VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: VFL Wolfsburg
Igra li Lord u petak? Ako da to se ne smije propustit.
Vukovi imaju solidan tim, ocekujem da budu 5 ili 6. Cetvrto mjesto ne znam da li mogu dohvatiti.
Vukovi imaju solidan tim, ocekujem da budu 5 ili 6. Cetvrto mjesto ne znam da li mogu dohvatiti.
Za petak je izgleda još rano, mora sada raditi još na spremi.muamerc je napisao/la:Igra li Lord u petak? Ako da to se ne smije propustit.
Ali dao je već par pozitivnih signala, da se u Wolfsburgu misli uozbiljiti, raskinuo s dosadašnjom djevojkom (koja ga je izgleda odvlačila u prevelike skandale
Među prvih 5 mislim da će sigurno biti. Da li mogu više, zavisi od različitih faktora. A treba vidjet da li će šta još napraviti i do kraja prijelaznog roka. U EL najmanje prolaz grupe, možda čak onda guranje i do četvrtfinala, možda i polufinala....Možda i dalje....Ali polako ipak im je tu prvi nastup nakon par godina...muamerc je napisao/la: Vukovi imaju solidan tim, ocekujem da budu 5 ili 6. Cetvrto mjesto ne znam da li mogu dohvatiti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Uglavnom je on svoju djevojku uvlačio u probleme! Bog te,pa momak je svake druge večeri slikan u polupijanom stanju kako izlazi iz neke od obližnjih Londonskih kafana! Pratiću ga svakako,jer mislim da ima u nogama 10-13 golova po sezoni (pod uslovom da nivo konzumiranja opojnih sredstava svede na minimum)!
Počeo je rešetat! xd
Počeo je rešetat! xd
A.F.C. Bournemouth!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja kad sam pisao da ce na kraju dovesti nekog lijevog napadaca, ti si pisao mali milion novinskih informacija o nekim top transferima i mogucim pojacanjima vukova.FRANK RIBERY je napisao/la:Koji kapitalac, poslije ovog transfera ništa neće biti isto kao prije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba biti pretjerano pametan i sabrati 2 i 2 te skontati da su oni, koliko god love imali, ipak mali klub iz male sredine i da moraju dati puno vecu platu bilo kojem igracu da bi pristao doci kod njih. A od onih koje si ti nabrajao, ocito se nikome nije dolazilo u volfsburg... Ne zovu ih dzaba vukojebina
Kolega, manje citanja novina, a vise razmisljanja svojom glavom
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Za sada se čini ko lijevi ali.....Ipak ima IME....kraljttbvb je napisao/la:Ja kad sam pisao da ce na kraju dovesti nekog lijevog napadaca, ti si pisao mali milion novinskih informacija o nekim top transferima i mogucim pojacanjima vukova.FRANK RIBERY je napisao/la:Koji kapitalac, poslije ovog transfera ništa neće biti isto kao prije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolega Franck Ribery je imao i prevelika očekivanja, a poslije je bio i prekritičan prema Vukovima (što sam mu i rekao) ali.....
Sad da se osvrnem na ovo dole...
A možda oni ovaj put nisu htjeli dati toliko para ko prije....Da su dali , pitanje je šta bi bilo.kraljttbvb je napisao/la: Ne treba biti pretjerano pametan i sabrati 2 i 2 te skontati da su oni, koliko god love imali, ipak mali klub iz male sredine i da moraju dati puno vecu platu bilo kojem igracu da bi pristao doci kod njih. A od onih koje si ti nabrajao, ocito se nikome nije dolazilo u volfsburg... Ne zovu ih dzaba vukojebina![]()
A isto tako ovi što su ih odbili (da kažemo odbili, neki jesu, oko nekih se oni i nisu toliko trzali koliko se pisalo), nisu ništa manje zvijezde od onih koje su doveli kao velika pojačanja u proteklim prijelaznim rokovima (Gustavo, De Bruyne....).
