FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 23 avg 2014, 12:26

HercUSrcu

Nece manijaci biti na sjeveru ;)
Željeznicar za život cijeli !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 23 avg 2014, 12:42

Vcrs ocekujem dosta tesku utakmicu. Zrinjski je ekipa koja na Grbavici igra dosta otvoreno i siguran sam da ce i vcrs tako igrati.Nadam se da ce nasi momci ostaviti srce na terenu i uspjeti da osvoje veoma vazna 3 boda.Karte nisu skupe tako da ocekujem solidnu posjetu i to negdje oko 4k, i da narvno svi oni koji dodju daju podrsku ovim momcima a ne da im skrse na kamaru citavu familiju nakon jednog pogresnog pasa. Ocekujem ovaaj sastav:
Antolovic
Colic, Kosoric, Zeljkovic, Kvesic
Jamak, Hasanovic, Tomic
Stanic , Bajic, Basa
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 avg 2014, 12:44

Mi imamo Memiju, ja se ne bojim :salut: :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 23 avg 2014, 12:47

Schwarz je napisao/la:Vcrs ocekujem dosta tesku utakmicu. Zrinjski je ekipa koja na Grbavici igra dosta otvoreno i siguran sam da ce i vcrs tako igrati.Nadam se da ce nasi momci ostaviti srce na terenu i uspjeti da osvoje veoma vazna 3 boda.Karte nisu skupe tako da ocekujem solidnu posjetu i to negdje oko 4k, i da narvno svi oni koji dodju daju podrsku ovim momcima a ne da im skrse na kamaru citavu familiju nakon jednog pogresnog pasa. Ocekujem ovaaj sastav:
Antolovic
Colic, Kosoric, Zeljkovic, Kvesic
Jamak, Hasanovic, Tomic
Stanic , Bajic, Basa
Teško će Adžem bez Memije :) Baša će šansu vjerovatno čekati sa klupe, a Bogdanović bi trebao igrati prema posljednjim informacijama jer je Zelja bio nešto povrijeđen. Ne treba mladom momku (Memiji) stavljati pritisak na leđa kao ovaj post iznad mene, samo lagano, polako i rezultati će doći, da li sad, da li za dvije godine, ali će doći. Ko nema vremena da čeka, neka ga u kući neka gleda utakmice, nemam ništa drugo reći.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 avg 2014, 13:06

Fidelito je napisao/la:Eldin Adilović napadač turskog Samsunspora uzeo je učešće u globalnoj svjetskoj humanitarnoj akciji "Ice Challenge''.

Prije nego su ga polili ledenom vodom, Adilović je nominovao Semira Štilića, Ibrahima Šehića i menadžera bivšeg kluba Željezničara, Amara Osima.

Šefeeeeeeee čekamo te!
[youtube][/youtube]

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 avg 2014, 13:14

2 0 veceras uzimamo. strijelci memija i bajic. VTŽ :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 avg 2014, 13:19

Kjosevski,Benjo,Bogdanovic,Kosoric,Kvesa,:Hasanovic,Jamak, Dado, Stanic,Memija,: Bajic.
3:1
Jamak,Memija,Bajic :kafa:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 23 avg 2014, 14:05

Kjosevski, Stanić, Zeljkovic, Kosoric, Kvesić
Čola, Tomić, Jamak (Dado)
Basa, Memija, Baja

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 avg 2014, 14:13

ZZtop10 je napisao/la:Kjosevski,Benjo,Bogdanovic,Kosoric,Kvesa,:Hasanovic,Jamak, Dado, Stanic,Memija,: Bajic.
3:1
Jamak,Memija,Bajic :kafa:
Bogdanovic mora uzeti mjesto Zeljkovicu ili na njega ne treba racunati, definitivno se mora trgnuti, centralni bekovi su najslabije pozicije u igri, a bez kvalitetnih bekova ni Antolovic ne moze dici formu i biti pravi. Definitivno je taj dio najodgovorniji za gubitak ovih bodova.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 23 avg 2014, 14:27

Mićo Kuzmanović u Jagodini. Šteta za nas.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 23 avg 2014, 14:32

Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Nadam se najboljem. Kakav god bude sastav nadam se velikoj borbi i jakom tempu pa kako god završi. Samo da ne bude neka mrtva utakmica, peljanje. bezidejnost i sl.

