Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Koji je **** ovom Atleticu? Pa de ljudi igrajte fudbala, za svaku sitnicu se zale sudiji, fakat nije zanimljivo 

Jedan grad, jedna ljubav!
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj Atletico isto sekta neka... Cholo im je bog
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Evo istjerase cigana
-
- Kontakt:
nevjerovatno su nalozeni protiv svih ekipa na svom terenu a pogotovo protiv reala ..ubise 

Daj bgti, ko da vam je prvi puta da gledate Atletico na Calderonu... Kao Real i Barca nisu isti, dajte molim vas..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
potrebno je samo jedna da prodje,dobar zadnji pass modrica i krossa. Benz ga zabija i posle Rona i to je to 

Mandžukić nam je večeras zabio najbrži gol u historiji ovog takmičenja, a ujedno i najbrži Atletijev gol protiv Reala u zadnjih 20-ak godina.
Ljudi se brane sa cijelom ekipom na svojoj polovici, ovo ćemo teško probiti...
Ljudi se brane sa cijelom ekipom na svojoj polovici, ovo ćemo teško probiti...
ovo je kompleks manje vrijednost ovo je bolesna ekipa uvjek ce te mali klub cigani 

dok je mou igro istu ovu igru protiv barce bio je veliki strucnjak,takticar ,sad prozivat atletico zbog te iste igre je smijesno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Pricajte vi sta hocete al Hame je jedan od rijetkih koji veceras igra.
+1barca_87 je napisao/la:dok je mou igro istu ovu igru protiv barce bio je veliki strucnjak,takticar ,sad prozivat atletico zbog te iste igre je smijesno
Ljudi nam jednostavno ne daju da igramo i to je to. Taktikom su u prvoj utakmici zatvorili Realov vezni red, a sad kad su poveli 1:0 imaju vremena i da se brane sa svim igračima na svom polju.
Smiješna taktika Carla Ancelottija.
Vise mi se svidja ova igra, nego na Bernabeu.
Igramo brzo
Hames odlican dosad
Igramo brzo

Hames odlican dosad
Mou je cigan.barca_87 je napisao/la:dok je mou igro istu ovu igru protiv barce bio je veliki strucnjak,takticar ,sad prozivat atletico zbog te iste igre je smijesno
Al mislim da niko ovdje ne prigovara zbog neke grube igre ili slicnog **** to to je sve fudbal,vec je bezze sto se ponasaju ko barca i pizde kod sudije za svaku sitnicu.

moze li mi neko objasniti sta to igra benzema danas 

Ne igra Benzema.SR4 je napisao/la:moze li mi neko objasniti sta to igra benzema danas
Niko im ne kaže ništa za igru, igraju hrabro i muški kao malo ko i zato im kapa dole, ali ova ciganija i protest na baš svaku sudijsku odluku su sramotni. Sad je malo bolja situacija kako je glavni cigan isključen.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
aaaaaaaaa pa de malo srece
Modric igra savrseno, 5 ili 6 koristan pas u 16
Samo jos da ove krene realizacija.

Samo jos da ove krene realizacija.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jos jedan samar za carla i taktiku 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.