FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
poslovne tajne se ne iznose na presicama . Ne očekuj neko saopštenje u vezi toga....NIKAD
Sve pokušavam nešto da napišem ali mi ne ide od ruke, ne znam odakle da krenem.
Sretan sam što napokon imamo ekipu koja igra lijepo bez obzira na protivnika, sretan što sam sinoć bio dio spektakla i nadam se da je to samo uvod u nešto što slijedi u bliskoj ili daljoj budućnosti.
Tužan jer smo mogli sinoć bolje proći, zaista smo zaslužili remi, odigrali smo hrabro protiv izuzetno kvalitetnog protivnika.
Bojao sam se kako će igrači reagovati kada počne utakmica jer s druge strane imaju protivnika koji je po svemu daleko ispred nas, bar smo tako mislili
Vidio se prevelik respekt u prvim minutama ali smo se brzo oslobodili "straha" i počeli smo da igramo. Na sreću prvi gol nas nije puno poremetio i vidjelo se odmah da su se momci brzo vratili. Atmosfera kod izjednačenja
, za ono se živi.
Ne možemo biti zadovoljni jer smo ipak upisali poraz na domaćem terenu, ali možemo biti prezadovoljni i ponosni na momke koji su bili u najmanju ruku ravnopravan protivnik 75 minuta. Treći gol nas je dotukao, više psihički nego fizički ali se vidjelo da su se igrači isrpili ganjajući rezultat. Nije bi toliko bilo žao kad smo primili taj treći gol, koliko mi je bilo žao igrača, kako Bilbija pade na centru ko pokošen, meni došlo da zaplačem na tu njegovu reakciju. Jednostavno više nismo imali snage.
Gojko je sinoć pokazao da je apsolutno zasluženo dobio poziv u nacionalnu selekciju. Tandem Cimirot - Radovac je definitivno naš najbolji dio tima, tako mladi a tako dobri. I ostali su bili fantastični, donekle.
Miloše - dodaj brate mili bar jednu u pravom trenutku, razulmijem ja tvoju želju za poigravanjem sa protivnicima ali Švabo je to.
Dejane - Prvo Crnogorci, pa Albanci, pa Grci, pa dokle više......
Nije problem podržat ćemo mi tebe ali šta sutra, šta ako (nekom ludom srećom) povedemo gore, pa ti opet pogriješiš. Saberi se malo...
Samire - produži taj ugovor da budemo rahat i mi a i ti, gdje god da odeš vjeruj da nećeš biti starter a možda nećeš nikako biti sa prvim timom, a u Sarajevu kojeg beskrajno voliš ćeš sljedeće sezone biti glavni igrač.
Sretan sam što napokon imamo ekipu koja igra lijepo bez obzira na protivnika, sretan što sam sinoć bio dio spektakla i nadam se da je to samo uvod u nešto što slijedi u bliskoj ili daljoj budućnosti.
Tužan jer smo mogli sinoć bolje proći, zaista smo zaslužili remi, odigrali smo hrabro protiv izuzetno kvalitetnog protivnika.
Bojao sam se kako će igrači reagovati kada počne utakmica jer s druge strane imaju protivnika koji je po svemu daleko ispred nas, bar smo tako mislili

Ne možemo biti zadovoljni jer smo ipak upisali poraz na domaćem terenu, ali možemo biti prezadovoljni i ponosni na momke koji su bili u najmanju ruku ravnopravan protivnik 75 minuta. Treći gol nas je dotukao, više psihički nego fizički ali se vidjelo da su se igrači isrpili ganjajući rezultat. Nije bi toliko bilo žao kad smo primili taj treći gol, koliko mi je bilo žao igrača, kako Bilbija pade na centru ko pokošen, meni došlo da zaplačem na tu njegovu reakciju. Jednostavno više nismo imali snage.
Gojko je sinoć pokazao da je apsolutno zasluženo dobio poziv u nacionalnu selekciju. Tandem Cimirot - Radovac je definitivno naš najbolji dio tima, tako mladi a tako dobri. I ostali su bili fantastični, donekle.
Miloše - dodaj brate mili bar jednu u pravom trenutku, razulmijem ja tvoju želju za poigravanjem sa protivnicima ali Švabo je to.
Dejane - Prvo Crnogorci, pa Albanci, pa Grci, pa dokle više......