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
JA sam samo citirao ono što je Allofs bubao po medijima, više puta je rekao da žele top napadača, pa si pogriješio adresu kome ćeš uputiti kritiku. Allofs je rekao da će dovesti top napadača, a ne ja, ja sam samo prenosio ono što je dotični izjavljivao u proteklom period.To što nisu doveli što su svi očekival, to ćeš ipak morati upitati Allofsa kad ga vidiš.kraljttbvb je napisao/la:Ja kad sam pisao da ce na kraju dovesti nekog lijevog napadaca, ti si pisao mali milion novinskih informacija o nekim top transferima i mogucim pojacanjima vukova.FRANK RIBERY je napisao/la:Koji kapitalac, poslije ovog transfera ništa neće biti isto kao prije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne treba biti pretjerano pametan i sabrati 2 i 2 te skontati da su oni, koliko god love imali, ipak mali klub iz male sredine i da moraju dati puno vecu platu bilo kojem igracu da bi pristao doci kod njih. A od onih koje si ti nabrajao, ocito se nikome nije dolazilo u volfsburg... Ne zovu ih dzaba vukojebina![]()
Kolega, manje citanja novina, a vise razmisljanja svojom glavom
Velik klub se ne postaje preko noći, ali ni ovakvom transfer politikom. O Dancu je sve već rečeno, oživljavanje mrtva konja nema smisla. A kako sam ja razmišljao svojom glavom govorile su ocijene na fakultetu. Budi mi pozdravljen, nisam ja advokat ovog kluba niti navijam za isti, ja sam kao i svi drugi očekivao da će pojačati konkurenciju u ovoj ligi što se nije desilo. Čekam RB Leipzig, jer je on spas za ovu ligu koja je postala HNL, liga jednog kluba.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
Njima se za Gustava i De Bruynea poklopilo dosta stvari i zato su ih doveli. Klubovi su ih htjeli prodati, imaju para pa su mogli dati vise love od konkurencije, igraci su htjeli ostati/doci u BL!effe_sa je napisao/la:A možda oni ovaj put nisu htjeli dati toliko para ko prije....Da su dali , pitanje je šta bi bilo.
A isto tako ovi što su ih odbili (da kažemo odbili, neki jesu, oko nekih se oni i nisu toliko trzali koliko se pisalo), nisu ništa manje zvijezde od onih koje su doveli kao velika pojačanja u proteklim prijelaznim rokovima (Gustavo, De Bruyne....).
Gustavo je postao visak u bajernu i skontao je da mu je bolje za istu platu igrati, nego sjediti na klupi. Tako ce prije dobiti poziv za reprezentaciju Brazila.
De Bruyne je vise puta bio slan na posudbe i ocito je htio da se napokon skrasi u nekom klubu. BVB nije ponudio love koliko vukovi i celzi ga prodao njima.
Dok su ovi sada nabrajani igraci imali bolje ponude - Morata (juve), Lukaku (Everton) i logicno je bilo da ce prije otici u te klubove nego doci kod vukova. Ja nisam ni ocekivao neku bombu od njih. Jedino sta se moze ocekivati je da dodje neko ko je prekobrojan u svom sadasnjem klubu i kojeg se klub zeli rijesiti (lupam Nani, Anderson, Felaini...) i to ce biti bomba, ali opet ne njihovom zaslugom.
@AllofsFRANK RIBERY je napisao/la:JA sam samo citirao ono što je Allofs bubao po medijima, više puta je rekao da žele top napadača, pa si pogriješio adresu kome ćeš uputiti kritiku. Allofs je rekao da će dovesti top napadača, a ne ja, ja sam samo prenosio ono što je dotični izjavljivao u proteklom period.To što nisu doveli što su svi očekival, to ćeš ipak morati upitati Allofsa kad ga vidiš.
