Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Andrej
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Andrej » 22 avg 2014, 14:42

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 22 avg 2014, 15:24

Ne znam jel iko od vas primjetio da Emre nosi br. 23 bas kao i Vidal u Juveu i jedan i drugi su dosli iz Leverkuzen ,pa se nadam da ce i Emre ostaviti isti trag u Liverpoolu kao sto je Vidal u juveu,vjerovatno Emre kad poraste zeli biti kao i Arturo :D
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 22 avg 2014, 15:56

hahahahaha

EDIT: Pitanje vezano za Balotellija :mrgreen:
At the end of the storm there's a golden sky..

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 22 avg 2014, 16:02

Brendan Rodgers Pre Manchester City Press Conference
[youtube][/youtube]

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 22 avg 2014, 16:05

This week it was revealed that Henderson has been effected by his father’s battle with cancer over the last year, but braved the family worry with performances on the pitch.

“It was a very emotional time when I had to break the news to the family,” his father, Brian, is quoted in the Daily Mail as saying.

“I went to speak to Brendan Rodgers at Liverpool who was very understanding. He gave Jordan time off, and the people at Liverpool were amazing.

“They were very understanding and gave him a lot of support.

“I said to Jordan that the best thing he could do for me when he got back to playing was try to get man of the match in every game.

“People didn’t realise the pressure he was under. I was so proud of him.”
Ja za ovo nisam znao :(
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 22 avg 2014, 16:08

Možda Rodgers i nije želio Maria kod nas, ali ovdje, bar ja tako mislim, nije samo u pitanju dovođenje novoga napadača, već i dovođenje jednog poznatog imena koji je potreban u marketinškom smislu za klub. Vjerovatno je Bony bio ono što je Brendan i priželjkivao, ali od dovođenja ovog igrača se i ne bi moglo nešto zaraditi.
Kao prvo, kada pišem, mislim šta bih ja prvo izabrao i sigurno kada bih kupovao dres, prije bih kupio sa imenom Balotellia nego Bonya. Zatim, recimo da u reklamiranju neke buduće utakmice postavite sliku Bonya ili pak Balotellia na biloboard. Postavlja se pitanje koliko bi ljudi uopšte i prepoznalo Bjelokošćanina, pogotovo onih kojima nogomet i nije primarni sport. S druge strane, teško da ima ljudi koji ne znaju za Super Maria ili „Why Always Me“ bilo da su više ili manje upućeni u fudbal.
Mislim, davno je Liverpool prestao biti izričito nogometni klub, gdje su bitne samo one vještine na terenu. Pogotovo sa dolaskom Amerikanaca stvari su se poprilično promijenile i praktički ovaj klub je postao tvornica za pravljenje novca što i pokazuju finansijski izvještaji u posljednje vrijeme. Čak i ova pozicija prilikom ždrijeba grupa lige prvaka ide u korist vlasnicima, jer se pretpostavlja da će grupa gdje bude Liverpool biti i najgledanija, a šta ćeš ljudima pokazati u Indiji, Kini ili Japanu, koji nemaju pojma ili slabo znaju tko je Marković ili Lovren, pa još na toj dodaj i Bonya.
Joint_fc

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2014, 17:31

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Jesam li ja jedini kome je zao sto opet nece bit akcije na zadnji dan prelaznog roka :cry:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2014, 17:59

ackeey je napisao/la:
Samo umjesto Glena staviti Fllanagana, i umjesto Lalane Coutinha i to je to...
Bice tu dosta rotacija, ali mislim da Flanagan nece umjesto Glena u prvih 11. :)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 22 avg 2014, 18:43

slika

He's here :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 avg 2014, 18:43

Mario ce donijeti samo nered u tim nista vise trust me
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2014, 18:49

Policeman je napisao/la:Mario ce donijeti samo nered u tim nista vise trust me

Inače je Balotelli poznat da u klub unosi odličnu atmosferu, nered nikada.
Ne vidim ništa loše u tome, ukoliko se na terenu bude ponašao maksimalno profesionalno da u svlačionici bude zaslužan za odličnu atmoferu. On, Kolo i Sturridge su sigurno prvi u tome. :thumbup:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2014, 18:57

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Mario ce donijeti samo nered u tim nista vise trust me

Inače je Balotelli poznat da u klub unosi odličnu atmosferu, nered nikada.
Ne vidim ništa loše u tome, ukoliko se na terenu bude ponašao maksimalno profesionalno da u svlačionici bude zaslužan za odličnu atmoferu. On, Kolo i Sturridge su sigurno prvi u tome. :thumbup:
Mario je odlican igrac i bit ce veliko pojacanje,a i BR ce ga vjerovatno malo spametovati ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 22 avg 2014, 18:59

prestani se ulizivat ;)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2014, 19:03

Slažem se topniče :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 avg 2014, 19:05

Ne znam je li neko napisao, uglavnom Rodgers je izjavio da Flanagan, Agger, Enrique i Lallana nece biti u kombinaciji za ponedeljak zbog povrede. Markovic ce biti spreman za debi, kao i Moreno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2014, 19:06

ibish1995 je napisao/la:prestani se ulizivat ;)
Sat je vama ljudi pa nesmijes biti nimalo prijatan,jel trebam doci i napadati, :?: provocirati :?:

Samo kazem ono sto mislim ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 22 avg 2014, 19:08

slika

znaci gotovo
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 avg 2014, 19:10

slika
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 22 avg 2014, 19:21

Ne vidim razloga da se ovaj @topnik1 napada,covjek je skauzer u dusi :mrgreen:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 avg 2014, 19:24

LiverpoolREDS je napisao/la:Ne vidim razloga da se ovaj @topnik1 napada,covjek je skauzer u dusi :mrgreen:
:D pa nije bas tako,ali nije mi jasno,kako ima likova kojima smeta kada dodjes na pdf i ne napadas ,ne svadjas se,nego fino napises post,i opet nevalja,ili je pojedinim dosadno ako nemaju s kim da se svadjaju ;) :D

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.