Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Jorge Mendez i treca partija
Covjek je nevjerovatan, postat ce jedan od najmocnijih ljudi na svijetu zahvaljujuci Portugalu.

hahahah covjek hoce odmah uigranu ekipu,a za to je najlakse kupiti citavu ekipu Benficeblazer13 je napisao/la:pojacanja jesu dosta dobra samo malo pretjeruju s tom Benficom, evo dosao i Cancelo a vjerojatno ce i PerezAdi_Zepce je napisao/la:Dobro dosaoblazer13 je napisao/la:evo da se i ja pridruzim na temi voljenog stranog kluba![]()
kakva su ocekivanja ove sezone ?
po meni bi se moralo uci u ligu prvaka s obzirom da ne igramo europu
pripremne utakmice su vecinom bile dobre, osim onih na pocetku al to je razumljivo
P.S. jos uvijek ne mogu prezalit sto je Pizzi onako otjeran![]()
Ocekivanja su svakako Liga prvaka. Dosao je novi vlasnik, stigla OK pojacanja, a tek se onda dva prava ocekuju. Dakle, bit ce neuspjeh ako se ne uđe u LP.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Početni sastav protiv Seville: Diego Alves, Barragán, Vezo, Otamendi, Gayà, Javi Fuego, André Gomes, Parejo, Piatti, Rodrigo i Alcácer
Koliko vas je nakon onih stativa reklo **** ti srecu? 

Ja trenutno proklinjem sevillu i njihovu glupu srecu..nista nisu napravili i na kraju nam zabiju go iz niceg...fuuuj cigNi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Sevilla bukvalno nije napravila nista do ovog gola,cijelo vrijeme preskacu sredinu jedna prodje i gol.
sevilla kukavickom igrom s igracem vise nije ni zasluzila pobjedu, feghouli je donio prevagu za ovaj bod, sve u svemu nije bilo lose, da je usla ona piattieva lopta na pocetku uvjeren sam da bi pobjedili
malo me je jedino rodrigo moreno razocarao, ocekivao sam najvise od njega
malo me je jedino rodrigo moreno razocarao, ocekivao sam najvise od njega
Paco.
Gaya također izvrstan. Prelijepo vidjeti Valencijinu školu na djelu.

Gaya također izvrstan. Prelijepo vidjeti Valencijinu školu na djelu.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Consigliere
- Kontakt:
Dresovi su
Valencia izgleda dobro, cetvrto mjesto realnost a ko zna, mozda se i velikoj trojki poremete planovi

Valencia izgleda dobro, cetvrto mjesto realnost a ko zna, mozda se i velikoj trojki poremete planovi

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: Odg: Valencia Club De Futbol
Po ovome sto su veceras prezentirali to ce bit jako tesko. Nadam se da ce popravit igru veceras ih je samo sudac spasio.Consigliere je napisao/la:Dresovi su![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Odg: Valencia Club De Futbol
U prvoj utakmici sa igracem manje su dominirali protiv Seville, veceras 3:0, cak i da je bilo bolje sudjenje vjerovatno bi uzeli... Po meni najoziljniji kandidat za LP trenutno.Lillard je napisao/la:Po ovome sto su veceras prezentirali to ce bit jako tesko. Nadam se da ce popravit igru veceras ih je samo sudac spasio.Consigliere je napisao/la:Dresovi su![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Valencia ce zadnjih sati transfer roka vjerovatno dovesti Alvara Negreda i Enza Pereza 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ništa od Pereza izgleda ce Guarin u Valenciu. Klub je danas napustio Viera (otisao u Standard), a isto ce uciniti Postiga (Deportivo) i Jonas (Sevilla vjerovatno).
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Negredo može biti samo rezerva Pacu
To ce i bitilet3 je napisao/la:Negredo može biti samo rezerva Pacu

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dva prelaska u kasnim satima. Filipe Augusto iz Rio Avea i Alvaro Negredo iz Cityja.
Samo se nadam kako ovo neće uticati na minutažu Paca.
Greatness dies
Ne bi trebalo jer je Negredo povrijeđen do 11-og mjesecaBertrand je napisao/la:Dva prelaska u kasnim satima. Filipe Augusto iz Rio Avea i Alvaro Negredo iz Cityja.

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Negredo predstavljen pred 13.000 navijača koji su skandirali "Puta Sevilla"

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Alvaro je čitav dan ubjeđivao predstavnike City-a da ga puste u Valenciu i na kraju je uspio.
Momak očigledno nikad nije prebolio odlazak iz Španije i iskreno sumnjam da će se uopšte vraćat u Premiership.
Momak očigledno nikad nije prebolio odlazak iz Španije i iskreno sumnjam da će se uopšte vraćat u Premiership.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.