FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 22 avg 2014, 12:48

istok65 je napisao/la:Lijepo je čuti da je Zolotić bolji od Cimija. Jel to Lutvo reko...a vi ovdje samo napisali. Inače, bolji ste u svemu i AkoBogda da nam još dugo ovako bolji budete. Sa silnom lovom koju mlatite, organizacijom u klubu, investitorima, sponzorima itd itd. Na pravom ste putu, samo hrabro naprijed...biće to jednog dana OK
Ovaj na svim stranicama pise isto, a Gojko igra u Sarajevu. Da nije rob uma?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 avg 2014, 13:03

Objektivno nemamo trenutno igraca u klubu za reprezentaciju, ali je stvarno bruka da Zukanovic i Stilic nisu dobili poziv.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 avg 2014, 13:07

Možemo sto godina diskutirati, nećemo se složiti u izboru igrača za repku.
Dobra stvar je da ima mladih,dobrih igrača. Posebno me raduje što će reprezentacija dugoročno riješiti pitanje zadnjih veznih igrača (Besic, Zolotic, Cimirot),sa kojima kuburi oduvijek .
Ono što je nama puno bitnije od isprazne diskusije o selektorovom izboru,jeste sutrašnja utakmica sa Zrinjskim.
Ogromna je važnost te tekme. Ako je dobijemo,8 bodova iz ovakve četiri utakmice će nas u potpunosti zadovoljiti. S druge strane, Zrinjski nam je direktni konkurent u ostvarenju ciljeva,pa bodovi u takvim utakmicama vrijede znatno više.
Dalje,pobjeda u takvoj utakmici bi digla cijelu ekipu i značajno u ticala na ulazak u naredne utakmice.
Ovo bi nam trebali biti dovoljni razlozi da dodjemo na stadion i
i po guramo ekipu do pobjede.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2014, 13:50

Ja reko da pobjegnem malo od repke kad ono i ovdje uveliko rasprava o spisku :mrgreen: :lol:
Mislim da ce svaki realan navijac Zelje reci da,izuzev Stanica za kojeg i dalje mislim da nije nista slabiji od Avdije na desnom beku ako nije i bolji uz to je i mladji,nema igraca za repku..O bivsim igracima se da pricati..Prvo Zuka,pa onda Stilic,Cocalic..
Al vratimo se Zelji..Slazem se sa postom iznad gore,vazna utakmica sutra aBd..Pobjedom bi napravili,po meni,vrlo dobar start sezone..Imali bi 8 bodova iz 4 utakmice..Ako se pogledaju protivnici onda mozemo vidjeti da su to bili,izuzev Slavije,teske utakmice..Siroki vjeciti favorit PL,Olimpic koji je bio los protiv nas,ali koji je pokazao da ce i ove sezone biti heben protivnik svima u utakmicama poslije nas..Zrinjski aktuleni prvak i protivnik za Evropu,pobjeda protiv njih bi znacila puno..Onda tu reprezentativnu pauzu iskoristiti da se ekipa osvjezi,da se oporave povrijedjeni,dodatno spreme nespremni i u nastavak polusezone uci jos jaci..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 22 avg 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 avg 2014, 13:57

Selektor pravi spisak, on misli da zna svoj posao, i misli da je TO u ovom trenutku najbolje za zemlju. E sad, jeb.o selektora, sutra igra Zeljeznicar i samo to nam je bitno u ovom trenutku. Nadam se da ce Zeljeznicar, koji nije osvojio nista zadnjih 6, 7 godina, koji nije dao ni Ibrahima Sehica, ni Semira Stilica, ni Ervina Zukanovica, ni onog malog sto nema pojma, kako se zove Zolotic, ja mislim, i milion ostalih "anonimusa", pa ni onog Stanica, koji ima dvije lijeve noge, i kojeg ne glada i cije igre ne prati Dinamo Zagreb, pobijediti Zrinjskog, i tako nastaviti sa pravim kursom, a to je podmladjivanje ekipe, i promocija mladih fudbalera, nastalih u omladinskoj skoli... I gle cuda, na zadnjem okupljanju mladih nada, mi smo kao jedan od najlosijih klubova, sa nikakvom tradicijom, i bez jedne marke na racunu imali vise fudbalera, nego svi ostali zajedno... Pametnom dosta... P.S. Pisem ovo, a toliko mi je krivo sto ovaj slijepac ne gleda nekad i tu fudbalsku "neznalicu" Semira Stilica, pa makar eto da vidi koliko je ustari los, i o kakvom se antitalentu radi. Opet, i taj Ibrahim Sehic, RUPA od golmana, ne brani ni on nigdje, mozda malo slabiji klub od ovog gdje ovaj treci selektorov izbor brani, u ekipi koja malo vise kosta nego Zrinjski, zajedno sa Bijelim brijegom, pomocnim terenima, i zajednicom opstina u HNK.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

