Naravno da je bitan igrac , bitniji od Illarramendia na kojeg se moras oslonit ako bude trebalo.AhmetNY je napisao/la:Khedira bitan igracRaul_64 je napisao/la:A ono , nakon poraza u superkupu se prodaju dva bitna igraca > Angel i Khedira
dabogda da se on suzdrzi
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne treba milijarda, dovoljno je 80 miliona.calcio je napisao/la:Reakcija na poraz, skrsi jos koju milijardu na nove igrace.Mozambik je napisao/la:Reus i Falcao
Pero mora reagovat.
I Ibrahimovic i Ramsey.Mozambik je napisao/la:Reus i Falcao
Pero mora reagovat.
Uprkos porazu, ja primjetih u ove dvije utakmice superkupa da Karlo hoce da promjeni igru,taktiku, nacin kombinovanja - za razliku od prošle sezone.....ekperimentiše sa novim pristupom.
Kross i Hame su dosta drugaciji profil igraca od Khedire i DiMarie, to nisu zamjene vec igraci sa kojim talijan želi dobiti dodatnu kvalitetu u sredinu po pitanju pas igre i kombinatorike....polako se uvodi posjed lopte, kontrola sredine i strpljivo građenje napada, a manje "run and gun" fudbal u kojem je Real doveo polukontre i kontre skoro do savršenstva.
Ali treba i reci da je Atletico odlicna ekipa koju je jako teško pobjediti.
Kross i Hame su dosta drugaciji profil igraca od Khedire i DiMarie, to nisu zamjene vec igraci sa kojim talijan želi dobiti dodatnu kvalitetu u sredinu po pitanju pas igre i kombinatorike....polako se uvodi posjed lopte, kontrola sredine i strpljivo građenje napada, a manje "run and gun" fudbal u kojem je Real doveo polukontre i kontre skoro do savršenstva.
Ali treba i reci da je Atletico odlicna ekipa koju je jako teško pobjediti.
Jebla ga pas igra i kombinatorika, ako hoce tako igrat neka ide u Barcelonu.
Citavu utakmicu na Bernabeu je bila ta kombinatorika pa nismo stvorili dvije sanse, nego smo se poslije utakmice divili posjedu i pasovima. Prvo poluvrijeme veceras je bio "run and gun" pa smo stvorili vise sansi za jedno poluvrijeme nego citavu utakmicu nego na Bernabeu i zabili bi ga da smo nastavili kao u prvom poluvremenu.
Citavu utakmicu na Bernabeu je bila ta kombinatorika pa nismo stvorili dvije sanse, nego smo se poslije utakmice divili posjedu i pasovima. Prvo poluvrijeme veceras je bio "run and gun" pa smo stvorili vise sansi za jedno poluvrijeme nego citavu utakmicu nego na Bernabeu i zabili bi ga da smo nastavili kao u prvom poluvremenu.
Izgubi iker i protiv patetika,nema vise razloga da ga drzimo na golu 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
jamesrodriguez
- Kontakt:
Za andro 234!!
Kazes odnosno pises pa nije to Cordoba...to je Atletico...ali koliko na trzistu vrijedi Real,a koliko Atletico...koliko to zvijezdi ima Atletico a koliko Real!?
Pa hebote sam Ronaldo i Bale vrijede kao citav Atletico...i mi izgubimo od njih.
Sta ce biti...kad budemo igrali sa Chelsea ,Manchester United...City...Bayern.
Barcelona ..PSG..itd...kad se nemozemo nositi sa Atleticom!!
Ja jesam navijac Reala i volim ga...ali tim kojii vrijedi pola miljarde...nemoze uzeti supercup.
Sve je krivo trziste..i prepucavanje sa cijenama igraca...pa realno James Rodriguez nevrijedi 80. milki...Bale nevrijedi 95. milki..ali Real mora parirati..tom istom trzistu...gdje ostali klubovi..napumpaju cijene tim istim igracima..koji realno. vrijede pola tih para koje sam vec naveo!!
Zato Real ovo sebi nesmije vise dopustiti..sa ovim svim nabrojanim zvjezdama koji su astronomsko placeni..treba da melje ..sve ovdje u Primeri...cast jedino Barceloni.
Primjer navodim samo,da ovo sto pisem ima smisla je Bayern...vec dvije sezone Borissiu Dortmund. ..ostavlja na -20.razlike u bundes ligi..a zasto..odgovor logican..imaju kvalitet...i nema izgovora za neuspjeh.
Ako smo dali tolike pare,na igrace...ulozili u njih..onda sa punim pravom imamo i da trazimo pobjede...titule..od istih...nema izgovora.
Doveden si za veliku lovu..onds i ocekujemo veliku igru i velike stvari od istih
Ako to nisu u stanju..onda korpa..sto ih i dalje drzati u klubu i placati..ako nema titula!! REAL <3
Kazes odnosno pises pa nije to Cordoba...to je Atletico...ali koliko na trzistu vrijedi Real,a koliko Atletico...koliko to zvijezdi ima Atletico a koliko Real!?
Pa hebote sam Ronaldo i Bale vrijede kao citav Atletico...i mi izgubimo od njih.
