusili na Kosevu,i danas odigramo ovako sa nekom ekipom iz Bundes lige.Kakav je ovo napredak ljudi moji,kakav se ovdje posao radi,neznam sta da napisem,ponosam sam nenormalno,a opet tuzan sto smo izgubili na neku nasu gresku...ali sve u svemu
I ako je tacno ovo za Bekica,to je prava stvar koja me pravo obradovala,mi u rosteru nemamo zamjenskog napadaca,i definitivno treba da imamo nekoga na klupi koji ce ulaziti s vremena na vrijeme(aBd da i bude bolji od ovih) ,trenutno je malo cudno gledati klupu kad ti treba rezultat a ti nemas spica da ubacis nego moras nesto sa rotacijom mijenjati
A kako sad razmisljati o Obarskoj nakon ovakve utakmice

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".