Jarane, ja se boga mi ne zajebavam.Ajax je napisao/la:@ Nerminovic
Vidis da se zajebavam. Ne mogu da vjerujem da nam je Avdija ( jos uvjek ) prva zamjena bilo za Mujdzu bilo za Hajrovica![]()
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa hajde nacrtaj mi tu formaciju onda da vidim na sta mislis ??Nerminovic je napisao/la: Jarane, ja se boga mi ne zajebavam.![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ovako... samo sam mislio ovo prije sto se Spahic oprostio.Ajax je napisao/la:Pa hajde nacrtaj mi tu formaciju onda da vidim na sta mislis ??Nerminovic je napisao/la: Jarane, ja se boga mi ne zajebavam.![]()
Begovic
Spahic Bicakcic Kolasinac
Lulic Pjanic Besic Salihovic Hajrovic
Dzeko Ibisevic
Jel' se brukam?
BackSpace United
BackSpace United
3-5-2 je jako teska formacija za uigrati i za klub a kamoli za reprezentaciju. Mozda bi i prosla nekako ako bi Hajrovic i Lulic bili dobri bekovi kao Mujdza npr. A njih dvojica su losi u defanzivi. Vidis koliko sada ima Manchester United problema za tom formacijom. Bolje neka ostanemo na 4-2-3-1 ili 4-4-2 ako nista bar to valja. Samo je problem da nemamo na svakoj poziciji po dvojicu igraca. I Mujdzina pozicija je jedna od njih. Ako zaigra Avdija protiv Walesa i Belgije bolje da ni ne igramo. A sa Mujdzom se nikad ne zna kad nece moci
Valjda Pape nesto iskemija nekog igraca izvuce umjesto Avdije ko zna.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li se kakva je povreda i koliko ce biti van? 
Ništa il stavit Ogija desno il Bičakčića samo Havdiju nikako ....
1. Ogi-Bičo-Zuka-SEO
2-Bičo-Šunjić-Zuka-SEO
3.Lulić-Bičo-Zuka-SE0-Sejo
pa onda jos nekoliko formacija i onda može Avdija
1. Ogi-Bičo-Zuka-SEO
2-Bičo-Šunjić-Zuka-SEO
3.Lulić-Bičo-Zuka-SE0-Sejo
pa onda jos nekoliko formacija i onda može Avdija
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Mensur Mujdža zbog naprezanja i upale abdominalnih mišića neće konkurisati za utakmicu prvog kola Bundeslige kada Freiburg igra na gostovanju protiv E. Frankfurta.
Sreća pa je samo upala u pitanju, samo da nije ništa ozbiljnije hvala Bogu.zgembo89 je napisao/la:Mensur Mujdža zbog naprezanja i upale abdominalnih mišića neće konkurisati za utakmicu prvog kola Bundeslige kada Freiburg igra na gostovanju protiv E. Frankfurta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Mujdza ce biti spreman za reprezentativne utakmice. Nije u pitanju povreda,nego mala upala misica,nista strasno.. to se redovno desava igracima nakon jakih priprema,plus je on citavu proslu polusezonu bio povrjedjen... SP je odigrao korektno,i od njega ocekujem da bude i dalje jako vazan igrac za nasu reprezentaciju u kvalifikacijama za EURO!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mislis na Omberbasica?Sheyi je napisao/la:Zna li se kakva je povreda i koliko ce biti van?
BackSpace United
BackSpace United
"Ja znam da već ima nekoliko igrača koji imaju problema u svom klubu. Mujdža je produžio ugovor prije dva mjeseca, ali me nazvao i rekao da trener neće previše računati na njega ove sezone," kaže Sušić.
Znaci, Mujdza

Znaci, Mujdza
Mislio sam na Mujdžu, ali evo zgembi je napisao.Nerminovic je napisao/la:Mislis na Omberbasica?Sheyi je napisao/la:Zna li se kakva je povreda i koliko ce biti van?
A šta je sa Omerbbasicem, on se povrijedio tamo u proljeće mislim, jel se oporavio gotov?
Mujdza mu je problem svih problema,smeta njegovim planovima a ne smije da ga ne pozove.Mozambik je napisao/la:"Ja znam da već ima nekoliko igrača koji imaju problema u svom klubu. Mujdža je produžio ugovor prije dva mjeseca, ali me nazvao i rekao da trener neće previše računati na njega ove sezone," kaže Sušić.
Znaci, Mujdza![]()
Tacno vidis da se koprca od muke,sjetimo se samo kako je prizeljkivao da Mujdza na pripreme za SP dodje povrijedjen.
Kakva pokvarena varalica,to humano nije.
Cuj,Mujdza produzio ugovor ali Frajburg nece puno na njega racunati ove sezone a sve to njemu Mujdza javio
Ima li jos iko ko bi povjerovao u ovo.A neki dan Mujdzu izabrali za zamjenika kapitena Frajburga
Zna li neko šta je s Mensurom, pa ni na klupi ga nema? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Mujdza nece dobiti minutu ovu sezonu.kobe24 je napisao/la:Zna li neko šta je s Mensurom, pa ni na klupi ga nema?
BackSpace United
BackSpace United
Zbog cega ?? Zasto je onda potpisao novi ugovor ??Nerminovic je napisao/la:Mujdza nece dobiti minutu ovu sezonu.kobe24 je napisao/la:Zna li neko šta je s Mensurom, pa ni na klupi ga nema?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nema mjesta... Sorg je bolji evo i danas igra. Riether nije dosao da grije klupu.Ajax je napisao/la:Zbog cega ?? Zasto je onda potpisao novi ugovor ??Nerminovic je napisao/la:Mujdza nece dobiti minutu ovu sezonu.kobe24 je napisao/la:Zna li neko šta je s Mensurom, pa ni na klupi ga nema?
BackSpace United
BackSpace United
Onda smo stvarno **** smo se tice desnog beka ?? Jer ako ne bude nikako igrao ... ..Nerminovic je napisao/la: Nema mjesta... Sorg je bolji evo i danas igra. Riether nije dosao da grije klupu.
Mada siguran sam da ima jos itekako klubova u kojima bi Mujdza mogao fino da odigra i standardno. Pa momak je avion za Avdiju.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nema vise sta da radi u Freiburgu, nema mjesta ali kao sto si rekao ima itekako klubova u ligi gdje bi Mujza mogao biti standardni.Ajax je napisao/la:Onda smo stvarno **** smo se tice desnog beka ?? Jer ako ne bude nikako igrao ... ..Nerminovic je napisao/la: Nema mjesta... Sorg je bolji evo i danas igra. Riether nije dosao da grije klupu.
Mada siguran sam da ima jos itekako klubova u kojima bi Mujdza mogao fino da odigra i standardno. Pa momak je avion za Avdiju.
Kolasinac povrijeden.
BackSpace United
BackSpace United
Sta je bilo sa Seom gledam Hoffenheim ??Nerminovic je napisao/la:
Kolasinac povrijeden.kuknjava