FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Sarajevo, Bravo Pitari!!! Svaka cast na borbi i zalaganju igraca, da je bio bolji golman na golu Sa, mozda bi se sa drugim rezultatom islo na uzvratnu tekmu. Bilo kako bilo, osvjetlali ste obraz BiH fudbala, svaki pravi gradjanin BiH sinoc je bio uz vas! 
pa zar bandović nije kvaliteta, reprezentativac ?Ajax je napisao/la:simon je napisao/la:Bekic odlican igrac pravo pojacanje![]()
![]()
Jos da je nekog golmana nac dobrog.
kad sam ja jos pisao da uopće nije neki golman i da ga široki ne bi samo tako pustio da jest..
ovaj soldo, iz širokog, je za bandovica ochoa
svaka čast na igri, nema šta, niste se obrukali nimalo...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- theboss_RD07
- Kontakt:
Niste valjda ono napisali "Wellcome to Sarajevo"
Kako god, svaka cast, kapa do poda. I igracima i navijacima. Mada bi lijepo bilo onakvo navijati vidjeti i u PL, ne samo na evropskim tekmama al nema veze
Kako god, svaka cast, kapa do poda. I igracima i navijacima. Mada bi lijepo bilo onakvo navijati vidjeti i u PL, ne samo na evropskim tekmama al nema veze
⭐
- NeverGiveUp
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:Niste valjda ono napisali "Wellcome to Sarajevo"![]()
I ja sam to primjetio
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- Crni gavran
- Kontakt:
Svala cast pitari, napravili ste jos jedan veliki iskorak u odnosu na sve nase timove sto se tice međunarodnih nastupa.
Veliki respekt sa moje strane bez obzira na moje navijacko opredjeljenje i ubjedjenje

Veliki respekt sa moje strane bez obzira na moje navijacko opredjeljenje i ubjedjenje
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Sinoc jedan tim i jedna navijacka grupa vratila je nadu i vjeru u nas klubski fudbal. Od 95-e pratim nasu ligu i ona je umorila moju dusu, nervni sistem, tjelo....ali sam sinoc dozivio pozitivni sok, tracak nade ili reanimaciju da vjerujem da ova liga ima svjetlu buducnost. Nacin kako igra Sarajevo ja nisam do sada vidio u nasoj ligaskoj historiji.. bez napamet nabijeni lopti, igra sa preciznim pasovima, uigrane akcije... jedini problem sinoc koji sam ja primjetio a trenutno od toga boluje cijela drzava, a to je nesikustvo i mentalitet narocito ovo drugo i zbog tog naseg mentaliteta necu vam cestitati na porazu jer moramo se svi izdici iznad toga i poceti nemilosrdno pobjedivati protivnike jer imamo talentirane i tehnicki jake igrace,kojima nedostaje strucni i obrazovani treneri..kod njemaca je to obrnuto i sinoc su imali bolje istreniran i uigran tim, a sve ostalo je bilo na nasoj:) strani.
Sto se mene tice, kako god ova sezona zavrsi vi ste za mene prvaci po mnogo cemu i iskreno se nadam i zelim da moja Sloboda u skorijoj buducnosti krene vasim stopama.
Za HZ respect
pozdrav
Sto se mene tice, kako god ova sezona zavrsi vi ste za mene prvaci po mnogo cemu i iskreno se nadam i zelim da moja Sloboda u skorijoj buducnosti krene vasim stopama.
Za HZ respect
pozdrav
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Hellcome to Sarajevo.theboss_RD07 je napisao/la:Niste valjda ono napisali "Wellcome to Sarajevo"![]()
Momci jucer predobro odigrali, jako srcano i trcali su do zadnjeg atoma snage. Cestitam.
Jednostavno vise nije moglo, iako je Borusiji failio par standardnih, razlika u kvaliteti ce ucinila svoje. Ako ovako odigraju u Gladabachu i casno se oproste, osvjetlati ce obraz BiH fudbala.
Timu fale jos 3-4 dobra igraca i mislim da bi vec iduce godine mogli nasto vise uraditi. Sredina terena je dobra ali odbrana i napad katastrofalni.
Gladbach 6 puta pucao na gol i dao 3 gola. Hrgota je masina, skoro neprimjetan ali sa svojih 20 godina ima klasu, koja se na nasim terenima nemoze naci.
Na drugoj strani, Sarajevo, tehnicki super podkovano, ali kondiciono slabo, svako malo neko od igraca je uzimao pauzu, odbrana pravila katastrofalne greske a napadacima treba 10 udaraca da bi lopta jednom isla u okvir gola.