Ja jesam navijac Reala i volim ga...ali tim kojii vrijedi pola miljarde...nemoze uzeti supercup.
Sve je krivo trziste..i prepucavanje sa cijenama igraca...pa realno James Rodriguez nevrijedi 80. milki...Bale nevrijedi 95. milki..ali Real mora parirati..tom istom trzistu...gdje ostali klubovi..napumpaju cijene tim istim igracima..koji realno. vrijede pola tih para koje sam vec naveo!!
Zato Real ovo sebi nesmije vise dopustiti..sa ovim svim nabrojanim zvjezdama koji su astronomsko placeni..treba da melje ..sve ovdje u Primeri...cast jedino Barceloni.
Primjer navodim samo,da ovo sto pisem ima smisla je Bayern...vec dvije sezone Borissiu Dortmund. ..ostavlja na -20.razlike u bundes ligi..a zasto..odgovor logican..imaju kvalitet...i nema izgovora za neuspjeh.
Ako smo dali tolike pare,na igrace...ulozili u njih..onda sa punim pravom imamo i da trazimo pobjede...titule..od istih...nema izgovora.
Doveden si za veliku lovu..onds i ocekujemo veliku igru i velike stvari od istih
Ako to nisu u stanju..onda korpa..sto ih i dalje drzati u klubu i placati..ako nema titula!! REAL <3
- AlfredBorden
- Kontakt:
tuga u nasim srcima, iker van iz kluba, veliki hejt za lukicu
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Rona malo izgubio živce
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 23 avg 2014, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- AlfredBorden
- Kontakt:
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Cuj ovom @jamesu posta.
Pa ne pises o Granadi vec o ekipi koja je u posljednjih 18 mjeseci prema svemu prikazanom najjaca ekipa na Svijetu.Cuj sta ce biti kada dodje neko jaci, jaci ne postoji, garantujem.
Sent from my MB865 using Tapatalk
Pa ne pises o Granadi vec o ekipi koja je u posljednjih 18 mjeseci prema svemu prikazanom najjaca ekipa na Svijetu.Cuj sta ce biti kada dodje neko jaci, jaci ne postoji, garantujem.
O cemu ti pricas pa Atletico je bolji od svih njih osim mozda Bayernajamesrodriguez je napisao/la:Za andro 234!!
**** to koliko vrijede vidjeli smo proslu sezonu sto su radili a sad nisu nista slabiji
sad malo realno da sagledamo stvari nakon sto je ljutnja prosla po meni ovo ne izgleda dobro sinoc smo imali neki 25 min dobre igre i to je sve al da tim sa onakvim napadackim potencijalom ne stvori postenu sansu to je katastrofa ne izgleda real dobro nikako ne mozemo se vadit na to pocetak je sezone pa svima je pocetak tako da te izlike ne stoje sto se tice igraca james najbolji bio ostali ispod prosjeka i jos se ne mogu nacudit onima izmjenama nikako
al dobro sad pocinje prvenstvo i vec se bojim 2 i 3 kola ako tu carlo sjebe a velike su sanse da hoce odma smo u zaostatku velikom

- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
200% sam siguran da Real odlaskom Khedire i Angela gubi ostrinu i brzinu u igri, a tako i borbu za bilo koji trofej.
Usminkana je ekipa.Imas Alonsa u godinama kao DMF-a i koga jos?
Imas ofanzivca u vidu Jamesa i preslikanog igraca poput Isca.
Kombinatorika je vjerovatno upgadovana ali to je ono sto smeta stilom igre Ronaldu i Baleu.Manje prostora za sprinteve i brze kontre...
Usminkana je ekipa.Imas Alonsa u godinama kao DMF-a i koga jos?
Imas ofanzivca u vidu Jamesa i preslikanog igraca poput Isca.
Kombinatorika je vjerovatno upgadovana ali to je ono sto smeta stilom igre Ronaldu i Baleu.Manje prostora za sprinteve i brze kontre...
Ne vjerujem sta lik napisa.jamesrodriguez je napisao/la:Za andro 234!!
Hahahaha jeste smijesni
Potrose preko 100 mil. na pojacanja, izgube jednu utakmicu i traze jos pojacanja od 100+ mil. i otkaz treneru. 
A ono Varane je bolji od Pepeta i tako to

Nije od Pepea. Jest od Ramosa.L_blancos je napisao/la:A ono Varane je bolji od Pepeta i tako to![]()
ne znam zasto se cudisElubrylla je napisao/la:Hahahaha jeste smijesniPotrose preko 100 mil. na pojacanja, izgube jednu utakmicu i traze jos pojacanja od 100+ mil. i otkaz treneru.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ovaj @jamesrodriguez piše isto kao @opel na temi Borusije Dortmund. Sve neke vrijednosti sa tm-a,te nemoguće je ovo,nemoguće ovo.
Šteta je prodati Di Mariu,velika šteta. Izuzetan igrač,mišljenja sam da je među 10 najboljih igrača na svijetu trenutno,a i od velikog značaja je za Real.
Šteta je prodati Di Mariu,velika šteta. Izuzetan igrač,mišljenja sam da je među 10 najboljih igrača na svijetu trenutno,a i od velikog značaja je za Real.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.