FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

istok65
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la istok65 » 23 avg 2014, 14:49

proljetos su postojali kontakti u vezi prodaje Radovca...cijena 800 milja €
Cimi je imao istu cijenu ali nije bilo ponuda za njega. Sada ima ponuda (2) ali klub će tek razmatrati to na ljeto iduće god. Momku je plata povečana a mi para imamo i nema potrebe da žurimo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 23 avg 2014, 16:01

molotovljev je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sve je za pet i svi trebamo biti ponosni..sto momak rece,gledati kako se jedna Borussia brani kontra nas,nema dalje..
porediti nekoga sa nama trenutno je u najmanju ruku smjesno i neozbiljno..
e jedino sto vecini forumasha zamjeram je jedna cinjenica,a to je igra Dzeme Berberovica u jucerasnjoj tekmi...
svi pisu solidno bla bla ok itd itd..
pa ljudi jesteli vi svjesni da preko Dzemine strane nijedan ama bas nijedan propust se nije desio...nijedne nam prilike nisu napravili kod njega sve je bilo preko lijeve..svaki gol ,svaka poluprilika,stativa ,izbacivanje DZemino sa aut liniji..svaki gol je greska lijeve strane...preko dzemicine strane je igrao prvo onaj traore sto je dosao iz Stutgarta,pa je odmah na poluvremenu zamjenjen(razlog je ocigledan,garo se vidjeo nije),usao je Hermman za mene koji pratim Bundesku najbolji igrac ekipe iz Gladbacha prethodnih godina iako je dosta mlad...ni on se nije naigrao pa je prebacen desno a Hahn kojeg je sve islo (jedan gol i asistencija do tada ) je prebacen kod Dzeme i vishe se nije vidjeo,da bi potom i on bio zamjenjen cini mi se od strane Hazarda al i on kontra dzeme nula bodova..
DZEMICA ,SVAKA CAST,NAJVECE POJACANJE ZA MENE..... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Tako je mma... Kao sto sam i najavio prije ove utakmice, da bi Dzemica mogao briljirati, jer on ima taj
potreban kvalitet, pogotovo kada su u pitanje velike utakmice.
Medjutim, navijaci su iskljucivo fokusirani na dva igraca; Na odlicno izdanje Cimirota i na Dejin kiks.
Misljenja sam, da trebamo cijeli tim pohvaliti jer momci su odigrali bas onako, evropski ! :thumbup:
Sto se tice Deje Bandovica... cinjenica je da je kiksao nekoliko puta u vaznim utakmicama i da je los kod
procijene lopte, hajde da kazem lose se snalazi u petercu. Svjestan je i on toga. A u sustini, Dejo nije los
golman uopste... A, sto se tice nas navijaca i kritika upucenih na Dejin racun, mislim da pretjerujemo.
Ono sto mi najvise smeta, jesu neke teske i jako ruzne rijeci upucene Deji, pa se cak optuzuje za ispadanje
Sarajeva iz Evrope prethodnih godina, sto nije tacno ! Nije Dejo kriv sto napadac nije realizovao penal, itd.
I to bas u trenutku kada mu je potrebna podrska, jer taj isti Dejan ce za samo nekoliko dana ponovo stati
na gol i braniti za nase Sarajevo. Mozemo li biti sigurni da je recimo neki drugi golman branio da ne bi
i on imao neki kiks, mozda bi odbranio ono sto Dejo nije, ali isto tako mozda bi kiksao negdje gdje Dejo nije.
Da li ste uopste pomislili kada ste pisali ruzne rijece i optuzbe, kako se on osjecao u trenutku dok je to citao?!
Da li ste pomislili, sa kakvom ce motivacijom stajati na golu u revansu ? Niste, vjerujte da niste ! :thumbdown:
Svaka čast! :tokralju:
Sarajevo ljubavi moja!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 23 avg 2014, 16:08

ZAMOLIO BIH bilo koga od Vas da sutra napravite dva tri streama i da posaljete raji na pp da se moze gledati kvalitetna tekma, a ne ono prekkidanje. Hvala

