FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daleko je Tuzla, dajte prvo ovu Mladost da dobijemo sutra. SVI U BN!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa to je super, svaka cast.Sabinho je napisao/la:BurningLegion je napisao/la:Nafurate se vi pa opet nista.mma_hz je napisao/la: A lahko je igrati ovoj Listici kad se niko ziv ne "nafura" na njih,a kada mi idemo u Tuzlu sve ce da gori..
Mi se nafuramo pa odemu u Atinu i ekipi koja je na svom terenu prosle sezone primila 6 golova u 17 tekmi uvalimamo tricu nabijemo ih. Nafuramo se pa sestoj ekipi Bundeske zabijemo dva gola![]()
![]()

sutra ozbiljno shvatiti Mladost, mozemo mi reci nosimo se sa Borusijom al ipak je ovo nasa BiH premier liga, vjerovatno ce i biti par izmjena u sastavu, ocekujem Barcia i Poritca od pocetka pa mozda i Ogija, al otom potom !!!
bitno nam je da budem sto konkurentniji i da pokupimo sto vise bodova dok traje ova Euro avantura, poslije toga ce biti znatno lakse !!!
bitno nam je da budem sto konkurentniji i da pokupimo sto vise bodova dok traje ova Euro avantura, poslije toga ce biti znatno lakse !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Evolution87
- Kontakt:
Krle brat jos samo da pocne resetati protivnicke mreze 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pošto sam golman, Dejo ima podršku jer znam kako to ide i fercera, medjutim, Deji treba konkurencija i on je ne vidi u Plakalu, nit je ja vidim u Plakalu. Mali je macka, ali mu treba jos mnogo godina iskustva. Jasno je kao dan, Deji treba konkurencija i to brzo.

Dejo iz doba kad se furao na Alaima

Dejo iz doba kad se furao na Alaima

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
E i vi se našli raspravljati sa navijačima kluba koji nisu vidjeli titule , kupa ili izlaska u evropu od Sarajevskog atentata..
Komsije sa malim zakasnjenjem cestitam na igri protiv svaba.Bio sam na zapadu dakle uzivo gledo i mogu rec svaka cast na prikazanom.
-
- Kontakt:
Ne znam koliko i kako je Bekić spreman ali bih ga volio što prije vidjeti na terenu. Sjećam se nekoliko njegovih golova u dresu Zrinjskog, tada je bio strašan igrač.
Hvala drugAlipasino je napisao/la:Komsije sa malim zakasnjenjem cestitam na igri protiv svaba.Bio sam na zapadu dakle uzivo gledo i mogu rec svaka cast na prikazanom.
Sarajevo ljubavi moja!
Sa Bekićem dobijamo malo veću širinu u napadu, s tim što mislim da će on mijenjati Bilbiju, dobijat će nekih 15-tak minuta vjerovatno, a i kad ganjamo rezultat valja imati nekog višeg u 16 metara, ko može pospremiti kvalitetan centaršut glavom u gol. Koliko je spreman to je druga priča, vidjet ćemo uskoro. Protiv Mladosti igrati svoju igru, ne vjerujem da se može ponoviti ona katastrofa iz prošle sezone kada su nas ljudi bukvalo pojeli na terenu, a mi ih pobijedili, uz onu utakmicu protiv Rudara u Prijedoru, ubjedljivo najgora utakmica prošle "polusezone". Samo Saraj'vo !
FKS 1946 !
HzCZ je napisao/la:Sa Bekićem dobijamo malo veću širinu u napadu, s tim što mislim da će on mijenjati Bilbiju, dobijat će nekih 15-tak minuta vjerovatno, a i kad ganjamo rezultat valja imati nekog višeg u 16 metara, ko može pospremiti kvalitetan centaršut glavom u gol. Koliko je spreman to je druga priča, vidjet ćemo uskoro. Protiv Mladosti igrati svoju igru, ne vjerujem da se može ponoviti ona katastrofa iz prošle sezone kada su nas ljudi bukvalo pojeli na terenu, a mi ih pobijedili, uz onu utakmicu protiv Rudara u Prijedoru, ubjedljivo najgora utakmica prošle "polusezone". Samo Saraj'vo !

- Evolution87
- Kontakt:
ludilooo

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Kakav li teren za sutrašnju našu tekmu. Danas je u Semberiji bilo veliko nevrijeme
Mitrevski (potencijalni rep. Mac), Kallasi, Kostić, Handžić, Purić, uskoro i Bekić (koji će vjerovatno na klupu)...neko bi to poželio u svom timu da ima, ali kod nas još uvijek nisu zaigrali...sutra neće biti lahko, ali bi volio vidjeti one koje mogu igrati i koji su spremni od ovih nabrojani
istok65 je napisao/la:Kakav li teren za sutrašnju našu tekmu. Danas je u Semberiji bilo veliko nevrijeme
Naši su ponijeli kapice i kupaće, za svaki slućaj...možda budemo vaterpolo igrali
- franklampard8
- Kontakt:
Katastrofalan, kakav ce biti ...istok65 je napisao/la:Kakav li teren za sutrašnju našu tekmu. Danas je u Semberiji bilo veliko nevrijeme

1946
Sutra se nadam pobjedi, bice tesko igrati protiv Mladosti na onom terenu ali ovi bodovi su nam zlata vrijedni. Pobijediti i onda lagano dvije utakmice kuci. Ocekujem Barica,Protica,Todorovica i Kovacevica u sastavu.
Ti si opet šampion !
Kakva god pobjeda sutra!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, BungaBum, Gomis99, Hajdeee, Pena, propoklopac, SamoDaKazeem, Taree, Vanja8 i 78 gostiju.