Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kaze 90 KM da mu doplatim, ne izgleda mi to previse ako je fakat sve uredu s telefonom..a kad sam veceras jaranu rekao da kontam tu zamjenu odraditi, kaze lik "ma sta ce ti, isti qrac ko ovaj nas mob" (u obojice su nam isti telefoni-ovaj HTC)...ipak mislim da lik ne zna sta govorianonimni je napisao/la:Vidim po piku da su telefoni bez ostecenja 270 KM pa navise (otvorio sam 3-4 oglasa, na mobitelu sam pa mi se iskreno nije dalo gledati vise), a posto svi ganjaju da budu dobri u tim zamjenama, realno bi bilo da mu das jos 100-120 KM, ako ne bude htio, prodaj HTC ispod cijene i kad dobijes pare, uzmi Nexus (ako ga mognes rezervisati)
Sa srecom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Uzmi ti to cim prije, malo je 90 KM doplate, samo otvori cetvere oci sto bi se kod nas reklo i pripazi kako radi Nexus (ako nadjes kakav WiFi, skini Antutu Benchmark i Hardware Info cisto da vidis da taj Nexus mozda nije kopija, naravno, prije toga pogledaj na Googleu tacno karakteristike originalnog Nexusa) i ako je dobro ocuvan i te aplikacije pokazu da je original (to ti benchmark nece reci, ali vidis na Googleu rezultate i ako budu slicni, uredu je), uzimaj... mozda su tom tvom liku ti telefoni isti, ali nisu ni slicni, imace valjda priliku da se uvjeri u to kad aBd uzmes Nexus 
Javi sta bi na kraju i kako te Nexus slusa ako ga uzmes
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hvala na odgovoru na oba pitanja, baš ste cool raja. Uzdravlje.Unknown Genius je napisao/la:Može li mi neko napisati koliko košta baterija za Galaxy S3 i gdje bi se u Zenici mogla kupiti?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ja bih ti rado odgovorio, ali nisam iz Zenice
Cisto informativno, KimTec je Samsungov zastupnik i serviser za BiH, pa vidi sa njima koliko kosta originalna baterija (skuplja je, ali se vise isplati od kineskih koje se vjerovatno prodaju po radnjicama) i bi li ti je poslali za Zenicu jer imaju radnje/servise (samo) u Vitezu i u Sarajevu...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hvala na toj informaciji, nisam znao. Svakako mi je bliži Vitez nego Zenica.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- red devil88
- Kontakt:
Da vas pitam mogul se neki brojevi blokirati na mobu da me ne mogu nazvati ?
Glory Glory Man United !!! 
Re: $: Mobilni- gdje, kako, šta?
naravno.. ides na telefon-> meni->postavke->upravljanje pozivima-> automatsko odbijanje poziva tako nekako zavisi koji je mob u pitanjured devil88 je napisao/la:Da vas pitam mogul se neki brojevi blokirati na mobu da me ne mogu nazvati ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo sad sam skinuo ovaj antutu benchmark na svoj HTC da vidim kako i sta, i poklapaju se rezultati 99% kao na recimo gsmarena.com, gdje obicno gledam specifikacije telefona..s tim sto mi je pokazalo 779 MB rama, a "treba" da bude 1 GB, al hajdanonimni je napisao/la:Uzmi ti to cim prije, malo je 90 KM doplate, samo otvori cetvere oci sto bi se kod nas reklo i pripazi kako radi Nexus (ako nadjes kakav WiFi, skini Antutu Benchmark i Hardware Info cisto da vidis da taj Nexus mozda nije kopija, naravno, prije toga pogledaj na Googleu tacno karakteristike originalnog Nexusa) i ako je dobro ocuvan i te aplikacije pokazu da je original (to ti benchmark nece reci, ali vidis na Googleu rezultate i ako budu slicni, uredu je), uzimaj... mozda su tom tvom liku ti telefoni isti, ali nisu ni slicni, imace valjda priliku da se uvjeri u to kad aBd uzmes Nexus
Uglavnom, hvala ti drug na ovolikoj pomoci, cijenim to
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
uzeo na kraju samsung galaxy grand neo... fina cijena, reko zasto ne...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Braveheart23
- Kontakt:
Uzeo sam Galaxy s5, strasan telefon, juce ga kupio evo danas nista ne mogu na poslu da radim, osim caprkanja po njemu... trebace mi par dana da ucim i da se ustelimanonimni je napisao/la:Što je previše, previše je, uzmi ba Note 2 ako za 3 već nemaš pare, a treba ti velik ekran![]()
Po specifikacijama Z Ultra djeluje odlična, ali ne znam kakva joj je službena podrška, a uz ovaj ekran (koji je i meni koji imam Note 3 previše) nema teorije da bih je uzeo, do tebe je...S5 i 5sBraveheart23 je napisao/la:Prvi put kupujem sebi smartphone , pa konatam uzeti ovaj Galaxy S5 , ima li ga ko i kakav je?
I zna li neko kakav je u poredjenju sa Iphon-om 5s?ne možeš porediti kako treba jer rade na različitim sistemima i samim tim moraš procijeniti šta ti je bolje, zatvorenost i ograničenost, ali zato i fluidnost i na starijim telefonima ili mogućnost da sve radiš po svojoj želji, ali da se patiš sa slabijim telefonima (skuplji uređaji tipa S5 s tim nemaju problema), ja bih na tvom mjestu uzeo G3 (ali 3/32 GB verziju) ili Note 3 čisto jer imaju više RAM-a od ostalih, što ti odgovara ako hoćeš dugo koristiti telefon, sve ostalo je svakako svejedno jer je i S5 odličan telefon...
Sa srecom druze, da ga pokvaris i zamijenis boljim aBd
Fin je S5 telefon, i sam bih ga uzeo prije iPhonea doduse, ali bez obzira na to ocekuj najbolje od S5-ice 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nokia 610, nabavio mi kolega, ali problem je sto lik nije gledo telefon sta i kako, nego vidio da radi i kupio, medjutim kad je otvorio pise samo micro sim, ne moze obicna sim kartica u njega, pa jel moguce da nema prostora u njemu da stavi obicnu karticu??? Ima li kod nas tih micro simova ili moze li se sta podrezat...
Odnesi negdje da ti neko osiječe (telecom), il je ti sam sebi osijeci, al ne bih ti to preporučiosonik24 je napisao/la:Nokia 610, nabavio mi kolega, ali problem je sto lik nije gledo telefon sta i kako, nego vidio da radi i kupio, medjutim kad je otvorio pise samo micro sim, ne moze obicna sim kartica u njega, pa jel moguce da nema prostora u njemu da stavi obicnu karticu??? Ima li kod nas tih micro simova ili moze li se sta podrezat...
Ma ima tih kartica 3-4 vrste. Sim, Micro-Sim, Mini-Sim, Nano-Sim.
Moze li netko postaviti link od silverlighta za android? Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
jel kakav mobitel huawei ascend p6?
- AlfredBorden
- Kontakt:
bjezi od tih shasha brendova bolan, sta ti je
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
ma nije za mene, vec za sestruAlfredBorden je napisao/la:bjezi od tih shasha brendova bolan, sta ti je
uzeo ja galaxy neo, nije puno para, nije ni los, meni taman..
- AlfredBorden
- Kontakt:
pa ja, sebi fino a sestri tamo uvali, pu, nisi lannister majku mu 
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ček, jel ti ono za Daenarys navijaš?AlfredBorden je napisao/la:pa ja, sebi fino a sestri tamo uvali, pu, nisi lannister majku mu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.