Da citiram komentatora sa Arene*p!p!t@* je napisao/la:
Jer je očigledno da niko živ ne može da skonta šta mu se vrzmalo po glavi u datom trenutku.
"Sudija je tu signalizirao.. Boga pitajte šta."
Živa istina
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da citiram komentatora sa Arene*p!p!t@* je napisao/la:
Jer je očigledno da niko živ ne može da skonta šta mu se vrzmalo po glavi u datom trenutku.
Ramo jel ovo 100% ??rammstein je napisao/la: DOLAZI BEKIĆ TO JE ISTINA I MOGUCE JOS JEDAN....
daAjax je napisao/la:Ramo jel ovo 100% ??rammstein je napisao/la: DOLAZI BEKIĆ TO JE ISTINA I MOGUCE JOS JEDAN....
Jeste dogovoreno danas al rad tekme nista zvanično nisu htjeli objavitiAjax je napisao/la:Ramo jel ovo 100% ??rammstein je napisao/la: DOLAZI BEKIĆ TO JE ISTINA I MOGUCE JOS JEDAN....
rammstein je napisao/la: da
Ne znam, meni iskreno je to najlogičnije objašnjenje. Jer ne možeš sekund biti siguran da je lopta prešla liniju, pa spustiti zastavicu jer si kao skontao da nije. Dakle, treba se zahvaliti Bandoviću i to je to.hz033 je napisao/la:Jbg, samo Bandović nemože da procjeni let lopte u trajanju od 3, 4 sekunde!*p!p!t@* je napisao/la:A ima i opcija da je skontao da će ovo golman čisto pokupiti pa je zato spustio zastavicu. SAmo što ga je golman malo je reći zaje'bao. Kao i sebe, pa i svoju ekipu. To mi je nekako najlogičnije objašnjenje...hz033 je napisao/la:AL pogledaj na slici, visinu lopte i gdje Bandović, majko mila
Nažalost ista izjava se može i u ovom slučaju primjeniti.koalem je napisao/la:Da citiram komentatora sa Arene*p!p!t@* je napisao/la:
Jer je očigledno da niko živ ne može da skonta šta mu se vrzmalo po glavi u datom trenutku.![]()
"Sudija je tu signalizirao.. Boga pitajte šta."
Živa istina
i vjerovatno na najgorem travnjaku u ligiHead je napisao/la:Yebo te grob valja u nedjelju za Bijeljinu, veceras igras pred 30 milja sa Borussijom u nedjelju sa Mladost Velika Obarska pred 400 gledalaca i 2 hekatara kukuruza. Sta ti je sudbina
baš na to mislim evo sve vrijeme, za nepovjerovati kako su momci odigraliBelminM23 je napisao/la:Tačno ti sad bude žao što si Borussiu izvuko
Ni mi sami nismo svijesni koliko smo jakiZastone je napisao/la:baš na to mislim evo sve vrijeme, za nepovjerovati kako su momci odigraliBelminM23 je napisao/la:Tačno ti sad bude žao što si Borussiu izvuko![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, johntravolta123, nedimmmm1337, Vanja8 i 53 gosta.