Golman Sarajeva nije vrijedan komentarisanja, mogli su i bez njega igrati.
Uglavnom 2 nova igraca u odbrani, 2 kvalitetna napadaca i jedan kvalitetan golman i eto ako Bog da grupne faze iduce godine.
Nisu razocarali, cestitke jos jednom.
Jednostavno vise nije moglo, iako je Borusiji failio par standardnih, razlika u kvaliteti ce ucinila svoje. Ako ovako odigraju u Gladabachu i casno se oproste, osvjetlati ce obraz BiH fudbala.
Timu fale jos 3-4 dobra igraca i mislim da bi vec iduce godine mogli nasto vise uraditi. Sredina terena je dobra ali odbrana i napad katastrofalni.
Gladbach 6 puta pucao na gol i dao 3 gola. Hrgota je masina, skoro neprimjetan ali sa svojih 20 godina ima klasu, koja se na nasim terenima nemoze naci.
Na drugoj strani, Sarajevo, tehnicki super podkovano, ali kondiciono slabo, svako malo neko od igraca je uzimao pauzu, odbrana pravila katastrofalne greske a napadacima treba 10 udaraca da bi lopta jednom isla u okvir gola.
Golman Sarajeva nije vrijedan komentarisanja, mogli su i bez njega igrati.
Uglavnom 2 nova igraca u odbrani, 2 kvalitetna napadaca i jedan kvalitetan golman i eto ako Bog da grupne faze iduce godine.
Nisu razocarali, cestitke jos jednom.
Meni se noge odsjekle u toku nase "Mi smo DIVOVI"

Cestitke Sarajevu na odlicnoj igru protiv Borusije M. Odigrali su odlicno,atmosfera fanasticna,i uz malo srece mogli su do boda. Vidjelo se u ovoj utakmici da Sarajevu fali dobar golman i dobar napadac,ostatak tima je odlican. Na mene je najjaci dojam ostavio Cimirot,Duljevic,Tatomirovic. Bandovic,Bilbija i Okic najslabiji dio tima.... Za Okica ima alternativa a to je Duljevic,ali za Bilbiju i Bandovica treba traziti druga rjesenja,da li do kraja ovog prelaznog roka ili u januaru ne znam...
p.s.
ako je istina za Bekica,odlicno,on je alternativaza Bilbiju,samo da udje u formu.. fali golman i jedan odbrambeni..
p.s.
ako je istina za Bekica,odlicno,on je alternativaza Bilbiju,samo da udje u formu.. fali golman i jedan odbrambeni..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 avg 2014, 09:32, ukupno mijenjano 2 puta.
-
fcsforever
- Kontakt:
ponosan i sretan , dali su sve od sebe
istina je za Bekića 100%
istina je za Bekića 100%
Bilbija, Okić i Bandović karine obične...
Zna li se koliko je gledalaca bilo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tesko je precizno reci, ustvari neces nigdje nac precizan podatak.bojamora je napisao/la:Zna li se koliko je gledalaca bilo
Ugl izmedju 28.000 - 30.000. To mogu garantovati
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Na jugozapadu je jedan sektor bio prazan i dole pri dnu, a na jugu su švabe popunili samo jedan sektor. Istok i Sjever puni. Dobro je ako je i 28 milja bilo.dr.van nostrand je napisao/la:Tesko je precizno reci, ustvari neces nigdje nac precizan podatak.bojamora je napisao/la:Zna li se koliko je gledalaca bilo
Ugl izmedju 28.000 - 30.000. To mogu garantovati
Pohvale za igru sinoć, svaka čast.
DRUG NEBI TI PUNCA
[youtube][/youtube]
zato je na istoku bilo najmanje milja ljudi koji tu nisu imali mjesta. Jaran, jaran od jarana i tako..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
valja li ovaj novi igrac Bekic, jeli bolji od bilbije, okica, velkoskog???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
na istoku je sinoc bilo brattu 9 000 ... znaci stepenice prepune, onaj dio iznad stolica pun, na ogradi sjedili ljudi...
na sjeveru isto,sve puno i stepenice to ti je na kapacitet stolica od 5 700 dodaj jos odmah minim 6 500
zapad je jedan sektor prazan bio, to je oko 14 000
znaci sa svabama bez problema je bilo 30 000
na sjeveru isto,sve puno i stepenice to ti je na kapacitet stolica od 5 700 dodaj jos odmah minim 6 500
zapad je jedan sektor prazan bio, to je oko 14 000
znaci sa svabama bez problema je bilo 30 000
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Uvijeknapravojstrani i 23 gosta.