FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li mozda tekma sa svabama na youtube?
- molotovljev
Tako je mma... Kao sto sam i najavio prije ove utakmice, da bi Dzemica mogao briljirati, jer on ima tajmma_hz je napisao/la:Sve je za pet i svi trebamo biti ponosni..sto momak rece,gledati kako se jedna Borussia brani kontra nas,nema dalje..
porediti nekoga sa nama trenutno je u najmanju ruku smjesno i neozbiljno..
e jedino sto vecini forumasha zamjeram je jedna cinjenica,a to je igra Dzeme Berberovica u jucerasnjoj tekmi...
svi pisu solidno bla bla ok itd itd..
pa ljudi jesteli vi svjesni da preko Dzemine strane nijedan ama bas nijedan propust se nije desio...nijedne nam prilike nisu napravili kod njega sve je bilo preko lijeve..svaki gol ,svaka poluprilika,stativa ,izbacivanje DZemino sa aut liniji..svaki gol je greska lijeve strane...preko dzemicine strane je igrao prvo onaj traore sto je dosao iz Stutgarta,pa je odmah na poluvremenu zamjenjen(razlog je ocigledan,garo se vidjeo nije),usao je Hermman za mene koji pratim Bundesku najbolji igrac ekipe iz Gladbacha prethodnih godina iako je dosta mlad...ni on se nije naigrao pa je prebacen desno a Hahn kojeg je sve islo (jedan gol i asistencija do tada ) je prebacen kod Dzeme i vishe se nije vidjeo,da bi potom i on bio zamjenjen cini mi se od strane Hazarda al i on kontra dzeme nula bodova..
DZEMICA ,SVAKA CAST,NAJVECE POJACANJE ZA MENE.....![]()
![]()
![]()
potreban kvalitet, pogotovo kada su u pitanje velike utakmice.
Medjutim, navijaci su iskljucivo fokusirani na dva igraca; Na odlicno izdanje Cimirota i na Dejin kiks.
Misljenja sam, da trebamo cijeli tim pohvaliti jer momci su odigrali bas onako, evropski !
Sto se tice Deje Bandovica... cinjenica je da je kiksao nekoliko puta u vaznim utakmicama i da je los kod
procijene lopte, hajde da kazem lose se snalazi u petercu. Svjestan je i on toga. A u sustini, Dejo nije los
golman uopste... A, sto se tice nas navijaca i kritika upucenih na Dejin racun, mislim da pretjerujemo.
Ono sto mi najvise smeta, jesu neke teske i jako ruzne rijeci upucene Deji, pa se cak optuzuje za ispadanje
Sarajeva iz Evrope prethodnih godina, sto nije tacno ! Nije Dejo kriv sto napadac nije realizovao penal, itd.
I to bas u trenutku kada mu je potrebna podrska, jer taj isti Dejan ce za samo nekoliko dana ponovo stati
na gol i braniti za nase Sarajevo. Mozemo li biti sigurni da je recimo neki drugi golman branio da ne bi
i on imao neki kiks, mozda bi odbranio ono sto Dejo nije, ali isto tako mozda bi kiksao negdje gdje Dejo nije.
Da li ste uopste pomislili kada ste pisali ruzne rijece i optuzbe, kako se on osjecao u trenutku dok je to citao?!
Da li ste pomislili, sa kakvom ce motivacijom stajati na golu u revansu ? Niste, vjerujte da niste !
F.K.SARAJEVO
Po meni jos uvijek ne.kenanbrajic je napisao/la:Forumska nacijo....jel Plakalo dovoljno dobar za prvi tim? Dejo je potrosio kredite i limite, donacije i grantove...definitivno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro nam dosao
Ekipa Sarajeva dovela je još jedno kvalitetno pojačanje koje će dodatno pojačati tim.
Naime doskorašnji napadač Zrinjskog Amer Bekić od ove sezone će nositi dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa i ovaj fudbaler koji nosi epitet jednog od najboljih napadač lige dogovorili su sve uslove oko potpisivanja ugovora.
Bekić će sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH potpisati dvogodišnji ugovor,a sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje u borbi Sarajeva za duplu krunu ove sezone.
Ekipa Sarajeva dovela je još jedno kvalitetno pojačanje koje će dodatno pojačati tim.
Naime doskorašnji napadač Zrinjskog Amer Bekić od ove sezone će nositi dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa i ovaj fudbaler koji nosi epitet jednog od najboljih napadač lige dogovorili su sve uslove oko potpisivanja ugovora.
