Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Jbt skupi ovi telefoni, curi za godisnjicu na kraju uzeo neki Verso bio najjeftiniji 240km
Zna li neko hoce li taj mob potrajati haha
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AlfredBorden
- Kontakt:
navijam za njen izgled, inace aryaDonnie Darko je napisao/la:Ček, jel ti ono za Daenarys navijaš?AlfredBorden je napisao/la:pa ja, sebi fino a sestri tamo uvali, pu, nisi lannister majku mu
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Dosta dobar telefon ako je po specifikacijama suditi, sumnjam da će sestra požaliti ako ga kupi...Lillard je napisao/la:jel kakav mobitel huawei ascend p6?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jel moze ko savjet neki baciti,
dakle dobio sam huawei ascend y 300, na nekoj svicarskoj mrezi, nov je bio zapakovan u kutiji,
odem ga otkljucat i sve 5 radi, ali posto slabo telefoniram tek sam ovih dana skontao da negdje oko minute moj mikrofon se ugasi, tako da nijedan razgovor ne moze trajati vise od minute moram uvijek gasitii i zvati ponovo,
sad jel to do loseg otkljucavanja il je fabricka greska, nekako mislim da je do otkljucavanja jer je mobitel dosao nov iz svicarske,
ako neko ima iskustva nek baci neki savjet
dakle dobio sam huawei ascend y 300, na nekoj svicarskoj mrezi, nov je bio zapakovan u kutiji,
odem ga otkljucat i sve 5 radi, ali posto slabo telefoniram tek sam ovih dana skontao da negdje oko minute moj mikrofon se ugasi, tako da nijedan razgovor ne moze trajati vise od minute moram uvijek gasitii i zvati ponovo,
sad jel to do loseg otkljucavanja il je fabricka greska, nekako mislim da je do otkljucavanja jer je mobitel dosao nov iz svicarske,
e zajeba ga i ti sadSabinho je napisao/la:Jbt skupi ovi telefoni, curi za godisnjicu na kraju uzeo neki Verso bio najjeftiniji 240km![]()
sumnjam da će potrajati, jbg mogao si joj za 240km nešto drugo kupiti (osim ako joj je baš trebao mobitel), svi ti mobiteli su prevare uglavnom, teško je naći išta jeftino a dobro..
A jbg yarane hica bila usao u onaj Tehno Mag, cuo da tamo ima a to bilo najjeftinije.viKK je napisao/la:e zajeba ga i ti sadSabinho je napisao/la:Jbt skupi ovi telefoni, curi za godisnjicu na kraju uzeo neki Verso bio najjeftiniji 240km![]()
![]()
sumnjam da će potrajati, jbg mogao si joj za 240km nešto drugo kupiti (osim ako joj je baš trebao mobitel), svi ti mobiteli su prevare uglavnom, teško je naći išta jeftino a dobro..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Imam belaj jedan
ko god samnom razgovara, bilo da me nazove sa mob bilo sa fiksnog, cuje svoj glas..
pa smanji glasnoću poziva na svom mobitelu, očito da ti je preglasno pa odjekuje nazad do mikrofonamarcelo12 je napisao/la:Imam belaj jedanko god samnom razgovara, bilo da me nazove sa mob bilo sa fiksnog, cuje svoj glas..
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Toxicity je napisao/la:Moze li netko postaviti link od silverlighta za android? Hvala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zna li itko????
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Koja mi je najbolja opcija da na Androidu dobijem iOS interface? Kad tražim iOS launcher, dobijem uglavnom fake aplikacije i jednu koja radi, ali koja je puna reklama, pa sam je izbrisao za manje vremena nego što se instalirala
a ako potražim iOS theme, vjerovatno ću dobiti samo pozadinu u tom stilu, što ja ne tražim...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nista od nexusa @anonimni, zajeb'o me lik posteno
kaze "cucemo se", sutradan vec velikim slovima ispred naziva artikla "PRODANO" 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
treci je napisao/la:jel moze ko savjet neki baciti,
E jbg... doduse, svakako je bio po sumnjivo niskoj cijeni, ako nije imao nikakvih problema, bio je garant rezervisan radi dojma (ako si ga gledao na pikuPapastathopoulos je napisao/la:Nista od nexusa @anonimni, zajeb'o me lik postenokaze "cucemo se", sutradan vec velikim slovima ispred naziva artikla "PRODANO"
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma zainteresovan sam ja i dalje za nexus, al nekako mi zao dodati jos cca 150 KM, iako znam da je bolji telefon naravno...koliko da procijenim ovaj svoj HTC pa da ga stavim na PIK (nema packe, kao nov, ispravan, jos preko godina garancije) ? 