Ako slucajno pratis ovaj forum, moram ti reci da nije bilo ok da govoris da zelite top napadaca, a na kraju ga ne dovedete. To brate nije bilo korektno od tebe. Ovako si nas doveo u zabludu, jer smo mi mislili da ces dovesti neko top ime, a to nisi uradio
PS. Pade mi na pamet: Sta ako Allofs ne zna nas jezik, mescini da ja onda ovo njemu dzaba pisem... Sta cu mu ja, neka koristi google translate!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- TammoHarder
- Kontakt:
Istina, u HNLu drma jedan kriminalni klub s kriminalcem, smrkarošom i ratnim profiterom na čelu kojeg ne može smjenit ni cijela politika, ni USKOK, ni UDBA kao što i u BL drma također jedan kriminalni klub na čijem čelu je donedavno bio okorjeli kriminalac, ali eto u Njemačkoj je nešta malo bolja situacija što se tiče pravosuđa, ali samo malo jer i tamo ima PK korupcije i kriminalca pa je veliki UH dobio neku malu kaznu koju će 1/3ćinom odraditi i nastaviti dalje, a vidimo kako UH ima pomoć i od krijumčara satova, Stoibera i ekipe koji su uključeni i u pranju novaca u Hypa-Adria banci skupa sa Sanaderom i ekipom...FRANK RIBERY je napisao/la: Čekam RB Leipzig, jer je on spas za ovu ligu koja je postala HNL, liga jednog kluba.
Eh, da skoro zaboravih čestitke na novom napadaču
FRANK RIBERY
Samo ti Frenki otvori temu RB Leipzig pa nastavi tamo dalje svršavat...
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
NEma problema, ja ću svršavati na RB Leipzig, a ti nastavi otvarati nove profile.TammoHarder je napisao/la:Istina, u HNLu drma jedan kriminalni klub s kriminalcem, smrkarošom i ratnim profiterom na čelu kojeg ne može smjenit ni cijela politika, ni USKOK, ni UDBA kao što i u BL drma također jedan kriminalni klub na čijem čelu je donedavno bio okorjeli kriminalac, ali eto u Njemačkoj je nešta malo bolja situacija što se tiče pravosuđa, ali samo malo jer i tamo ima PK korupcije i kriminalca pa je veliki UH dobio neku malu kaznu koju će 1/3ćinom odraditi i nastaviti dalje, a vidimo kako UH ima pomoć i od krijumčara satova, Stoibera i ekipe koji su uključeni i u pranju novaca u Hypa-Adria banci skupa sa Sanaderom i ekipom...FRANK RIBERY je napisao/la: Čekam RB Leipzig, jer je on spas za ovu ligu koja je postala HNL, liga jednog kluba.
Eh, da skoro zaboravih čestitke na novom napadaču- ne mogu ni zamisliti razočaranje radnika VWa i simpatizera Buy€rnovih konzumenata kad se mjesecima spominju Morata i Lukaku i onda dovede - fucking Lord
![]()
FRANK RIBERY
daj nam nove postave s Lukakuom, Lestienom i ostalim yebačima. Tako mi mlijeka u prahu ako de Bruyne bude ostao još jednu sezonu u ovom provincijskom klubu, a L.Gustavo ide preko klauzule sljedećeg ljeta. S Rodriguezom koji je dosta tražen na tržištu i ne vidim neke prevelike šanse da mogu s njim produžit tako da ga sljedećeg ljeta moraju prodat ako žele nešta zaradit.
Samo ti Frenki otvori temu RB Leipzig pa nastavi tamo dalje svršavat...
Čudno da se javljaju navijači kluba kojem svaka "šuša" otme igrača, vidjećemo kako će te sliniti sljedeće godine kad vam uzmu i ono što je ostalo. WOlfsburgu bar ne otimaju igrače ko vama!
I na kraju da nema BAyerna ovu ligu niko ne bi pratio, ne BVB-a već Bayerna. Nije BAyern postao ovoliko dominantan što kupuje igrače već što vi i vama slični klubovi ne mogu zadržati igrače dvije sezone.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Pa uvijek ti se moraju neke stvari poklopit, pa i većim klubovima od Wolfsburga. Pogledaj koliko se BVB digao u Evropi, bio finalista prije dvije godine, pa četvrtfinalista....Po svom trenutnom evropskom rejtingu BVB bi sigurno bio poželjnija adresa i od Man.Cityja i Monaca i sl. Međutim, uvijek više faktora utiče na odluku igrača. Kod Gustava i De Bruynea je i Allofsova sposobnost imala značajnu ulogu. I za jedan klub poput Wolfsburga je na početku puta prema vrhu (da tako kažemo, iako su u Njemačkoj i bili na vrhu, govorim o evropskim razmjerima) veliki uspjeh dovesti De Bruynea i Gustava. Ne treba zaboraviti da su oni prije par godina doveli i Barzaglia, koji je tad isto bio tražen. Znači pokazuje se kod njih da uvijek mogu napraviti korak više i da u budućnosti će sve bolja imena dovodit.kraljttbvb je napisao/la:
Njima se za Gustava i De Bruynea poklopilo dosta stvari i zato su ih doveli. Klubovi su ih htjeli prodati, imaju para pa su mogli dati vise love od konkurencije, igraci su htjeli ostati/doci u BL!
