FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kanarinac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kanarinac » 22 avg 2014, 13:48

pa boze jer moguce onakvu gresku napraviti pa lopta leti cijelu vjecnost ajj pa boze da je branio od nas navijaca neko ko ima slifa imalo zato sinoc nebi izgubili.bandovicu idi molim te
Samo Sarajevo

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 avg 2014, 13:53

Gledajuci sve nakon prespavane noci mogu reci sa sigurnoscu da je ovo najbolja utakmica koju smo odigrali posle rata pa na ovamo. Kao sto rece neko od igraca najveca pobjeda u svemu ovome je ta sto su nakon sve tri utakmice igraci dobili aplauz, a sinoc su cijeli sjever, istok i pola zapada ostalo nakon zavrsetka utakmice da podrzi nase momke. Ja i jos par mojoh drugova smo juce presli preko 350 km u oba pravca, al ne zalimo niti jedan predjeni kilometar niti jednu potrosenu marku zbog naseg Sarajeva. Takodje ono sto me raduje je sto smo u putu prema glavnom gradu vidjeli mnoga vozila sa bordo zastavama i salovima, sto znaci da Sarajevo postaje sve popularnije i da ce uskoro postati nesto kao Partizan i Zvezda u Srbiji, tj.da ce biti sve manje lokal patriotizma i da ce imati sve vise i vise navijaca sirom BiH. A sto se tice igraca tu necu nista komentarisati, za sve ostalo tu je Ibrakadabraka :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 avg 2014, 13:54

ASD je napisao/la:
pitic je napisao/la:
Sarajevo - Kukesi, nije Dejo jedini krivac za ispadanje. Melun kriv 50%, 25% Husref (nije odredio ko će izvesti penal) u revanšu, a Dejo kriv za gol u Albaniji na prvoj utakmici. Znači ovdje je samo djelimični krivac.
Da si igrao protiv Barcelone ne moze ti krivac biti neko ko je promasio penal, a kamoli protiv Kukesija koga si morao napuniti.

Penale ne masa neko ko ne zna igrati nego ko ima muda da ih suta.
Ma nije to samo do penala, nego je Melun i rinaku igrač i čovjek, a posebno je sav gnijev zbog načina na koji je izveo penal kao da igra na turniru u Busovači kao Čelik neki dan. Sjeti se samo šta je komentator govorio u vezi penala kojeg je izveo, da je sramotno ovako izvesti penal ono nije bio šut nego dodavanje golmanu, ali haj da ne razglabamo oko 1000 puta prožvakane teme.
SRETAN BROJ - 1725

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 avg 2014, 14:00

Imati na svakoj poziciji po dva igraca samo na golmanskoj jednog kiksera dovoljno govori o strategiji dovodjenja pojacanja Abdulah Ibrakovic je morao osigurati jos jednog golmana ono je sinoc sramota bila kaze Susic nije imao srece pa on nikad nema srece..

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 avg 2014, 14:07

Svaka cast sinoc na prikazanom.
Na momente je sarajevo zaista pokazivalo ono sto fali nasim ekipama a to vjera u vlastiti kvalitet I tada su dominirali.
Glupe greske I ne mogucnost da se zadrzi visok ritam,dovode do poraza.
Po meni uz tragicara bandovica,sinoc najlosiji igrac sarajeva je bio stojcev,koji je par puta usrao jako dobre akcije sarajeva,izigravanjem nekog velikog majstora.
Ona sansa kad je milimetar od stativee proletila,pa mogao je covjek ali 10 puta gurnuti loptu desno sam covjek stoji.
Onda par puta pada,zapinje sam sebi,fakat je zasro par dobrih napda.
Ali generalno su zasluzili sve pohvsle,mozda je jos I dzemo malo bio ispod nivoa,ali stvarno respect za ono sinoc.
Sto se rasprave okoo broja navijaca tice,daleko je od rekorda poslijeratnog ali je svakako medju brojnijim posjetama.
Uzmimo u obzir u kakvom kurcu je posjecenost nasih tekmi u zadnjih 10 godina od kad vladaju ove internet generacije navijaca,posjeta je vrhunska.
Bravo za prikazano,ja se nadam da cete malo grohnut poslije ove europe po pitanju motiva ,tako to obicno bude,da se malo odlijepimo.
Nasim je vazda problem poslije neke dobre europske tekme navici se na obrasku,mislim na motiv igranja,isprazni se covjek.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 avg 2014, 14:07

zašto je jučer južna tribina (ako je to južna) bila prazna skroz ?