Sretno svima

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 23 avg 2014, 14:45

rodom s Mejtaša je napisao/la:Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Nadam se najboljem. Kakav god bude sastav nadam se velikoj borbi i jakom tempu pa kako god završi. Samo da ne bude neka mrtva utakmica, peljanje. bezidejnost i sl.

Sretno svima
Bas tako. Zrinjski je iskusna i kvalitetna ekipa. Jak vezni rad,opasan napad,posebno sad sa Crnovom.
Siguraan sam da ce biti dinamicna utakmica,nece biti peljanje. Isto tako sam siguran da ce nasi pruziti maksimum,boriti se za svaku loptu. E sad,koliko ce biti srece,koncentracije u zavrsnici,vidjecemo.
Ono sto je sigurno jako vazno,to je podrska navijaca.Posebno u situaciji kad ce vjerovatno biti i stotinjak njihovih navijaca.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 23 avg 2014, 14:50

FKZ1921 je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Nadam se najboljem. Kakav god bude sastav nadam se velikoj borbi i jakom tempu pa kako god završi. Samo da ne bude neka mrtva utakmica, peljanje. bezidejnost i sl.

Sretno svima
Bas tako. Zrinjski je iskusna i kvalitetna ekipa. Jak vezni rad,opasan napad,posebno sad sa Crnovom.
Siguraan sam da ce biti dinamicna utakmica,nece biti peljanje. Isto tako sam siguran da ce nasi pruziti maksimum,boriti se za svaku loptu. E sad,koliko ce biti srece,koncentracije u zavrsnici,vidjecemo.
Ono sto je sigurno jako vazno,to je podrska navijaca.Posebno u situaciji kad ce vjerovatno biti i stotinjak njihovih navijaca.
O peljanju iskljucivo ovisi ulazak igraca Zelje u tekmu, ako ne krenu rastrcano, peljanje 100%, Zrinjskom igra peljan je na bod, a upravo to i ocekuje trener Zrinjskog, samo te u mlin i ceka. Ako potegnu atmosferu sa treninga, mora se otvoriti, Zeljo se dize jako dobro u igri, prema vidjenom.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

istok65
Kontakt:

Post Postao/la istok65 » 23 avg 2014, 14:52

kec na vas 1,85
povelka kvota
ipak stavio sam 1 jer mislim da ovo uzimate sa 1-0

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 23 avg 2014, 15:01

pozdrav plava braco
dugo citam ovaj forum,redovno pratim sta pisete,dok sam bio blizu i redovno sam bio na grbavici,trenutno nazalost nisam tu ali zato vi koji jeste nemojte propustit priliku otici navijati,podrzat nasega Zelju mi smo zajedno najjaci i tako ce uvijek biti
veceras ce biti teska utakmica,ali momci su najavili da ce dat sve od sebe i ne smijemo sumnjati u njih
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 avg 2014, 16:18

Nije neka steta za Kuzmanovica, Memija ce da bude u dosta jacoj ligi kad bude u njegovim godinama. Pogotovo nije steta jer imamo odlicna krila :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 avg 2014, 16:24

memija i on su isto godište, al' eto.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 avg 2014, 16:38

1-0 Bajić u 90 min.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 avg 2014, 16:40

terabajt je napisao/la:1-0 Bajić u 90 min.
95'min, ubacaj iz ofsajda koji rukom bajic posprema u mrezu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 avg 2014, 16:42

fedeltafrotta je napisao/la:
terabajt je napisao/la:1-0 Bajić u 90 min.
95'min, ubacaj iz ofsajda koji rukom bajic posprema u mrezu
Ne igramo protiv pitara pa da bude tako, sa ovim cemo posteno hha.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Orvel i 37 gostiju.