Logično je da jedan Wolfsburg ne može biti prava konkurencija Juveu u borbi za igrača. S Evertonom su se i mogli boriti, ali ti ja napominjem da je jedan od razloga ovaj put bio i taj što oni nisu htjeli preplačivat igrače. Ne mogu svako ljeto to raditi, hoće da posluju ozbiljnije nego što su radili pod Magathom. Hoće da postignu balans određeni.kraljttbvb je napisao/la: Dok su ovi sada nabrajani igraci imali bolje ponude - Morata (juve), Lukaku (Everton) i logicno je bilo da ce prije otici u te klubove nego doci kod vukova. Ja nisam ni ocekivao neku bombu od njih. Jedino sta se moze ocekivati je da dodje neko ko je prekobrojan u svom sadasnjem klubu i kojeg se klub zeli rijesiti (lupam Nani, Anderson, Felaini...) i to ce biti bomba, ali opet ne njihovom zaslugom.
A ovdje je bilo pretjerivanja naravno...S jedne strane oni koji su govorili da će Wolfsburg biti odmah rame uz rame s Bayernom i prestići odmah i BVB i ostale, a drugi koji govore da Wolfsburg ne može napredovati.
A istina je na sredini....I realnost je da će napredovati i ustalit se u top 5, uskoro biti i učesnik LP. E sada dal mogu do još većih ciljeva , trofeja i slično, vrijeme će pokazati.
Ali isto tako kad Wolfsburg ode u LP, bit će brojnim igračima još privlačniji...Tad će imati dodatni argument...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mourinho je na KdB racunao na pocetku sezone, onda mu se ukazao Brazilac na kraju prelaznog roka i maznuo ga ispred nosa Spurs-ima.To je znacilo za Kevina da mu se smanjila minutaza i da ako hoce vise da igra morace da napusti klub sto je i uradio na zimu, jer nije mogao da se probije pored onakve konkurencije.Wolf bio najkonkretniji i tako su ga capili.Naravno da ga tada Murinjo i nije racunao kao na pocetku sezone.
Ja kontao bas tako negde marta/aprila da ce da pokupe jos 2-3 belgijska super talenta, a ono Lestiennen ostao u Belgiji, dok onaj drugi napadac potpisao za OM.Mada ne iskljucujem da dovedu do kraja prelaznog roka Ezekiela, ako Dost ode.Prvo su trazili izgleda nekog teskasa, a Lord je izgleda u tom trenutku bio najbolja opcija.
Bendtner je svakako upgrade u odnosu na Olica i Dosta.Svakako ako bude starter dace 10 golova u sezoni.Mozda sam ocekivao da ce da dovedu Mitroglua, ali cini mi se da Fulham trazi previse za njega kao i vecina Engleza kada bace puno para na igraca.Nece naravno da ako dovedu nekog igraca za 14 miliona evra, da ga prodaju ispod 18 miliona.Druga stvar je ako je igrac u poslednjoj godini ugovora i ne zeli da produzi sa njima.Naravno ako ga kojim slucajem Hertha dovedu, Allofs i kompanija da se kolektivno obese.
Rodrigez-a nije bio prva opcija nijednom ozbiljnom klubu zbog toga je i ostao, primer LFC izabrao Morena pre njega zbog evropskog iskustva.Ako Wolf napravi zapazen rezultat u EL, videcemo da li ce moci da izdrze recimo nalet City-ja kojem fali vrhunski levi bek.Nastupi u Evropi za igracem se povecava traznja, a time i raste njegova trzisna cena.