Bekić će sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH potpisati dvogodišnji ugovor,a sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje u borbi Sarajeva za duplu krunu ove sezone.
04.10.2009 !!
- BordoMahala
- Kontakt:
Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali
Nego jel' istina da u slucaju prodaje Cimirota po njegovom ugovoru koji ima FK Sarajevo bi dobilo samo 25 tisuca ?
Nego jel' istina da u slucaju prodaje Cimirota po njegovom ugovoru koji ima FK Sarajevo bi dobilo samo 25 tisuca ?
Nisam naletio na u2bu, ali sam vidio da imaju dva download linka (prvo i drugo poluvrijeme) na temi.cobefks je napisao/la:Ima li mozda tekma sa svabama na youtube?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Bekić-vrh
Raja javite se u PM meni ako ko hoce majicu uzeti, majica je vrh ostalo ih je neprodanih neki nisu dosli, cijena nabavna samo da se vrati lova ulozena
@bordo mahala, nije to istina
NI BLIZU
Raja javite se u PM meni ako ko hoce majicu uzeti, majica je vrh ostalo ih je neprodanih neki nisu dosli, cijena nabavna samo da se vrati lova ulozena
@bordo mahala, nije to istina
Kakva sad crna prodaja gojka nema od toga nista jedino na kraju ali za veoma dobre pare inace u suprotnom nema nista ovo je masina nevidjenaBordoMahala je napisao/la:Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali![]()
04.10.2009 !!
- BordoMahala
- Kontakt:
Nije.kenanbrajic je napisao/la:Forumska nacijo....jel Plakalo dovoljno dobar za prvi tim? Dejo je potrosio kredite i limite, donacije i grantove...definitivno...
@rammstein Hajde reko da provjerim, po klix-u raja razglaba o tome pa sam se zabrin'o
- Burberry46
- Kontakt:
Nije istinaBordoMahala je napisao/la:Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jel stvarno bekic dolazi ? po meni dobro pojacanje ako je istina.rammstein je napisao/la:Bekić-vrh
@bordo mahala, nije to istinaNI BLIZU
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
BordoMahala je napisao/la:Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali![]()

Tacno mi dodje da puknem kad cujem ove gluposti, Gojko ima profesionalni ugovor do 2016 godine. Ne nasjedate na lazi koje se s namjerom plasiraju kako bi pokvarile idilu koja vlada.
Ne mogu nas nikako destabilizovati pa pokusavaju tako.
1946
- BordoMahala
- Kontakt:
Pa i ne znam bas koliko bi nam Bekic mogao biti pojacanje ako dodje, koliko ja znam on nije igrao nikako zadnju polusezonu.fera je napisao/la:jel stvarno bekic dolazi ? po meni dobro pojacanje ako je istina.rammstein je napisao/la:Bekić-vrh
@ fera 100% momak potpisuje na 2 godine, a pojacanje je vrhunsko u napadu
Jos samo da se predstavi u bordo dresu i uslika
Jos samo da se predstavi u bordo dresu i uslika
04.10.2009 !!
- BordoMahala
- Kontakt:
Koja majicarammstein je napisao/la:Bekić-vrh
-
fcsforever
- Kontakt:
Bekić je doveden jer nam u rosteru napadača fali jedan . A iskoristili smo i to što nismo ništa za njega platili. Uz pravilan rad u koji ne sumnjam vrlo brzo će se uklopiti u Dženinu koncepciju i vidjećete...biće pojačanje.
Ps...maje su vrh...uzeo ja od rame dvije
Ps...maje su vrh...uzeo ja od rame dvije
-
fcsforever
- Kontakt:
i ne budalite i ne nasjedajte na dušmanske priče...Cimi ne može otići nigdje bez minimalno MILION EURA..ako ga neko poznaje neka ga pita, dobiće isti odgovor...znači milion eura
Ma prvo za ugovor je vezan nisam ja nasjeo nego da odgovorim ovom momku iznad, cimi je i vise nego dobar igrac za svoje godine, ako ga neko nekad misli kupit kazem nekad dobro ce morat odrijesit kesu jer ovo je veliki buduci potencijal kako kod nas tako i u repki abd 
04.10.2009 !!
Ima fakat svakakvih priča, ja sam se nedavno uvjerio, a kad sam provjerio - sve i jedna stvar je bila laž!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Tatamata1946 i 44 gosta.