Nego jel' istina da u slucaju prodaje Cimirota po njegovom ugovoru koji ima FK Sarajevo bi dobilo samo 25 tisuca ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nisam naletio na u2bu, ali sam vidio da imaju dva download linka (prvo i drugo poluvrijeme) na temi.cobefks je napisao/la:Ima li mozda tekma sa svabama na youtube?
Kakva sad crna prodaja gojka nema od toga nista jedino na kraju ali za veoma dobre pare inace u suprotnom nema nista ovo je masina nevidjenaBordoMahala je napisao/la:Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali![]()
Nego jel' istina da u slucaju prodaje Cimirota po njegovom ugovoru koji ima FK Sarajevo bi dobilo samo 25 tisuca ?
Nije.kenanbrajic je napisao/la:Forumska nacijo....jel Plakalo dovoljno dobar za prvi tim? Dejo je potrosio kredite i limite, donacije i grantove...definitivno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nije istinaBordoMahala je napisao/la:Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali![]()
jel stvarno bekic dolazi ? po meni dobro pojacanje ako je istina.rammstein je napisao/la:Bekić-vrh
Raja javite se u PM meni ako ko hoce majicu uzeti, majica je vrh ostalo ih je neprodanih neki nisu dosli, cijena nabavna samo da se vrati lova ulozena
@bordo mahala, nije to istinaNI BLIZU
BordoMahala je napisao/la:Veli Dejo danas da ce biti najbolji u njemackoj kad budemo igrali![]()
Pa i ne znam bas koliko bi nam Bekic mogao biti pojacanje ako dodje, koliko ja znam on nije igrao nikako zadnju polusezonu.fera je napisao/la:jel stvarno bekic dolazi ? po meni dobro pojacanje ako je istina.rammstein je napisao/la:Bekić-vrh
Raja javite se u PM meni ako ko hoce majicu uzeti, majica je vrh ostalo ih je neprodanih neki nisu dosli, cijena nabavna samo da se vrati lova ulozena
Koja majicarammstein je napisao/la:Bekić-vrh
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 10 gostiju.