Ja kontao bas tako negde marta/aprila da ce da pokupe jos 2-3 belgijska super talenta, a ono Lestiennen ostao u Belgiji, dok onaj drugi napadac potpisao za OM.Mada ne iskljucujem da dovedu do kraja prelaznog roka Ezekiela, ako Dost ode.Prvo su trazili izgleda nekog teskasa, a Lord je izgleda u tom trenutku bio najbolja opcija.
Rodrigez-a nije bio prva opcija nijednom ozbiljnom klubu zbog toga je i ostao, primer LFC izabrao Morena pre njega zbog evropskog iskustva.Ako Wolf napravi zapazen rezultat u EL, videcemo da li ce moci da izdrze recimo nalet City-ja kojem fali vrhunski levi bek.Nastupi u Evropi za igracem se povecava traznja, a time i raste njegova trzisna cena.
Na koga mislis pod "šuša"...je l' na BayernFRANK RIBERY je napisao/la:
Čudno da se javljaju navijači kluba kojem svaka "šuša" otme igrača,
FRANK RIBERY je napisao/la: WOlfsburgu bar ne otimaju igrače ko vama!![]()
Ne otimaju ni Braunschweigu,Cottbusu ili Heidenheimu...e sad ti skontaj koji je razlog.
Olić je takav kalibar, takav ratnik i prznica da će opet biti mislim njihov najjači napadač (pa makar im još neko i došao) te jedan od bitniji igrača opšte. A od Bendtnera i ja očekujem od prilike desetak golova. On može biti i fula i pun pogodak. A jednostavno neki ne kontaju, oni su njega dobili džaba (samo plata im je trošak kod njega), a ako ne uspije on, dovest će na zimu nekog dobrog napadača (ako do kraja roka već nekog ne dovedu još).DrDule je napisao/la:
Bendtner je svakako upgrade u odnosu na Olica i Dosta.Svakako ako bude starter dace 10 golova u sezoni.
Za Gustava i Rodrigueza je bilo upita. Tako da su određene napade na te igrače odbili, ali ofanziva velikih klubova će biti veća, ako Wolfsburg bude izrastao na velikoj sceni. Ako uskoro izbore LP, neće im biti lako kupiti igrača. A isto tako ako dođe neki veliki klub s dobrom ponudom, tipa Real, Barca, ManU tad će im naravno biti teško. Samo imaju bar pare, da mogu tražiti velike iznose. Evo Gustavo je imao klauzulu s određenim rokom tokom ovog ljeta od 35 miliona. Znači oni su ponuđače ograničili maksimalno, a da su ga prodali dobre bi pare ubrali...DrDule je napisao/la: Rodrigez-a nije bio prva opcija nijednom ozbiljnom klubu zbog toga je i ostao, primer LFC izabrao Morena pre njega zbog evropskog iskustva.Ako Wolf napravi zapazen rezultat u EL, videcemo da li ce moci da izdrze recimo nalet City-ja kojem fali vrhunski levi bek.Nastupi u Evropi za igracem se povecava traznja, a time i raste njegova trzisna cena.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sledeca meta:Salomon Kalou
Dobro resenje za tri godine, moze da igra i spica i krilo sto je taman za rotaciju.
Dobro resenje za tri godine, moze da igra i spica i krilo sto je taman za rotaciju.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zašto dovoditi igrača za rotaciju kad im je potreban klasni napadač. Ovo su Magathovski potezi, samo gomilanje igrača čije su karijere u padu. Zašto nisu gledali prema MAn UTD ima i tamo dobrog materijala za pojačati se, još uvijek ima dobrih rješenja na tržištu, pa oni skoro ništa nisu ni potrošili od para koje imaju na raspolaganju.DrDule je napisao/la:Sledeca meta:Salomon Kalou
Allofs demantovao interes za Podolskog.
Pa dobar igrac je Kalou, bio bi pojacanje sigurno.
U ove dvije godine Francuske lige na kvoti je od 15 golova po sezoni sto je jako dobro, a poznat je i po tome sto dosta driblinga ima, dosta za ekipu tu radi.
