Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ne postoji ta logika po kojoj Ognjen Vranjes moze bit ispred Ervina Zukanovica, to jest osim one logike u mozgu Safeta Susica. I koja je poenta pozvat golmana od 30 i kusur godina? Sta cemo od njega? Daj nekog mladog da uci od Begovica, da se razvija, da se proda.
Spisak u stilu Mourinha iz Zavidovica, milion nelogicnih poteza, nekoliko igraca koji nemaju sta trazit na spisku Albanije, a ne BiH i kao slag na tortu moronske izjave. Aferim Safete, yebo te Hadzic.
Spisak u stilu Mourinha iz Zavidovica, milion nelogicnih poteza, nekoliko igraca koji nemaju sta trazit na spisku Albanije, a ne BiH i kao slag na tortu moronske izjave. Aferim Safete, yebo te Hadzic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dr. Joseph Goebbels "Hiljadu puta ponovljena laz, postaje istina"samoposteno je napisao/la:ma manijaci zakukali sto nema cocalica,sehica,stanica,stilica,i zukanovica koji je jedini od nabrojani trebao dobit pozivcalcio je napisao/la:Ne da mi se citati sve ove postove, sta je ovaj put razlog kuknjavi, nema Cocalica?
Žrtvovao bih jednog veznog igrača (Anela Hadžića, koji je potpuno nepotreban) i dodao još jednog napadača a to je Milan Đurić. Ostalo mi je sve uredu, tj. prihvatljivo, ne mogu reći da ostali igrači nisu barem malo zaslužili poziv. Drago mi je što nije zvao Bandovića, jer to bi stvarno bilo idiotski. Nadam se da će Milan Đurić ove sezone u Italiji davati golove i tako pokazati Sušiću da zaslužuje poziv. Ne znam samo kakva je situacija sa Zukanovićem. Mediji nas dva mjeseca bombarduju pričama o "pomirenju", čovjek odigrao sve pripremne utakmice i opet nije dobio poziv. Koji je sad đavo?! A potreban je taj igrač.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 22 avg 2014, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Kako je samo lijepo gledati košarkaše pod palicom dokazanog stučnjaka, gdje igra i samopouzdanje dobivaju jednu sasvim drugu dimenziju. Dok kod nas cijela nacija i igrači strijepe pred ovim neshvaćenim genijem, kako ne bi ponovo dobio neki napad i počeo utakmicu bez lijevog beka ili možda sa 6 kreativaca u sredini... 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Odbrana nam je u KRITICNOM stanju. Cak i najveci pacenici ce sanjat Spahica i molit ga da se vrati.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
HAHA
Cirkus se nastavlja i u trecem mandatu, ne vrijedi ovo pratiti vise.
Cirkus se nastavlja i u trecem mandatu, ne vrijedi ovo pratiti vise.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Ljudi moji koji je ovo seljak pa to je nevidjeno
Kao prvo i malo dijete zna da Susic ima privatne probleme sa Zukanovicem i nadam se da ce se momak oprostit od repke ubrzo sa jednim pismom
Kao drugo,koji levat moras biti da pozoves Prcica koji ti je napismeno i putem medija rekao da ga ne zoves.I on opet ne prica sa momkom nego ga samo pozove,e volio bih vise nego pare da ne dodje na okupljanje,jer je seljak iz Zavidovica jos jednom pokazao da nema stida ni obraza
Kakve price pricas o podmladjivanju mamlaze jedan,koliko taj golman ima godina
Ja samo znam da necu vise pratit repku kao prije jer mi je seljacina Safet Susic ogadio
Kao prvo i malo dijete zna da Susic ima privatne probleme sa Zukanovicem i nadam se da ce se momak oprostit od repke ubrzo sa jednim pismom
Kao drugo,koji levat moras biti da pozoves Prcica koji ti je napismeno i putem medija rekao da ga ne zoves.I on opet ne prica sa momkom nego ga samo pozove,e volio bih vise nego pare da ne dodje na okupljanje,jer je seljak iz Zavidovica jos jednom pokazao da nema stida ni obraza
Kakve price pricas o podmladjivanju mamlaze jedan,koliko taj golman ima godina
Ja samo znam da necu vise pratit repku kao prije jer mi je seljacina Safet Susic ogadio
Gdje prestaje logika, počinje tele iz Zavidovića!
Potpis k'o kuća.voltron30 je napisao/la:Gdje prestaje logika, počinje tele iz Zavidovića!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ne poziva Zukanovica koji igra u Italiji cije prvenstvo nije ni pocelo iz razloga da ne igra u prvih 11, a poziva npr. Bešića kojem je prvenstvo pocelo i koji je na klupi. ( da ne bi bilo zabune, Bešić zasluzuje poziv al frajer pobija sam sebe ovom recenicom ) . Treci golman manje vise,nije ni bitno..Sigurno ni Sehić a ni Buric nisu za tog treceg golmana i ajde pozvao nekog iz prvaka države,nije lose opet to toliko koliko je lose ne pozivanje Zukanovica i Štilića.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kao sto neko gore rece, nadam se da ce Zukanovic u jednom kavalirskom stilu objaviti kraj svoje kratke reprezentativne karijere. Sramota! Ali ocekivano od velikog stratega. Odbrana je uvijek bila, istina, najlosiji dio nase repke, vecinom, godinama, ali sada je na najnizim granama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znači kad se sve sabere i oduzme, izgubili smo štopera, preciznije najboljeg štopera, a umjesto njega je pozvan još jedan vezni igrač? Pametno.