blu

Post Postao/la blu » 22 avg 2014, 14:02

istok65 je napisao/la:Lijepo je čuti da je Zolotić bolji od Cimija. Jel to Lutvo reko...a vi ovdje samo napisali. Inače, bolji ste u svemu i AkoBogda da nam još dugo ovako bolji budete. Sa silnom lovom koju mlatite, organizacijom u klubu, investitorima, sponzorima itd itd. Na pravom ste putu, samo hrabro naprijed...biće to jednog dana OK
Joj sto nemogu ovakvih likova sad se kurce kad su dobili milione, pa gdje ste bili svih ovih godina da vam gangam stile nedade milione vi bi se mozda i ugaslili posto su se vodila dva sudska spora za stecaj kluba sto je izjavio i vas direktor.
**** klub koji je morao dovesti milionera da bi se nesto napravilo a mi i bez toga osvojismo sve i postavismo rekorde u pl. A da negovorim kakve premije dobijaju igraci sarajeva pogotovo ovo za evropske utakmice svaku tekmu dobiju cifru koju mogu nasi klubovi sanjati pa jarane i meni da je redovna plata i da imam primanja kao sto imaju i ja bih letio po terenu kao sto kazu pare vrte gdje burgija nece i to je tako uvjek bilo.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 avg 2014, 14:07

@istok, miran psicu!

I ovaj roma pise, a prije godinu dana je pisao da smo Barcelona i da vise nece pisati. Kakav lazov. :lol: :lol: :lol:
Sport je lijek za tijelo i duh.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2014, 14:25

Nema u Zelji trenutno igraca koji ZASLUZUJE poziv u reprezentaciju, radi primjera se mozda i moglo naci jedno mjesto, ali to je vise stvar dobre volje, a nje je u vezi naseg kluba rijetko kad bilo. Ipak, iako nije tema, smijesno je da Zukanovic nije dobio poziv, to je cista lakrdija. Stilic koji opet igra u odlicnoj formi nema mjesta, a Hadzic koji je u vise navrata pokazao da ne moze ponuditi nista novo reprezentaciji je uredno na spisku. Sehic koji je nekad i bio clan reprezentacije, koji trenutno konstantno brani za prvaka svoje zemlje (istina ne neka jaka liga) nema mjesta, a Dujkovic ima. To se moze i progutat ako se uzme u obzir domace prvenstvo, ha hu.. a ono cega mi je najvise zao kao navijaca nase reprezentacije je sto se na Cocalica nikad nije racunalo, a momak se sigurno moze nametnuti mozda cak i za prvih 11, nekim nastupom u reprezentaciji zavrsiti i u ligama petice, ali dzaba, neko ne vidi ili nece da vidi...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 avg 2014, 14:31

FOTO: Adžem: Silno smo motivisani da ostvarimo pobjedu

http://fkzeljeznicar.ba/foto-adzem-siln ... edu/11186/" onclick="window.open(this.href);return false;

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 avg 2014, 14:38

Stana ako bude radio kako treba i ako bude na proslogodisnjem nivou, kada je razvalio na desnom beku, dobice poziv u ovom ciklusu kvalifikacija.. Ako cemo realno on svojim nastupima u ovoj sezoni nije zasluzio poziv.. Nije samo on kriv vec i nasa struka koja ga je stavljala na pozicije koje mu ne odgovaraju kao pozicija na kojoj je igrao prosle sezone i u tim novim ulogama se nije najbolje snasao.. S druge strane poziv u reprezentaciju moze imati i kontra efekat a dokaz je nas doskorasnji kapiten kojeg je repka psihicki unakazila.. Susic je ovim spiskom zelio smiriti onaj dio kriticne mase koja mu je zamjerala sto nije zvao niti jednog igaca iz nase lige.. Sada ih je zvao trojicu od kojih niti jedan nece dobiti minute, osim mozda Cimirota koji je, bar po meni, poprilicno kvalitetan igrac i to na poziciji na kojoj je reprezentacija deficitarna..

p.s. Hoce li biti trening veceras i u koliko sati??
BUDI ŽELJO !!!