Ovaj prelazni rok bi bio u najmanju ruku dobar, pomak naprijed je ostvaren.
Dost vjerovatno da mora ici, tako da je potpis Bendtnera vjerovatno iz ekonomskog razloga,
posto su ga doveli dzaba, a na Dostu mogu uzeti 5mil., najmanje.
Inace trenutno je Holandjanin bolji igrac od Danca.
U ove dvije godine Francuske lige na kvoti je od 15 golova po sezoni sto je jako dobro, a poznat je i po tome sto dosta driblinga ima, dosta za ekipu tu radi.
Ovaj prelazni rok bi bio u najmanju ruku dobar, pomak naprijed je ostvaren.
Dost vjerovatno da mora ici, tako da je potpis Bendtnera vjerovatno iz ekonomskog razloga,
posto su ga doveli dzaba, a na Dostu mogu uzeti 5mil., najmanje.
Inace trenutno je Holandjanin bolji igrac od Danca.
On i jeste klasni napadac, u Lilu je on uglavnom bio starter, mogao bi i ovde samo mu je ovde konkurencija veca pa nije sigurno da li moze da bude odmah starter.I njemu karijera uopste nije u padu, moze on jos 3-4 godine da odigra na pristojnom nivou, samo je pokazao da nije kapacitet za najjace klubove u Evropi, sto ne znaci da nije za klubove koje su stepenicu-dve ispod tih.Boljeg od njega u ovom trenutku tesko da mogu da iscupaju, mada cudi me sto uopste ne razmatraju Mitrouglou-a kao opciju.U UTD trenutno ne mogu da im daju igraca koji je njima potreban.FRANK RIBERY je napisao/la:Zašto dovoditi igrača za rotaciju kad im je potreban klasni napadač. Ovo su Magathovski potezi, samo gomilanje igrača čije su karijere u padu. Zašto nisu gledali prema MAn UTD ima i tamo dobrog materijala za pojačati se, još uvijek ima dobrih rješenja na tržištu, pa oni skoro ništa nisu ni potrošili od para koje imaju na raspolaganju.DrDule je napisao/la:Sledeca meta:Salomon Kalou
Allofs demantovao interes za Podolskog.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
DRago mi je što su se potvrdile moje sumnje u ovaj klub, predvidio sam im lošu sezonu zbog katastrofalno povučenih poteza i to se obistinjava već na startu.
Produžuješ prvo ugovor sa penzionerom (Olićem), pa onda dovodiš pijanicu kao zamjenu. Recite mi da je prank. NA klupi sjedi Hunt, a u prvoj Caligiuri, ko ovdje koga kreše. Odbranu ostaviti na Naldu i na Knocheu je ludost, morao se naći klasni štoper koji će dići dodatno samopouzdanje u ekipi. Aloffs i njegov pujdo Hecking od ekipe čije ambicije bijaše LP napraviše ekipu čiji domet neće biti ni Euroliga .
Aferim!

Produžuješ prvo ugovor sa penzionerom (Olićem), pa onda dovodiš pijanicu kao zamjenu. Recite mi da je prank. NA klupi sjedi Hunt, a u prvoj Caligiuri, ko ovdje koga kreše. Odbranu ostaviti na Naldu i na Knocheu je ludost, morao se naći klasni štoper koji će dići dodatno samopouzdanje u ekipi. Aloffs i njegov pujdo Hecking od ekipe čije ambicije bijaše LP napraviše ekipu čiji domet neće biti ni Euroliga .
Aferim!
Najgore od svega je što neće odgovarati za potrošeni novac kojeg Wolfsburg ima.
- TammoHarder
- Kontakt:
Možda bi bilo više love za pojačanja da ne sponzoriraju FC Bau€rn
@ FRENKI
Pa šta je s temom RBL, sve nas zanima kako ti misliš da će taj klub funkcionirati u BL jednog dana...
btw. dobro su krenuli u sezonu
@ FRENKI
Pa šta je s temom RBL, sve nas zanima kako ti misliš da će taj klub funkcionirati u BL jednog dana...
btw. dobro su krenuli u sezonu
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 2 gosta.