Opet nas pravi budalama sa ovim "Kad bude igrao u prvih 11..."
Pa ko su ti novinari koji budu na pressu,imal iko muda da postavi neko pitanje,da se suprostavi tom covjeku
Pa ko su ti novinari koji budu na pressu,imal iko muda da postavi neko pitanje,da se suprostavi tom covjeku
- Consigliere
- Kontakt:
Yebote, ostali bez Spahica, stuba odbrane. Umjesto da pozove bas svakog ko moze pomoci, da se to malo isproba, uigra novi stoperski dvojac, on ne pozove najiskusnijeg branica
Jer nije 100% sigurno hoce li igrati u prvih 11 u timu cija sezona jos nije ni pocela.... Uporedjivati ligu u kojoj igraju vise nema ni smisla. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa zar nije logično, umjesto njega pozvati lika koji nema niti klub? Pričam o telećoj logici, naravno.Consigliere je napisao/la:Yebote, ostali bez Spahica, stuba odbrane. Umjesto da pozove bas svakog ko moze pomoci, da se to malo isproba, uigra novi stoperski dvojac, on ne pozove najiskusnijeg branicaJer nije 100% sigurno hoce li igrati u prvih 11 u timu cija sezona jos nije ni pocela.... Uporedjivati ligu u kojoj igraju vise nema ni smisla.
dakle u odbrani kad se izanalizira , sunjic i bicakcic su prvi stoperi , vranjes bez kluba na beku ili stoperu , mujdza koji kako kaze nece igrati i avdija na beku , lijevo opet vjerovatno salihovic koji nikad nece igrati u vezi i kolasinac koji mozda zaigra i stopera jer selektor i nema bas opcija............i u ovakvu odbranu ne pozvati zukanovica za pozicije stopera i to s onakvom izjavom o prvih 11 pred sezonu hahaha
svasta cemo mi vidjeti jos od ovog
..................................begovic,fejzic,dujkovic................
mujdza,avdija.........bicakcic......sunjic,vranjes............kolasinac,salihovic
............................besic,susic,prcic........medunjanin,hadzic,cimirot........
hajrovic,zakaric........................pjanic..................................lulic,visca
......................................dzeko,ibisevic..................................
svasta cemo mi vidjeti jos od ovog
..................................begovic,fejzic,dujkovic................
mujdza,avdija.........bicakcic......sunjic,vranjes............kolasinac,salihovic
............................besic,susic,prcic........medunjanin,hadzic,cimirot........
hajrovic,zakaric........................pjanic..................................lulic,visca
......................................dzeko,ibisevic..................................
Bravo, post koji locira nestrucnost do srzi a ne bavi se trivijalnostima kojih kod tupka uvijek ima na pretek. Ne trazi se dodatni napadac, desni bek, ne pojacava se obrana. Interesantno je da branioci Susica kao pozitivno navode poziv do prije par mjeseci medju njima omrazenom Prcicu. Znao sam da ce im Prcic brzo postati argument za slavljenje amatera na izbornickoj stolici.Donnie Darko je napisao/la:Znači kad se sve sabere i oduzme, izgubili smo štopera, preciznije najboljeg štopera, a umjesto njega je pozvan još jedan vezni igrač? Pametno.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 avg 2014, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
Spusti se na zemlju i smiri strasti. Nisi niko i nista.autogol je napisao/la:Ljudi moji koji je ovo seljak pa to je nevidjeno![]()
Kao prvo i malo dijete zna da Susic ima privatne probleme sa Zukanovicem i nadam se da ce se momak oprostit od repke ubrzo sa jednim pismom![]()
Kao drugo,koji levat moras biti da pozoves Prcica koji ti je napismeno i putem medija rekao da ga ne zoves.I on opet ne prica sa momkom nego ga samo pozove,e volio bih vise nego pare da ne dodje na okupljanje,jer je seljak iz Zavidovica jos jednom pokazao da nema stida ni obraza![]()
Kakve price pricas o podmladjivanju mamlaze jedan,koliko taj golman ima godina![]()
shandrlike-tandrlike
O Safetu je već sve ispričano i sve se zna, a to je da isti pojma nema. Ako odemo na Euro to će biti isključivo zahvaljujući igračima, što se tiče Safeta samo se treba nadati da u kvalifikacijama ne pravi amaterske greške prilikom odabira i postavke prvih XI, sastav bez lijevog beka, desnog krila
Apsurdno je to da smo došli u situaciju da strahujemo od vlastitog selektora.
Apsurdno je to da smo došli u situaciju da strahujemo od vlastitog selektora.
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 22 avg 2014, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.