Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
A jel lijevi bek Ozil il Monreal?
Ozil je naravno bolji u sredini al nije samo slučaj Ozil u pitanju, sve utakmice primamo gol iz ubačaja, ko je tome kriv?
Ozil je naravno bolji u sredini al nije samo slučaj Ozil u pitanju, sve utakmice primamo gol iz ubačaja, ko je tome kriv?
- QUARTERBACK
- Kontakt:

Fališ..
bek nikad ne cuva bekaAA23 je napisao/la:A jel lijevi bek Ozil il Monreal?
Sut jedna velika NULA! Uzmi na treningu loptu i salji je u mrezu, prvo iz blizine pa se odmici od gola, onda na go stavi golmana pa isti postupak...QUARTERBACK je napisao/la:Chamberlain katastrofa danas.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
pa opće nije trebalo doći do centaršuta za gol,ono je trebalo presjeći,a 2 naša bila blizu igrača i on centriro :puke:ox nije u stanju pravi udarac uputiti 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne igra Ramsey, ne igra ni Arsenal, jednostavno je tako. 
Šta je ovom Ozilu, katastrofa. Chambers momčina prava 
At the end of the storm there's a golden sky..
Wenger je usro s formacijom, Wilshere je stvarno loš a i Ox nije pokazao ono što je u prošlim, treba vratit Ozila u sredinu jer nikako ne ide, bezidejni
Moze li mi neko objasniti kakvo je ovo napadanje kada Everton ima loptu? Pa bolji pritisak napravi Burnley
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cudo opet Giroud nije kriv. I bilo bi pravo nezahvalno reci da je Alexis los, iako ga nigdje nema, jer i nema lopti od veznog reda.
Celik!3,2,2.
Dobra je ideja wengera,da igra na brzu tranziciju ,samo je totalno losa formacija i postavka,preduboko stoje,presinga nema. Ocekujem da vrati na 4 2 3 1 na poluvremenu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Ozymandias
- Kontakt:
Klada ovdje i fali, ne moze se pet patuljaka nosit sa odbranom Evertona.
Lukaku
Lukaku
Zadnja izmjena: Ozymandias, dana/u 23 avg 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e yebo ih bog, kako su samo nesposobni, meni ofirno zbog njih sto se nazivaju profesionalnim fudbalerima
e vidi jos i ofsajd bio, yebem ti hljeb bogovi i sudije, ma bjezi ne vrijedi
e vidi jos i ofsajd bio, yebem ti hljeb bogovi i sudije, ma bjezi ne vrijedi
0
Katastrofa, ubi nas Everton kome Leicester uvali dva.. Sjajno
A i Szczezny 2 gola mmogao odbraniti, e moj Wengere..
Katastrofa, ubi nas Everton kome Leicester uvali dva.. Sjajno
A i Szczezny 2 gola mmogao odbraniti, e moj Wengere..
Haha a ja krca i igre.
E jbg.
Standard.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Zasluženo, dobra je ekipa ovaj Everton. Imaju sistem, imaju tačnu ideju i igraju požrtvonano.
Sa druge strane, svi oni koji misle da umišljenje kvazizvijezde dobijaju utakmice, grdno se vara.
Bravo, everton,
Sa druge strane, svi oni koji misle da umišljenje kvazizvijezde dobijaju utakmice, grdno se vara.
Bravo, everton,
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.