zar Torres ne dolaziManuel je napisao/la:a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
zar Torres ne dolaziManuel je napisao/la:a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.
Hahahahaha izgleda da nema nista od toga.phily je napisao/la:zar Torres ne dolaziManuel je napisao/la:a nigdje nijednog pojacanja sto se tice napadaca.
Ma jok, neće se vratiti. Vidiš džaba anketa i molbe. Romanisti ljudi od riječi izgleda. Tako kod nas jedan na RB forumu naljutio se i otišao, nije se vratio.Pogba je napisao/la: Vratit će se, gloryhunteri su to, rekao sam već.![]()
Pogotovo Admir, taj mrzi Juve više nego što voli Romu, ako osvojite scudetto, a nadam se da nećete
, eto njih opet.
Šalu na stranu, Genius je jedan od boljih forumaša na ovom pdf-u, doduše, previše je fokusiran samo na Romu, možda kao i ja npr. na Juve pa rijetko pričam o ostalim ekipama, ali šteta je da se ne vrati.
Admir, s druge strane, je opsjednut Juventusom i mržnjom i s njim je nemoguća bilo kakva civilizirana diskusija.
Predsjednik Rome je jucer potvrdio da ce novi stadion biti zavrsen 2016.AgentttB je napisao/la:Malo da skrenem sa teme,ali me zanima sta je sa onim stadionom kojeg je Roma trebala gradit?Naime pisalo se o tome naveliko prije par mjeseci pa me zanima jesu li poceli radovi ili nema od toga nista?
Jel to onaj stadion sto se spominjao da ce kostat oko milijardu euraManuel je napisao/la:Predsjednik Rome je jucer potvrdio da ce novi stadion biti zavrsen 2016.AgentttB je napisao/la:Malo da skrenem sa teme,ali me zanima sta je sa onim stadionom kojeg je Roma trebala gradit?Naime pisalo se o tome naveliko prije par mjeseci pa me zanima jesu li poceli radovi ili nema od toga nista?
Jesteberardi25 je napisao/la:Jel to onaj stadion sto se spominjao da ce kostat oko milijardu euraManuel je napisao/la:Predsjednik Rome je jucer potvrdio da ce novi stadion biti zavrsen 2016.AgentttB je napisao/la:Malo da skrenem sa teme,ali me zanima sta je sa onim stadionom kojeg je Roma trebala gradit?Naime pisalo se o tome naveliko prije par mjeseci pa me zanima jesu li poceli radovi ili nema od toga nista?
Nije jos oficijelno al izgleda da ce u ponedjeljak to biti potvrdjenoIlPrincipe je napisao/la:Jel to završeno, Benatia u Bauernu ?
Ma nikad od Rome velike ekipe to znamo mi koji odavno navijamo za ovu ekipu ali eto opet nas nesto vuce da je jos vise volimo.Uvijek ista prica,znaci napokon imamo sansu za skudeto i umjesto da se nekim igracima izadje u susret i poveca im se plata kako ne bi otisli i da bi imali ekipu od prosle sezone uprava naravno neda vise para a hoce da zadrze igrace,e ne moze brate.Ove sezone protivnici nikad slabiji a Roma umjesto da to iskoristi i napokon vise osvoji taj skudeto oni ce prodati Benatiju a nece dovesti pravog napadaca.I sta da vise kazem.Alen1987 je napisao/la:Ma koliko para toliko i muzike. Shvatite da će Roma svake godine po jednog ili dvojicu najboljih igrača pordavati. Pjanić je sav na iglama, jedva čeka da ode, Strootman samo čeka mig Van Gala i ode u United. Ako još neko bljesne tipa Ljajić, Iturbe... i oni će odmah dići sidro. Da bi se bribližili "velikim" europskim ekipama moraš u ekipi imati cirka 10 igrača s god. plaćom od 5+ mil., a Roma to nikada neće moći podnijeti (jedino da nas neki budalasti arap kupi). Tako da će vazda biti odljev najboljih igrača, a mi ćemo svakih 5 god. ubosti kup italije, a svakih 20 god. scudetto. Ali nije sreća para puna vreća, niti pune vetrine trofeja. ROMA PER SEMPRE !
Ma laze sportsport samo tako,isto ko i prosli put za Kirikesa kad su objavili da je potpisao.Ja ne mogu da vjerujem da nesto objave da je gotovo a to nije oficijelno.Calcio7 je napisao/la:Nit je istina da Benatija ne prica ni sa kim nit je istina da su Basa i Manolas novi igraci Rome. Roma je veliki klub a to ko osporava ne moze se ni nazvat navijacem/fanom iste. Dortmund nema 5+mil plate pa su par godina u vrhu evropskog fudbala, Atletico isto tako.
Cuj Pjanic ko na iglama a on odbio velike klubove i produzio ugovor. Strootman da je htio ic forsirao bi sada transfer kad ga Van Gal silno zeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.