FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam koliko ste primijetili, ali dok se pjevala himna "Mi smo divovi", navijaci Gladbacha, su stali sa svojim navijanjem i maksimalno ispostovali, kao da je rijec o nacionalnoj himnoj. Potez za svaku pohvalu.
A sto se tice tekme, tesko je biti pametan, ali ja jos uvijek vjerujem da Sarajevo moze proci dalje. Jednostavno ova ekipa ima ono "nesto".
A sto se tice tekme, tesko je biti pametan, ali ja jos uvijek vjerujem da Sarajevo moze proci dalje. Jednostavno ova ekipa ima ono "nesto".
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Istina, gospoda je to jarane.bulbasor je napisao/la:Ne znam koliko ste primijetili, ali dok se pjevala himna "Mi smo divovi", navijaci Gladbacha, su stali sa svojim navijanjem i maksimalno ispostovali, kao da je rijec o nacionalnoj himnoj. Potez za svaku pohvalu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Možda će Dejo odbranit gore nešto ludo ili na nekim utakmicama poslije ali sa njim na golu mi ne možemo biti ekipa za neke grupne faze. Direktno je krivac za ispadanja protiv Zete i Albanaca. Nije lako naći dobrog golmana u PL ali boljeg od Deje je moguće naći. Momak je fanatik i pozitivan ali nije za Sarajeva.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Kakv je status Travancica? Jel skroz napustio klub ili je jos pod ugovorom?
- champions1921
" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Tako je protiv Haugesunda gore na pocetku utakmice skinuo nesto sto bi vecina golmana primila. To mu je bio jedan od kredita koji je do sinoc imao kod mene. DOSTA!Tele33 je napisao/la:Možda će Dejo odbranit gore nešto ludo ili na nekim utakmicama poslije ali sa njim na golu mi ne možemo biti ekipa za neke grupne faze. Direktno je krivac za ispadanja protiv Zete i Albanaca. Nije lako naći dobrog golmana u PL ali boljeg od Deje je moguće naći. Momak je fanatik i pozitivan ali nije za Sarajeva.
Sreća je Bandoviću što mu navijači zamjeraju samo kikseve u europskim utak. i u situacijama kada primimo gol, a zaboravljaju veliki broj kikseva koje je pravio, a nakon kojih na svu sreću ne primimo gol. Kad se sjetim njegovog poigravanja na kosevu protiv gradine i primljenog gola, ili kikseva u Travniku... Najgore je od svega što ja ne vidim ko ima bolji od njeg u našoj ligi. Možda Oštraković, ali sad je gotovo.
-
- Kontakt:
Prvo da cestitam na odlicnoj utakmici i sjajnoj borbi sa daleko bogatijim klubom,ali po meni vama treba jedan klasni napadac i dobar golman a ostalo ja ne bih dirao nista.
Ne znam ali Stojcev mi je bio pravo los sino,mnogo mrlja loptu i komplikuje ali imao je i par lijepih pasova i ne sumnjam da je predobar igrac.
Ne znam ali Stojcev mi je bio pravo los sino,mnogo mrlja loptu i komplikuje ali imao je i par lijepih pasova i ne sumnjam da je predobar igrac.
Valja li nam sta ovaj Amer Bekic. 

-
- Kontakt:
Ne pričajte gluposti za Stojčeva. Po dva odbrambena igrača veže za sebe. Čovjek ima ponekad višak potez...ali koji igrač to nema. Otvorio je put pobjedi u Norveškoj PROJEKTILOM sa 30m. To je igrač koji u svakom trenutku može riješiti tekmu..
Hocel biti na youtube snimak utakmice, ne pregeldah ni sinoc ni danas reprizu
Vala bas. Za mene je i dalje nas najbolji igrac iako ga Cimirot prestize. A o tome koliko je zasluzan za ove nase uspjehe, bespredmetno je pricati.fcsforever je napisao/la:Ne pričajte gluposti za Stojčeva. Po dva odbrambena igrača veže za sebe. Čovjek ima ponekad višak potez...ali koji igrač to nema. Otvorio je put pobjedi u Norveškoj PROJEKTILOM sa 30m. To je igrač koji u svakom trenutku može riješiti tekmu..
Stvarno sinoc je sve bilo spektakularno,.,
Od sjevera pa do juga sve čista 10
O koreografiji ,navijanju,.,igri naseg tima,.,ponosno se osjecam,.,
Ovo SARAJEVO je za samo manje od godinu dana (od dolaska Amidze Tana) napravilo veliki iskorak u Europi,.dokaza li smo,.,da uz ovaj tim,.i jos par dobrih pojacanja,.npr.kao Duljevic,.,bez problema sljedece sezone,.,opet do Play Offa (nadam se LŠ)
A za revanš,..,uz malo srece prolazimo ,.,ustvari hocemo li da ti gol u Njemackoj,.ne brinem se za to,.,a brine me ovaj Bandovic,.bas mi ga je zao,.jbg,.,nema nikako sigurnosti ,,.u ovim Evropskim tekmama.,.
Sa ovakvom igrom prekucat cemo ovu našu ligu,.,samo da im ne padne moral,.,al cisto sumnjam,.,