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 avg 2014, 14:10

Bravo komsije, ponosan sam na ovaj grad. Zadrzite li nivo koncentracije za ovu ligu, bicete prvi. Cestitam jos jednom upravi na svom poslu koji je uradila, igraci i igra su samo posljedica toga. Atmosfera fenomenalna, bio sam na utakmici naravno.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 14:11

barbarez je napisao/la:Svaka cast sinoc na prikazanom.
Na momente je sarajevo zaista pokazivalo ono sto fali nasim ekipama a to vjera u vlastiti kvalitet I tada su dominirali.
Glupe greske I ne mogucnost da se zadrzi visok ritam,dovode do poraza.
Po meni uz tragicara bandovica,sinoc najlosiji igrac sarajeva je bio stojcev,koji je par puta usrao jako dobre akcije sarajeva,izigravanjem nekog velikog majstora.
Ona sansa kad je milimetar od stativee proletila,pa mogao je covjek ali 10 puta gurnuti loptu desno sam covjek stoji.
Onda par puta pada,zapinje sam sebi,fakat je zasro par dobrih napda.
Ali generalno su zasluzili sve pohvsle,mozda je jos I dzemo malo bio ispod nivoa,ali stvarno respect za ono sinoc.
Sto se rasprave okoo broja navijaca tice,daleko je od rekorda poslijeratnog ali je svakako medju brojnijim posjetama.
Uzmimo u obzir u kakvom kurcu je posjecenost nasih tekmi u zadnjih 10 godina od kad vladaju ove internet generacije navijaca,posjeta je vrhunska.
Bravo za prikazano,ja se nadam da cete malo grohnut poslije ove europe po pitanju motiva ,tako to obicno bude,da se malo odlijepimo.
Nasim je vazda problem poslije neke dobre europske tekme navici se na obrasku,mislim na motiv igranja,isprazni se covjek.
Slazem se u svemu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 avg 2014, 14:12

hifans je napisao/la:zašto je jučer južna tribina (ako je to južna) bila prazna skroz ?
moras imat ogradjeni dio za gostujuce navijace prema UEFA propisima , posto je Jug najmanja tribina , onda se zrtvovalo 2500 stolica da bi bilo sve po propisima

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 avg 2014, 14:20

Jucer sam bas gledao opet su stepenice i prolazi bili zakrceni ljudima, opet ce UEFA da kazni, jos ce kazna biti sto su navijaci Borusije baklje unjeli, sto naci da je losa kontrola na ulazima.

Kad se sve pogleda odlicna utakmica i atmosfera, u revansku neka je sa srecom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 22 avg 2014, 14:21

Dženo je jedan veliki mangup. Ne odstupa od naše igre, ko god da dođe igramo totalni fudbal. Nakon prespavane noći isti osjećaj, mogli smo bolje i morali smo bolje. Nedopustivo je da nemamo rezervnog golmana, nedopustivo je da nas Dejo svojim greškama *ebe po ko zna koji put. I dalje vjerujem u čudo, zaslužili su to ovi igrači i navijači.
Sjever - naklon momcima.
Koreografija :tokralju:
Truba :thumbup:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 avg 2014, 14:26

dajte nam snimke navijanja od sinoc ajde :D
Samo Sarajevo

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 avg 2014, 14:29

Mislim da ćemo za koji dan dobiti čestitku od uefe za ovu tekmu od oko 30 000 eura :(
SRETAN BROJ - 1725

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 avg 2014, 14:36

Slike od prije utakmice

http://fksinfo.com/galerija/play-off-ue ... --1dio/456" onclick="window.open(this.href);return false;

Slike u toku utakmice

http://fksinfo.com/galerija/uefa-europa ... --2dio/457" onclick="window.open(this.href);return false;
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 avg 2014, 14:40

pitic je napisao/la:Velkoski- 2 asistencije vrlo dobar :thumbup:
Mislim da je za prvi go asistirao Radovac ;)
1946

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 22 avg 2014, 14:41

Volio bih biti na zapadu samo na trenutak da čujem kad zagrmi sa sjevera i istoka, igraj bordo bijeli.

Kako bi lijepo bilo da svake godine imamo ovakve utakmice(više njih). Kako je samo navijačima u Njemačkoj, Engleskoj i sl. koji ovako mogu da uživaju svake sedmice.
Samo naprijed Saraj'vo!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 22 avg 2014, 14:42

franklampard8 je napisao/la:
Lose mislis, Velkoski ubacio iz slobodnog do Puzigace
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

High

Post Postao/la High » 22 avg 2014, 14:43

kanarinac je napisao/la:dajte nam snimke navijanja od sinoc ajde :D
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 avg 2014, 14:44

exbabilon je napisao/la:
Hvala na odg. To sam ja nesto zaje***, sjecam se da se Samir namjestao.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 avg 2014, 14:45

exbabilon je napisao/la:
Hvala, da ne trošim tastaturu :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], Dave, Fouzi1, JavierBosnia, Zeko87 i 70 gostiju.