Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
0:1 1:1Lisac je napisao/la: Ecuador 1 Ldu Loja - Dep.Cuenca 2-1 28, 1-2 30 Cisto da vidimo hocel opet doci, zadnja tri medjusobna meca kad je Ldu Loja bio domacin bili su prelazi
3.55 kvotaLisac je napisao/la:Drina Zvornik - Radnik Bijeljina 2 Ne znam kakva ce biti kvota ali ja cu probati sa dvicom iz jednog razloga a to je teorija zavjere od prosle sezone u kojoj su ucestvovali Radnik,Mladost i Borac,kada je Mladost dobila Borac u banjauci,Borac Radnika u bijeljini i na kraju Radnik Mladost (formalno u gostima).E sad razlog za 2 na radnik je zato sto je Drina proslo kolo dobila Mladost u bijeljini,po teoriji zavjere sad bi radnik trebao dobiti Drinu i na kraju kruga mladost radnik i svi izadju sa 3 boda
ja ako sam ista naucio od kladionice je to da kladionica ne poklanja kvote ni pare tako da ovo ne bi ni igro...neka mandža ima garantAbstex je napisao/la:Zenicanin sam al danas je ovo poklon kvota Borac-Celik 1 1.95 , ovdje je trebala biti 1.10 kvota...
ne znam za drugu raju ali evo zašto ja igram na Malmo:gonzales je napisao/la:drugovi,, nije mi jasno zasto svi tipujete na Malmo,, imaju solidnu prednost nad AIK, i bod im nije los, Norkopingu takodjer potrebni bodovi za opstanak.
Ako jos uzmemo u obzir da u srijedu Malmo igra utakmicu sezone, da ce biti danas i sastav saren, sve ukazuje na jedan remi
Ako nista zaobidjite ga

Celtic prošao, a prelaz 0:0 gotovo, a bio sam blizu, De Jong u 89. minuti sam izašao na golmana i ovaj mu odbranio udarac, jbg.lolfgoptica je napisao/la: Od mene ovi rani što počinju, Invernnes-Celtic 0-2 gola ili oba ne daju go, Invernnes u prva tri kola nije primio nijedan pogodak uz gol razliku 4:0 dok je Celtic najjači u škotskom fudbalu i očekujem tvrdu utakmicu i Aston Villa-Newcastle na osjećaj x/2.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.