Od sjevera pa do juga sve čista 10

O koreografiji ,navijanju,.,igri naseg tima,.,ponosno se osjecam,.,

Ovo SARAJEVO je za samo manje od godinu dana (od dolaska Amidze Tana) napravilo veliki iskorak u Europi,.dokaza li smo,.,da uz ovaj tim,.i jos par dobrih pojacanja,.npr.kao Duljevic,.,bez problema sljedece sezone,.,opet do Play Offa (nadam se LŠ)
A za revanš,..,uz malo srece prolazimo ,.,ustvari hocemo li da ti gol u Njemackoj,.ne brinem se za to,.,a brine me ovaj Bandovic,.bas mi ga je zao,.jbg,.,nema nikako sigurnosti ,,.u ovim Evropskim tekmama.,.

Sa ovakvom igrom prekucat cemo ovu našu ligu,.,samo da im ne padne moral,.,al cisto sumnjam,.,

Mislim da nečemo mi plaćati kaznu za baklje jer kad smo igrali protiv Zete u Podgorici kažnjeni smo samo mi i niko više zbog paljenja baklji. a i to na prolazu ne znam bilo je vala i prolaza ali i zaktčenih prolaza pa sad.....Elegant je napisao/la:Jucer sam bas gledao opet su stepenice i prolazi bili zakrceni ljudima, opet ce UEFA da kazni, jos ce kazna biti sto su navijaci Borusije baklje unjeli, sto naci da je losa kontrola na ulazima.
Kad se sve pogleda odlicna utakmica i atmosfera, u revansku neka je sa srecom.

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 22 avg 2014, 16:39, ukupno mijenjano 4 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Imas linkove par stranica nazad.macahz je napisao/la:Hocel biti na youtube snimak utakmice, ne pregeldah ni sinoc ni danas reprizu
Koji klinac se narod kljuka po stepenicama a stolice u prvim redovima prazne?
Listo sam sve, al nema cijela tekma :Onuerta je napisao/la:Imas linkove par stranica nazad.macahz je napisao/la:Hocel biti na youtube snimak utakmice, ne pregeldah ni sinoc ni danas reprizu
Ti si neponovljiv bravo za majstora!storm_raider je napisao/la:Bravo komsije, ponosan sam na ovaj grad. Zadrzite li nivo koncentracije za ovu ligu, bicete prvi. Cestitam jos jednom upravi na svom poslu koji je uradila, igraci i igra su samo posljedica toga. Atmosfera fenomenalna, bio sam na utakmici naravno.
Sarajevo ljubavi moja!
@macahz,
Prvo poluvrijeme (428 MB) http://www.adrive.com/public/yfNdFU/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... ussia%20(M)%202-3%20(I%20poluvrijeme).avi
Drugo poluvrijeme (431 MB) http://www.adrive.com/public/TxQfSX/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... ussia%20(M)%202-3%20(II%20poluvrijeme).avi
Prvo poluvrijeme (428 MB) http://www.adrive.com/public/yfNdFU/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... ussia%20(M)%202-3%20(I%20poluvrijeme).avi
Drugo poluvrijeme (431 MB) http://www.adrive.com/public/TxQfSX/Sar" onclick="window.open(this.href);return false; ... ussia%20(M)%202-3%20(II%20poluvrijeme).avi
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, FRANK RIBERY, galia95, HordasFks, mnon46, ristagrad i 101 gost.