Samire - produži taj ugovor da budemo rahat i mi a i ti, gdje god da odeš vjeruj da nećeš biti starter a možda nećeš nikako biti sa prvim timom, a u Sarajevu kojeg beskrajno voliš ćeš sljedeće sezone biti glavni igrač.
@Hilmo, potpis na sve osim ovo u vezi Deje. Sve kredite je ispuco i vrijeme je za novu facu na golu. Kao što reče fcsforever, do sada nas je koštao mimimalno 150 000 eura. Dokle više ????
- RezervniGolman
- Kontakt:
Kako bi vam Oštrakovic upao. Najbolji golman u ligi trenutno. Nije los ni u zrinjevaca onaj Dujkovicistok65 je napisao/la:@Hilmo, potpis na sve osim ovo u vezi Deje. Sve kredite je ispuco i vrijeme je za novu facu na golu. Kao što reče fcsforever, do sada nas je koštao mimimalno 150 000 eura. Dokle više ????
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
golmane, on reče da mu je prioritet odlazak vani a onda završi u olimpicu...znaš li šta više
Dženo je danas po pitanju Bandovića sve rekao, tako da je za sada situacija sasvim jasna.

SRETAN BROJ - 1725
A šta je trebalo da kaže? Da ga objesi na pressu - to bi bilo još gore za njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma kakvo javno peozivanje. U stranu ga i lagano mu kažeš...možeš ići. Naravno prije toga si se obezbjedio sa drugim golmanom. Mi pare imamo, šta se čeka...možda novi kiks sada protiv Obarske ??????
Ne ide to tako kod njega, protiv Obarske mozda i odbrani nesto i onda ponovo skupi nekog kredita do Evrope kada ce ponovo da nas osakati.istok65 je napisao/la:Ma kakvo javno peozivanje. U stranu ga i lagano mu kažeš...možeš ići. Naravno prije toga si se obezbjedio sa drugim golmanom. Mi pare imamo, šta se čeka...možda novi kiks sada protiv Obarske ??????
jarane , da bi to zahebali, kupiš golmana sada i u idući pon kažeš, vozdra. Pa ne može ovo ovako a nije ni prvi ni drugi put..
On je dobio samar samo takav sa ovim pozivanjem Dujkovica,hocu reci netreba mu gora kazna jel je do pred tekmu imao siguran poziv i zna da je tom svojom fulom popusio isti,i da mu je to dovoljno i gore nego od neznam kakvih pogrdnih rijeci.U ligi puno vece klase nema,sve je to u 5 deka svakom ce se mana naci,za nesto vise cemo malo sacekati,to nam je sto nam je trenutno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja kako sam lud i koliko vjerujem ovim momcima iz našeg pogona što su tu ja bih Plakala u nedjelju stavio na gol.
A u toj utakmici bih volio od prve minute vidjeti i KOstića i Mitrevskog i Handžića, pa recimo protića i Duljevića cijelu utakmicu...
A u toj utakmici bih volio od prve minute vidjeti i KOstića i Mitrevskog i Handžića, pa recimo protića i Duljevića cijelu utakmicu...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kostic i Mitrevski epski likovi, 'naci izmisljeni, fening i abdulaše nam bacaju ublehe

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Inaće, sve je laž i ubleha od kada je amidža došao.
-
- Kontakt:
da da da, Dino i Kusta nas opasno lažu...toliko nas lažu da zaradismo u evropi ove god preko 2 miliona KM
abdulah seoska varalica sa sarenim kosuljama !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Nemoj mi pokušavati stavljati riječi usta . Dejo je i dalje prvi golaman i priča je završena to sam htio da kažem, a do kada će to tako biti to ćemo vidjeti, neka struka ocijeni. Meni lično nesmetaHigh je napisao/la:A šta je trebalo da kaže? Da ga objesi na pressu - to bi bilo još gore za njega.
SRETAN BROJ - 1725
Nesmetanimeni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- samo_lijevo
- Kontakt:
ma znam da znasVanBasten je napisao/la:znam,
al kvarnjak
sta se palite bez veze,eto potrefilo se tako.I to je smijesno do suza zbog...?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
E baš mi je drago slično razmišljamo.High je napisao/la:Nesmetanimeni.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.