[youtube][/youtube]
Pricajmo o lijepim stvarima.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma o koreografiji nema potrebe ni pricati.Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
hz033 je napisao/la:Da se malo vratimo i našoj ligi. Sutra Mladost , dole smo već pobjeđivali, 0:2 je bilo ako se dobro sjećam. Bio bih zadovoljan istim rezultatom
Prodor Mate Jajala kod drugog golaAragon je napisao/la:hz033 je napisao/la:Da se malo vratimo i našoj ligi. Sutra Mladost , dole smo već pobjeđivali, 0:2 je bilo ako se dobro sjećam. Bio bih zadovoljan istim rezultatom
Pobijedili jesmo, ali uz milion sadaka.
Bukvalno su nas vile tad pronosale.
Delac nas je spasio potopa i smotanost njihovih napadaca.
Sad ne mogu da prezalim tog golmana. Imao je jedan kiks na pocetku, sve ostalo fenomenalno je branio, prelako smo ga se odrekli.
Ruzno je reci, ali Delac je sklonjen od strane Uscuplica samo zato sto mu je ona ubleha Bandovic haver.
Nadam se da uprava nece dozvoliti da se Uscuplic igra sa timom radi jaranskih odnosa i da ce do 31.08. dovesti novog golmana.
OploditeljHead je napisao/la:[youtube][/youtube]
Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tako je mma... Kao sto sam i najavio prije ove utakmice, da bi Dzemica mogao briljirati, jer on ima tajmma_hz je napisao/la:Sve je za pet i svi trebamo biti ponosni..sto momak rece,gledati kako se jedna Borussia brani kontra nas,nema dalje..
porediti nekoga sa nama trenutno je u najmanju ruku smjesno i neozbiljno..
e jedino sto vecini forumasha zamjeram je jedna cinjenica,a to je igra Dzeme Berberovica u jucerasnjoj tekmi...
svi pisu solidno bla bla ok itd itd..
pa ljudi jesteli vi svjesni da preko Dzemine strane nijedan ama bas nijedan propust se nije desio...nijedne nam prilike nisu napravili kod njega sve je bilo preko lijeve..svaki gol ,svaka poluprilika,stativa ,izbacivanje DZemino sa aut liniji..svaki gol je greska lijeve strane...preko dzemicine strane je igrao prvo onaj traore sto je dosao iz Stutgarta,pa je odmah na poluvremenu zamjenjen(razlog je ocigledan,garo se vidjeo nije),usao je Hermman za mene koji pratim Bundesku najbolji igrac ekipe iz Gladbacha prethodnih godina iako je dosta mlad...ni on se nije naigrao pa je prebacen desno a Hahn kojeg je sve islo (jedan gol i asistencija do tada ) je prebacen kod Dzeme i vishe se nije vidjeo,da bi potom i on bio zamjenjen cini mi se od strane Hazarda al i on kontra dzeme nula bodova..
DZEMICA ,SVAKA CAST,NAJVECE POJACANJE ZA MENE.....![]()
![]()
![]()
Po meni jos uvijek ne.kenanbrajic je napisao/la:Forumska nacijo....jel Plakalo dovoljno dobar za prvi tim? Dejo je potrosio kredite i limite, donacije i grantove...definitivno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.