Sarajevo je bilo 'prvo pa musko'. Njih su odmah izvukli, ja se nisam ni udobno smjestio, a vec me presjekloJanez je napisao/la:@Signore
Hvala brate jasno ko dan, ja sam doduše zakasnio na izvlačenje LP i uključim za EL i u po frke kaže Sarajevo sa Švabama reko šta sad kad prije.Stvarno si mi pomogao i razjasnio dileme hvala puno živ i zdrav bio.
![]()
Europa League 2014/2015
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Europa League 2014/2015
Trebalo bi se igrati na nacionalnom stadionu.dr.van nostrand je napisao/la:Inter ide na ISLAND u Garðabær.
Kapacitet njihovog Stjörnuvöllura 1000 mjesta
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Karabükspor, prva pobjeda u Evropi ikada 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mi se ovdje nadamo prolasku St.Etienna,jednog od rijetkih simpaticnih fra.klubova.
nažalost svi Kazahstanski klubovi, a ima ih dva ovde, če da ispadnu.
Kazahstanci su malo bljesnuli, al Legiu u naponu snage i Villarreal tesko da su mogli proci. Poljaci su mozda razocarani zbog Celtica i LP, u tom sam vidio sansu Aktobea, al ocito da ovi nista ne prepustaju slucaju i uzimaju barem mrvice.
Mene su jucer Astra i Zimbru najvise iznenadili. Mislim da bi rumunji trebali i proc dalje, ali i moldavci bi mogli s nekim bunkerom.
Hrvatska i dalje u igri da sva cetiri udju u grupnu fazu
Mene su jucer Astra i Zimbru najvise iznenadili. Mislim da bi rumunji trebali i proc dalje, ali i moldavci bi mogli s nekim bunkerom.
Hrvatska i dalje u igri da sva cetiri udju u grupnu fazu
valjda ce makar jedan uletiti
Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
Jel od ove sezone vazi ono pravilo da ko osvoji EL ide direktno u ligu prvaka naredne sezone?
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
-
sportskimagazin1988
- Kontakt:
Sretno hrvatskim klubovima u četvrtak da svi prođu u skupine.
Sportski magazin
http://www.balkan-portal.com.hr/)
http://www.balkan-portal.com.hr/)
Kad bi svi usli Josipovic bi mogao taj dan proglasit drzavnim praznikomsportskimagazin1988 je napisao/la:Sretno hrvatskim klubovima u četvrtak da svi prođu u skupine.
Re: Odg: Europa League 2014/2015
Sta ako npr tottenham osvoji a zavrse peti a arsenal cetvrti jel idu oba ?SiamoNoi je napisao/la:Da.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
U tom slucaju Tottenham ide direktno, a Chelsea ostaje kratkih rukava. Slican slucaj ti je bio prije par sezona kada je Chelsea osvojio LP, a Tottenham bio cetvrti. Tottenham je isao u EL, a Chelsea je isao u grupu LP kao branitelj naslova. Englezi te sezone nisu imali ni jedan klub u kvalifikacijama za LP, sva cetiri su isla direktno u grupnu fazu.LFC_YNWA je napisao/la:Sta ako npr tottenham osvoji a zavrse peti a arsenal cetvrti jel idu oba ?SiamoNoi je napisao/la:Da.
Varas se mislim te godine je Arsenal isao u kvalifikacije a ako se desi ovo sto pita lfc ynwa englezi ce imati 5 predstavnika u LP mislim jer nema smisla da ko zavrsi 4 da gubi to mjesto.Signore je napisao/la:U tom slucaju Tottenham ide direktno, a Chelsea ostaje kratkih rukava. Slican slucaj ti je bio prije par sezona kada je Chelsea osvojio LP, a Tottenham bio cetvrti. Tottenham je isao u EL, a Chelsea je isao u grupu LP kao branitelj naslova. Englezi te sezone nisu imali ni jedan klub u kvalifikacijama za LP, sva cetiri su isla direktno u grupnu fazu.LFC_YNWA je napisao/la:Sta ako npr tottenham osvoji a zavrse peti a arsenal cetvrti jel idu oba ?SiamoNoi je napisao/la:Da.
