Vidim ne znas vise ni sam sta bi napisao pa bubas ovdje.Belmin6 je napisao/la:Inace, to je vaš poznati citat.
Dostojanstveno se povuci i nemoj vise pisati

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Vidim ne znas vise ni sam sta bi napisao pa bubas ovdje.Belmin6 je napisao/la:Inace, to je vaš poznati citat.
Kralju, tebe opet najvise ocekujemo na temi pred kraj sezone. Sad nema smisla da navraćas, a sigurno si negdje procitao da Origi nece ove sezone ni igrati u EPL.MrParanoic je napisao/la:Liverpool ove godi e s markovicem,te ogromnim pojacanjem orgijama iz belgije sigurno uzima EPL
Evo Paranoja, ugledaj se na Belmina, on zna kad Origi dolazi. Ovako se prati Liverpool, a ne kao ti tako povrsno. Sram nek te budeBelmin6 je napisao/la:Origi dolazi do godine, kad se bude branila titula.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jedni te isti pocinju jedno te isto non stop.Tasko je napisao/la:Sto se dopusta ovakvo izdrk.avanje na temi?
Je l' postoje moderatori? Ja razumijem da nemiri i razmirice donose vecu posjecenost, ali de brate malo...
Jos gora je Premiersip tema. Pa normalne stvari zapadnu u drugi plan.
Druze, radi se o orkestriranim napadima, sto bi rekao ugledni novinar i publicist, Smiljko Sagolj.Tasko je napisao/la:Sto se dopusta ovakvo izdrk.avanje na temi?
Je l' postoje moderatori? Ja razumijem da nemiri i razmirice donose vecu posjecenost, ali de brate malo...
Jos gora je Premiersip tema. Pa normalne stvari zapadnu u drugi plan.
Kupi druze Gerrarda, sa njim ne mozes fulati. Bar ja tako radim, a eno kod mog sina sve Suarezi i Torresi... Sada hoce Coutinha...LiverpoolREDS je napisao/la:Taman sam imao dilemu na ciji dres potrosit pare,kad ono super mario stize
Jel to i mali Skauzer,ma imam SG,balonja je na reduackeey je napisao/la:Kupi druze Gerrarda, sa njim ne mozes fulati. Bar ja tako radim, a eno kod mog sina sve Suarezi i Torresi... Sada hoce Coutinha...LiverpoolREDS je napisao/la:Taman sam imao dilemu na ciji dres potrosit pare,kad ono super mario stize
ma nije nego se nedavno obrukao a ovo ga neko zeza sad.gio10 je napisao/la:Jel se ovo Iago udao pa dodao Corner?
Sage je napisao/la:Najbolje ti je jarane uzet od Johnsona
Upiši ti njega da trenira pa možda dođe do Liverpula pa mu nećeš morati kupovati dresove.ackeey je napisao/la:Kupi druze Gerrarda, sa njim ne mozes fulati. Bar ja tako radim, a eno kod mog sina sve Suarezi i Torresi... Sada hoce Coutinha...LiverpoolREDS je napisao/la:Taman sam imao dilemu na ciji dres potrosit pare,kad ono super mario stize
Kolega, mali trenira od 5-te godine. Sada ima trinaest, i u januaru ce u Dinamo. Bio gore, prosao na probi. Ali i dalje, dok, ako Bog da, ne dodje do Liverpoola, ce kupovati dresove Liverpoola.Londonarsenal je napisao/la:Upiši ti njega da trenira pa možda dođe do Liverpula pa mu nećeš morati kupovati dresove.ackeey je napisao/la:Kupi druze Gerrarda, sa njim ne mozes fulati. Bar ja tako radim, a eno kod mog sina sve Suarezi i Torresi... Sada hoce Coutinha...LiverpoolREDS je napisao/la:Taman sam imao dilemu na ciji dres potrosit pare,kad ono super mario stize
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.