Cimi ne smije ici ispod dva miliona, naravno 2015/16

KOLIKO JE VISOK OVAJ BEKIC.....TREBA NAM VISOK NAPADAC......i dalje je Krste najbolji po mom misljenju...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 avg 2014, 16:14

Amca007 je napisao/la:ZAMOLIO BIH bilo koga od Vas da sutra napravite dva tri streama i da posaljete raji na pp da se moze gledati kvalitetna tekma, a ne ono prekkidanje. Hvala

KOLIKO JE VISOK OVAJ BEKIC.....TREBA NAM VISOK NAPADAC......i dalje je Krste najbolji po mom misljenju...
Slicne visine ko Velkoski i Bilbija, ja sam ga gledao u Zrinjskom ako bude radio bice dobar, pitanje za ramu ili fcsforever kad potpisuje Bekic?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ledesma10
Kontakt:

Post Postao/la Ledesma10 » 23 avg 2014, 16:15

Burberry46 je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:ZAMOLIO BIH bilo koga od Vas da sutra napravite dva tri streama i da posaljete raji na pp da se moze gledati kvalitetna tekma, a ne ono prekkidanje. Hvala

Slicne visine ko Velkoski i Bilbija, ja sam ga gledao u Zrinjskom ako bude radio bice dobar, pitanje za ramu ili fcsforever kad potpisuje Bekic?

187cm

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 avg 2014, 16:53

Stiže na Koševo
Amer Bekić novi fudbaler Sarajeva
Sarajevo pojačava ionako jak igrački kadar

Ekipa Sarajeva dovela je još jedno kvalitetno pojačanje koje će dodatno pojačati tim.
Naime doskorašnji napadač Zrinjskog Amer Bekić od ove sezone će nositi dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa i ovaj fudbaler koji nosi epitet jednog od najboljih napadač lige dogovorili su sve uslove oko potpisivanja ugovora.

Bekić će sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH potpisati dvogodišnji ugovor,a sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje u borbi Sarajeva za duplu krunu ove sezone.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 23 avg 2014, 16:59

amypitar je napisao/la:Stiže na Koševo

Ekipa Sarajeva dovela je još jedno kvalitetno pojačanje koje će dodatno pojačati tim.
Naime doskorašnji napadač Zrinjskog Amer Bekić od ove sezone će nositi dres Sarajeva. Čelnici tima sa Koševa i ovaj fudbaler koji nosi epitet jednog od najboljih napadač lige dogovorili su sve uslove oko potpisivanja ugovora.

Bekić će sa aktuelnim osvajačem Kupa BiH potpisati dvogodišnji ugovor,a sigurno je da će predstavljati veliko pojačanje u borbi Sarajeva za duplu krunu ove sezone.
Koji portal je to objavio?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 avg 2014, 17:04

cobefks je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Stiže na Koševo

Koji portal je to objavio?

sc.sport

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 17:20

čito sam sms koji je Bekić poslao jednom Sarajevskom novinaru ..inače , naš čovjek
"Uskoro sam član Divova"...prema tome samo je još ostalo Welcome

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 avg 2014, 17:26

I raja, kad bi samo znali koliki je Marijan M pitar, koliko voli sarajevo.... STRAŠNO!
FRAJER JE DOSLOVNO SE TRESAO od uzbuđenja koliko je bio fasicniran igrom, ali i ljut na dejinu gresku... :tokralju:
Ima od mene respekt bez obzira na sve, svaka mu cast!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2014, 17:33

rammstein je napisao/la:I raja, kad bi samo znali koliki je Marijan M pitar, koliko voli sarajevo.... STRAŠNO!
FRAJER JE DOSLOVNO SE TRESAO od uzbuđenja koliko je bio fasicniran igrom, ali i ljut na dejinu gresku... :tokralju:
Ima od mene respekt bez obzira na sve, svaka mu cast!
TO JE TO ..MARIJAN JE NAS I TO JE JEDNO BITNO..
:clap: :clap:
Nisam ovca al vjerujem Dzeni s kojim smo dozivljeli sve ovo..ako on kaze da Deji treba podrska onda...
BANDOVIC DEJAN!!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 17:42