A zasto Chelsea otpada ?Signore je napisao/la:U tom slucaju Tottenham ide direktno, a Chelsea ostaje kratkih rukava. Slican slucaj ti je bio prije par sezona kada je Chelsea osvojio LP, a Tottenham bio cetvrti. Tottenham je isao u EL, a Chelsea je isao u grupu LP kao branitelj naslova. Englezi te sezone nisu imali ni jedan klub u kvalifikacijama za LP, sva cetiri su isla direktno u grupnu fazu.LFC_YNWA je napisao/la:Sta ako npr tottenham osvoji a zavrse peti a arsenal cetvrti jel idu oba ?SiamoNoi je napisao/la:Da.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Fulio je mislio je na arsenal jer je 4tiOtelo je napisao/la:A zasto Chelsea otpada ?Signore je napisao/la:U tom slucaju Tottenham ide direktno, a Chelsea ostaje kratkih rukava. Slican slucaj ti je bio prije par sezona kada je Chelsea osvojio LP, a Tottenham bio cetvrti. Tottenham je isao u EL, a Chelsea je isao u grupu LP kao branitelj naslova. Englezi te sezone nisu imali ni jedan klub u kvalifikacijama za LP, sva cetiri su isla direktno u grupnu fazu.LFC_YNWA je napisao/la: Sta ako npr tottenham osvoji a zavrse peti a arsenal cetvrti jel idu oba ?
I mislio sam da je tako 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Al nije tako eno rio na temi epl je objasnio neispada niko samo extra mjesto dobija osvajač el pa može biti pet engleza, spanaca, njemaca u LP iduće godine i sl. 
Nista ja fulao nisam
Premirship te sezone https://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_P ... ague_table
Pogledajte da je Chelsea sesti i ide u grupnu fazu LP. Prva tri mjesta drze City, United i Arsenal i idu u grupnu fazu LP. Tottenham je cetvrti i ide u EL.
Liga prvaka https://en.wikipedia.org/wiki/2012–13_U ... roup_stage
Tu se mozete i uvjeriti u to da u kvalifikacijama nema engleskih timova i da u grupnoj fazi imaju samo cetiri tima.
Tottenham Hotspur were due to enter the Champions League play-off round for non-champions, but instead entered the Europa League because Chelsea won the Champions League the previous season. As this spot in the play-off round was vacated, the following change to the default allocation system was made to compensate.
Isto ce biti i u slucaju kad netko osvoji EL. UEFA nece dozvoliti da netko ima 5 timova u LP. To je bilo samo onda kad je Liverpool osvojio i nije izborio LP preko Premiershipa pa su dobili neku smijesnu pozivnicu da igraju kvalifikacije. Nakon toga su pravila izmjenjena.
Premirship te sezone https://en.wikipedia.org/wiki/2011–12_P ... ague_table
Pogledajte da je Chelsea sesti i ide u grupnu fazu LP. Prva tri mjesta drze City, United i Arsenal i idu u grupnu fazu LP. Tottenham je cetvrti i ide u EL.
Liga prvaka https://en.wikipedia.org/wiki/2012–13_U ... roup_stage
Tu se mozete i uvjeriti u to da u kvalifikacijama nema engleskih timova i da u grupnoj fazi imaju samo cetiri tima.
Tottenham Hotspur were due to enter the Champions League play-off round for non-champions, but instead entered the Europa League because Chelsea won the Champions League the previous season. As this spot in the play-off round was vacated, the following change to the default allocation system was made to compensate.
Isto ce biti i u slucaju kad netko osvoji EL. UEFA nece dozvoliti da netko ima 5 timova u LP. To je bilo samo onda kad je Liverpool osvojio i nije izborio LP preko Premiershipa pa su dobili neku smijesnu pozivnicu da igraju kvalifikacije. Nakon toga su pravila izmjenjena.
- JoseMourinho
- Kontakt:
I ja dam konto da je tako al promijenili su 
The new ruling will mean that England could have five Champions League places from 2015-16 if one of its clubs lifts the Europa League in 2015 and finishes outside the top four.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.