Btw, ovaj moj telefon definitivno nema 1GB rama...jucer sam uzeo burazov alcatel idol 2, i "skenirao" ga sa onim antutu benchmark, i u rezultatima pise oko 970MB rama (na netu pise 1GB, znaci to je to), a u mene oko 779 mescini, a na netu pise giga...znaci da je u mene definitivno 768MB, ne znam zasto lazu, al eto..
Btw, ovaj moj telefon definitivno nema 1GB rama...jucer sam uzeo burazov alcatel idol 2, i "skenirao" ga sa onim antutu benchmark, i u rezultatima pise oko 970MB rama (na netu pise 1GB, znaci to je to), a u mene oko 779 mescini, a na netu pise giga...znaci da je u mene definitivno 768MB, ne znam zasto lazu, al eto..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ima tvoj mobitel 1 GB RAM-a, ne brini se, samo sto dio ode na samo pokretanje sistema i stvari koje su normalne za telefone (poruka, poziva, imenika, ucitavanje menija itd.), pa ti ostane tih skoro 800 MB za koristenje downloadovanih aplikacija (vidjeces ti tu cifru i kad odes u koristene aplikacije u postavkama, ne brini se za to), a sto se tice cijene, stavi ga za 250 KM, vidim na piku da ima neki ocuvan sa svom opremom za 260 KM i opet nema pitanja (bar ne javnih), sto znaci da se taj HTC slabo trazi, jeste to medju najnizim cijenama, ali ako hoces da ga prodas, sa vecom cijenom to sigurno neces moci
Jos jedan problem je sto ce svi htjeti zamjene, moras biti spreman na dosadne ljude kojim nije jasno da tebi trebaju pare, a ne 3 metra drva ili jednostavno misle da ces se predomisliti i uzeti te gluposti, zato je niza cijena i bolja jer su vece sanse da ti se javi neko ko bi ti dao novac za mobitel, jedino zamjena za Nexus dolazi u obzir i vjerujem da bi ti se svidjela
Kad vec sve pisem, prije nego sto postavis oglas, upitaj na par oglasa Nexusa bi li ga mijenjali za HTC i uz koliko doplate, to ti je najlakse, a ako uspijes tako da ga zamijenis, mozda je i najbolje
Jos jedan problem je sto ce svi htjeti zamjene, moras biti spreman na dosadne ljude kojim nije jasno da tebi trebaju pare, a ne 3 metra drva ili jednostavno misle da ces se predomisliti i uzeti te gluposti, zato je niza cijena i bolja jer su vece sanse da ti se javi neko ko bi ti dao novac za mobitel, jedino zamjena za Nexus dolazi u obzir i vjerujem da bi ti se svidjela
Kad vec sve pisem, prije nego sto postavis oglas, upitaj na par oglasa Nexusa bi li ga mijenjali za HTC i uz koliko doplate, to ti je najlakse, a ako uspijes tako da ga zamijenis, mozda je i najbolje
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
koliko vam kamera znaci za mobitel?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:koliko vam kamera znaci za mobitel?
Meni mnogo, meni najbitnije na telefonu da je dobra kamera i dobra memorija. Karticu od 8 gb vucem vec 5-6 godina po telefonima.
Mia San Mia
Meni odlican mobitel, memoriaj dobra, al' kamera slaba, samo 5mgpxel..R32 je napisao/la:Lillard je napisao/la:koliko vam kamera znaci za mobitel?
Meni mnogo, meni najbitnije na telefonu da je dobra kamera i dobra memorija. Karticu od 8 gb vucem vec 5-6 godina po telefonima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- GazijaKalesija
- Kontakt:
skyfire 5.0 :DDToxicity je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Moze li netko postaviti link od silverlighta za android? Hvala
Zna li itko????
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lumia 1020, slikano rezom 5mpx, al posto nokia se dici s pureview i oversampling tehnologijom, necemo o tome razglabatiLillard je napisao/la:Meni odlican mobitel, memoriaj dobra, al' kamera slaba, samo 5mgpxel..R32 je napisao/la:Lillard je napisao/la:koliko vam kamera znaci za mobitel?

i kako onda sa ovoga da predjem na nesto slabije?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.