Koliko čujem Dejo je dobio još jednu šansu i ostaje na golu. Sljedeća glupost, leti ko fišek u roku 2 sata.
Marjan je imao 2010 i 2011 , ponude da bude PR nekih klubova iz PL. Odbio je i radio u RK Bosna...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 23 avg 2014, 18:16

brate, ja mogu da volim nekoga ili ne volim, ali Dejo moju podrsku nema i to je to... ja en mogu amin i sure uciti kad neko pomisli da centrira ili da suta na gol, raduje me cinjenica da mu je ovo zadnja (polu)sezona

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 23 avg 2014, 18:18

rammstein je napisao/la:brate, ja mogu da volim nekoga ili ne volim, ali Dejo moju podrsku nema i to je to... ja en mogu amin i sure uciti kad neko pomisli da centrira ili da suta na gol, raduje me cinjenica da mu je ovo zadnja (polu)sezona
On je baš glup golman i kad ispucava loptu prodje godina dok je nabije to se moglo najvise vidjet sad u cetvrtak.
1921 !
05.06.1998

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2014, 18:23

rammstein je napisao/la:brate, ja mogu da volim nekoga ili ne volim, ali Dejo moju podrsku nema i to je to... ja en mogu amin i sure uciti kad neko pomisli da centrira ili da suta na gol, raduje me cinjenica da mu je ovo zadnja (polu)sezona
realno u ovom trenutku mi i ne mozemo promijeniti golmana jer je prijelazni rok zavrsen za nas 2. augusta..naravno slobodne igrace mozes dovesti uvijek ali bolje je do kraja polusezone istrpiti Deju i onda na zimu dovesti tj kupiti kvalitetnog golmana jer realno nema vise smisla, mijenjamo igrace,dizemo kvalitet u ekipi a golman nam isti vec 3 godine i svake godine zbog njegovog kiksa ispadamo iz EL, pa ispadosmo merhamet jbt,ali sta je tu je, nije se na vrijeme uradilo sta je trebalo i sad moramo trpiti
Pyro is not a crime !

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 avg 2014, 18:25

Srce stalo

Hoće li to vrijeme ikad proći? Svanuo je konačno četvrtak, a zrak u Sarajevu nekako je drugačiji. Sve treperi i svaki razgovor tiče se utakmice s Borusijom. Odradili smo lagani trening i samo čekali da počne. To mi je najdužih desetak sati u životu. Već na putu do stadiona uvidjeli smo šta nas očekuje. Ulice su bile preplavljene bordo navijačima. A onda, kada smo izašli na zagrijavanje, srce je stalo. Stadion je bio pun. Ovo nikada nisam doživio u životu. Nažalost, poraženi smo glupo Ii naivno, ali smo ostavili srce na terenu i vjerujemo u čudo u revanšu.

- See more at: http://****/clanak/131989/glupo-i-na ... 2cjtf.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:25

Nema Dejo ni moju podršku ali poštujem Dženin stav. Tu završava sva priča oko njega. Samo sam napisao ono što sam čuo od člana uprave...još jedan onakav kiks...VOZDRA U ROKU 2 SATA. I čini mi se da su pravo ozbiljni...Ovaj put ga je Dženo spasio a sljedeći put ga ni rahmetli Alija ne može spasiti otkaza

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 avg 2014, 18:28

Opet ce nas kostati necega i tada ce biti kasno... Nazalost.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 avg 2014, 18:29

Pa stvarno su švabe giganti neviđeni. Za samo 10 000 Eura, FACE dobio prenos. Maki radi iz studija u Bosmalu, nemaju para da i on još gore ide. Ali, švabama kapa do poda

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 avg 2014, 18:31

Unazad 20 godina, Dejo nije nista losiji a ni bolji golman od svojih prethodnika. Sve i jedan je na neki nacin
bio nesiguran i unosio nervozu kod navijaca. Mi nismo imali "macku" na golu od Envera Lugusica.

Zna Dzeno zasto je potrebna podrska Deji...
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.