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 22 avg 2014, 14:39

Adzem:Definitivno nam fali neko u napadu, ono što je Armin Hodžić bio prošle sezone. Što se tiče Baše i Varee, Edi će sutra igrati, dok je Varei potrebno još vremena da bude fizički spreman za 90 minuta.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 22 avg 2014, 14:40

champions1921 je napisao/la:Stana ako bude radio kako treba i ako bude na proslogodisnjem nivou, kada je razvalio na desnom beku, dobice poziv u ovom ciklusu kvalifikacija.. Ako cemo realno on svojim nastupima u ovoj sezoni nije zasluzio poziv.. Nije samo on kriv vec i nasa struka koja ga je stavljala na pozicije koje mu ne odgovaraju kao pozicija na kojoj je igrao prosle sezone i u tim novim ulogama se nije najbolje snasao.. S druge strane poziv u reprezentaciju moze imati i kontra efekat a dokaz je nas doskorasnji kapiten kojeg je repka psihicki unakazila.. Susic je ovim spiskom zelio smiriti onaj dio kriticne mase koja mu je zamjerala sto nije zvao niti jednog igaca iz nase lige.. Sada ih je zvao trojicu od kojih niti jedan nece dobiti minute, osim mozda Cimirota koji je, bar po meni, poprilicno kvalitetan igrac i to na poziciji na kojoj je reprezentacija deficitarna..

p.s. Hoce li biti trening veceras i u koliko sati??
Trening je u 20:00 sati

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 avg 2014, 14:40

Hvala drug..
BUDI ŽELJO !!!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 22 avg 2014, 15:02

fkzeljeznicarba je napisao/la:Trenutno nemamo reprezentativca realno. Stanić je to u prošloj sezoni bio, ali onih pet, šest tekmi je bio prosjek ili ispod prosjeka ekipe.

Nastaviti forsirati Memiju, Bajića, Sadikovića koji su prošl isve reprezentativne selekcije, i uz njihov napredak očeikivati ih u reprezentaciji.
Ako Sadiković kada postane A reprezentativac ja ću pojesti tramvaj. Neka se ugleda na sinoćnju igru malog Radovca. E onako treba da grize mladi fudbaler, a ne da se sakriva kao on protiv Metalurga (i ne samo protiv Metalurga). Znači nema se on šta više trpiti nego već sada treba gristi i dokazati da je zaista talent ili neka se dokazuje u Radniku iz Hadžića. Memija, Bajić, Radovac pokazuju put kako se treba mladi igrač nametnuti.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 avg 2014, 16:17

gio10 je napisao/la:Naravno da je Stanić zaslužio poziv, najbolji prošlosezonski bočni u ligi :arrow:
Pa dobro od tebe nisam ni očekivao da ćeš biti realan. A ova sezona se nebroji od početka evrope i PLBiH :?: Valjda misliš na igrača kojeg je većina stavila na klupu poslije utakmice s Širokim ili što su mu izmišljali nove pozicije :?: Prošla su vremena staromodne politike koju ti još pretenduješ kada se iz jednog Sarajevskog kluba zove igrač u repku da automatski se mora onda zvati igrač i iz drugog Sarajevskog kluba.
SRETAN BROJ - 1725

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 avg 2014, 16:19

pitic je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Naravno da je Stanić zaslužio poziv, najbolji prošlosezonski bočni u ligi :arrow:
Pa dobro od tebe nisam ni očekivao da ćeš biti realan. A ova sezona se nebroji od početka evrope i PLBiH :?: Valjda misliš na igrača kojeg je većina stavila na klupu poslije utakmice s Širokim ili što su mu izmišljali nove pozicije :?: Prošla su vremena staromodne politike koju ti još pretenduješ kada se iz jednog Sarajevskog kluba zove igrač u repku da automatski se mora onda zvati igrač i iz drugog Sarajevskog kluba.
Dok su se zvali vaši igrači koji ničim nisu zaslužili poziv kao privjesci Željinim igračima, ta je politika bila ok i tebi, a i telećem pogledu.
Ali dobro, ima ona izreka, "jednom pitar - uvijek šupak"
DRUG NEBI TI PUNCA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 avg 2014, 16:54

Bas je suportno , kad je bilo vasih po 2-3 igraca u reprezentaciji tad je savez i Safet bili beton nema dalje sve vrh, sad kad nema ni jednog ovaj je papak, a savez je lopovski

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 avg 2014, 17:10

a kad je to bilo, osim za onu prijateljsku kad je pozvan uz svraku i kvesić, al' znamo kako je to završilo.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 22 avg 2014, 17:22

ChWilla je napisao/la:a kad je to bilo, osim za onu prijateljsku kad je pozvan uz svraku i kvesić, al' znamo kako je to završilo.
pusti lazova, prvo obeca da nece vise pisati na ovoj temi , izgubi okladu, pa sad i ovo :roll: dokle vise ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 avg 2014, 17:24

@fcsforever sto bi ja volio da ti napises sta suvislo,a da to nisu 2 stvari,provokacija I nebesko uzdizanje.
Nesto pricas o aldinu,poceo si ga slijedit po broju putovanja u banovice.
Nemoj opet da se oglasavas preko rame.
Uredu razumijem isprovocira vas covjek,ali bolan moras li ti I jos par vas dezurnih pitarskih aldina odmah iskakat.
Sto se bolan ne ukljucis u kakvu pametnu raspravu,jel kakva glupost tu si odmah ti I ovaj karakter iz rima.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, Sarun i 50 gostiju.