Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Odlicna utakmica nema sta.
Bolje gledat ovakvu utakmicu, nego ono peglanje od neki dan. Vise smo stvorili prilika u ovom poluvremenu, nego za citavu utakmicu na Berbaneu
Bolje gledat ovakvu utakmicu, nego ono peglanje od neki dan. Vise smo stvorili prilika u ovom poluvremenu, nego za citavu utakmicu na Berbaneu
James najbolji u prvom poluvremenu,ali fali nam dinamike u sredini,sve sami pas igraci,ustvari fali nam DiMarija 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ma kad su ovi derbiji svi lete da prave pritisak na sudiju ,nista manje i realovi igraci na el clasicu ne opkoljavaju sudiju ,manje to haman pratisDzoni je napisao/la:Mou je cigan.barca_87 je napisao/la:dok je mou igro istu ovu igru protiv barce bio je veliki strucnjak,takticar ,sad prozivat atletico zbog te iste igre je smijesno
Al mislim da niko ovdje ne prigovara zbog neke grube igre ili slicnog **** to to je sve fudbal,vec je bezze sto se ponasaju ko barca i pizde kod sudije za svaku sitnicu.

seljakluk je uvijek sto se toga tice ,pogotovo ako igrac koji napravi faul ima zuti onda dodje i golman i citava klupa opkole sudiju

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
suhi je napisao/la:Jos jedan samar za carla i taktiku

Šamar tebi za Varanea.
James najbolji.
Ubacit Marcela i Isca umjesto Xabija i Kanarinca.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ja nikad vece cigane u historiji ove igre nisam gledao. Pa ovo nije humano, 5 igraca leti na aut da se zali i prigovara.Da ne pricam za faul.
James odlican..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Igra nije uopce losa James dobro ira moga bi uvalit kojeg do kraja
preokrecemo ovo
preokrecemo ovo

Obrati se svom rami za goKawhi je napisao/la:suhi je napisao/la:Jos jedan samar za carla i taktiku
Šamar tebi za Varanea.
James najbolji.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Apolona umjesto debelog kretena i Hamesa na lažnu devetku 

realno mislio sam da se veci cigani od Barcinih nece pojaviti,ali Bgmi Atleticovci polako preuzimaju primatDijaspora je napisao/la:ja nikad vece cigane u historiji ove igre nisam gledao. Pa ovo nije humano, 5 igraca leti na aut da se zali i prigovara.Da ne pricam za faul.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
varan je prvi ispao i trebao je pratit mandzukica tako da varan je kriv za gol po meni
Tata umjesto Benzeme. Hames je najbolji igrač na terenu dosad.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 22 avg 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ko je ono iza Mandže kad ovaj zabija gol?I ko ono nije fino izbacio loptu?Hmmsuhi je napisao/la:Obrati se svom rami za goKawhi je napisao/la:suhi je napisao/la:Jos jedan samar za carla i taktiku
Šamar tebi za Varanea.
James najbolji.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
L-Train je napisao/la:realno mislio sam da se veci cigani od Barcinih nece pojaviti,ali Bgmi Atleticovci polako preuzimaju primatDijaspora je napisao/la:ja nikad vece cigane u historiji ove igre nisam gledao. Pa ovo nije humano, 5 igraca leti na aut da se zali i prigovara.Da ne pricam za faul.

Kako se lako zaboravljaju neke stvari

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kolektivno odbrana kriva, oba stopera su zasrala gol, šta se ima raspravljati oko toga ko je pogriješio. I ovo je sasvim normalna situacija, obzirom da dva klauna Ramos i Pepe ovakve stvari rade svaku utakmicu.
Imas pravo,barca je jos uvijek broj jedan po ciganluku.Lillard je napisao/la:L-Train je napisao/la:realno mislio sam da se veci cigani od Barcinih nece pojaviti,ali Bgmi Atleticovci polako preuzimaju primatDijaspora je napisao/la:ja nikad vece cigane u historiji ove igre nisam gledao. Pa ovo nije humano, 5 igraca leti na aut da se zali i prigovara.Da ne pricam za faul.![]()
Kako se lako zaboravljaju neke stvari

Možemo ovo preokrenut, samo da padne jedan. 

Zato se fudbal igra sa dva stopera, kad jedan ispadne da ga drugi moze zatvoriti.SR4 je napisao/la:varan je prvi ispao i trebao je pratit mandzukica tako da varan je kriv za gol po meni
Situacija cista kao suza. Varane malo izbija loptu, a Ramos samo treba da naskoci yebenog Girezmanna od metar i po i da ocisti loptu.
To se zove saradnja u odbrani
@Dzoni
Sve je to u 5 deka. Ali neznam, ja volim to, volim spanjolsko poimanje nogometa, ove tribine.. Ludnica
. Yebo gospodu. 
Sve je to u 5 deka. Ali neznam, ja volim to, volim spanjolsko poimanje nogometa, ove tribine.. Ludnica

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa takav je bio i real sa mourinhom pa vam to nije smetaloClutch je napisao/la:Niko im ne kaže ništa za igru, igraju hrabro i muški kao malo ko i zato im kapa dole, ali ova ciganija i protest na baš svaku sudijsku odluku su sramotni. Sad je malo bolja situacija kako je glavni cigan isključen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.