FK Slavija

Wert
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Wert » 28 feb 2010, 10:59

Devil je napisao/la:Kad igra Slavija u subotu ili nedelju,voleo bih da ih pogledam bar jednom prije nego se vratim kuci?
Danas (Nedelja)!
Eh kad bi dobili Širokog, dobro bi bilo!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 28 feb 2010, 15:24

3:1 nakon prvih 45 minuta protiv ŠB - svaka čast, sve pohvale zaista.

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 feb 2010, 15:27

znal ko ima li skriapra
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 28 feb 2010, 16:47

Čestitam, vrlo pozitivno ste me iznenadili sa ovom pobjedom.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 feb 2010, 20:56

ima li ijedan navijač slavije ovdje da napiše kakva je tekma bila? zanimljiva? fer sportski?

kaze odović da je bila ekstra!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 feb 2010, 21:03

Kevin je napisao/la:ima li ijedan navijač slavije ovdje da napiše kakva je tekma bila? zanimljiva? fer sportski?

Nisam navijac ali mogu ti napisati,ne znam kakva je igra u odnosu na ostale utakmice koje su odigrali posto zadnja njihova utakmica koju sam pogledao bilo je finale kupa protiv Slobode.Utakmica prava prvenstvena,lepo vreme malo vetar duvao ali nista strasno.Otvorena igra sa obe strane po meni siroki za nijansu bolji.nekoliko dobrih prilika preko onog dugokosog desnog krila mislim da je to Varea koji je i dao gol za 3:2.Wagner gol iz penala koji je opravdano dosudjen,dobro se kretao trazio loptu ali odbrana Slavije odlicnu partiju odigrala.Takodje jedan vas igrac je solidno odigrao rekao mi je rodjak da se zove Karoglan ili tako nesta.Sto se tice Slavije sva tri gola su dali nakon vasih gresaka odbrane koji su slabo zatvarali Todorovica kod obadva gola te je lagano ulazio sa desnog krila i davao golove.Sto se tice penala za Slaviju bio mi je pogled zaklonjen od nekog lika na tribini sto je bas u tom trenutku ustao u nisam video to tako da ne znam da li je opravdano dosudjen.Uglvnom kada se sve sabere sasvim solidna utakmica po poprilicno losem terenu zavrsila je ono sto je najvaznije sa dosta golova i jos bar 2-3 lepe prilike sa obe strane.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 28 feb 2010, 21:07

Malo iznad sam napiso da bi dobro bilo kad bi uzeli Širokog, eto dobro je :D
Čestitke!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 feb 2010, 22:17

Devil je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ima li ijedan navijač slavije ovdje da napiše kakva je tekma bila? zanimljiva? fer sportski?

Nisam navijac ali mogu ti napisati,ne znam kakva je igra u odnosu na ostale utakmice koje su odigrali posto zadnja njihova utakmica koju sam pogledao bilo je finale kupa protiv Slobode.Utakmica prava prvenstvena,lepo vreme malo vetar duvao ali nista strasno.Otvorena igra sa obe strane po meni siroki za nijansu bolji.nekoliko dobrih prilika preko onog dugokosog desnog krila mislim da je to Varea koji je i dao gol za 3:2.Wagner gol iz penala koji je opravdano dosudjen,dobro se kretao trazio loptu ali odbrana Slavije odlicnu partiju odigrala.Takodje jedan vas igrac je solidno odigrao rekao mi je rodjak da se zove Karoglan ili tako nesta.Sto se tice Slavije sva tri gola su dali nakon vasih gresaka odbrane koji su slabo zatvarali Todorovica kod obadva gola te je lagano ulazio sa desnog krila i davao golove.Sto se tice penala za Slaviju bio mi je pogled zaklonjen od nekog lika na tribini sto je bas u tom trenutku ustao u nisam video to tako da ne znam da li je opravdano dosudjen.Uglvnom kada se sve sabere sasvim solidna utakmica po poprilicno losem terenu zavrsila je ono sto je najvaznije sa dosta golova i jos bar 2-3 lepe prilike sa obe strane.
hvala stari!

pozz
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 05 mar 2010, 00:19

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 mar 2010, 13:33

O cemuj se radi ovde posto ga ne otvara,ako je nesta zanimljivo ajde posalji na pp.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 05 mar 2010, 14:35

Devil je napisao/la:
O cemuj se radi ovde posto ga ne otvara,ako je nesta zanimljivo ajde posalji na pp.
ma samo ovo S O U R C E sastavi
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Pigi13
Kontakt:

Post Postao/la Pigi13 » 06 mar 2010, 17:30

Idu 3 boda sa gostovanja!! :))
Mario Yepes

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 06 mar 2010, 17:52

Cim Slavija pobjedi odma dolaze i "navijaci". Imamo i mi takvih, al eto. Inače poznata je parola komšija, "Slavija je vaš drugi tim, kad neigra Zvezda uvjek ste sa njim". Inače šega mi koliko "navijača" Slavije navija za Zvezdu, slabo koji za Partizan... Čestitke na osvojena tri boda, sad pošteno ili ne, to neznam, ipak mi smiješno da Zvijezda dobije u gostima Zrinjskog, a kući izgubi od Slavije!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 17:56

Wert je napisao/la:Cim Slavija pobjedi odma dolaze i "navijaci". Imamo i mi takvih, al eto. Inače poznata je parola komšija, "Slavija je vaš drugi tim, kad neigra Zvezda uvjek ste sa njim". Inače šega mi koliko "navijača" Slavije navija za Zvezdu, slabo koji za Partizan... Čestitke na osvojena tri boda, sad pošteno ili ne, to neznam, ipak mi smiješno da Zvijezda dobije u gostima Zrinjskog, a kući izgubi od Slavije!
Na koga mislis tacno,ovaj momak je od pre mene na forumu.
A inace cestitke Slaviji,izgleda da sam bio u pravu kada sam rekao pripreme puni pogodak jer su igrali dobro ali nisu davali golove,sada su i to poceli,a Spalevic se vraca ponovo u vrh liste strelaca koji mu je ovo po redu gol 8 ili 9.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 06 mar 2010, 18:04

Kad su prošlu izgubili nijednog navijača nije bilo na forumu!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2010, 18:06

Wert je napisao/la:Kad su prošlu izgubili nijednog navijača nije bilo na forumu!!!
BIlo ih je nekoliko prosle sezone,neki su dobil banove neki otisli pa niko nema da pise,samo ponekad @Pigi i ja ali i ja sam daleko pa nisam toliko upucen.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 06 mar 2010, 18:23

Ma dobro ti, Devil, ti si prisutan na svakoj temi, svaka čast, možda ljudi zbog privatnih stvari nisu u mogućnosti doći na forum, al ovi što jesu, sramota da se javljaju samo kad tim pobjeđuje, ne samo Slavija, nego i ostali!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 mar 2010, 10:22

Momci, čestitam vam na sjajnoj pobjedi! Meni bi, naravno bilo draže da je moja Zvijezda pobijedila ali mi je drago što se ovaj naš fudbal vraća u neku normalu pa je moguće da pobijedi onaj ko je u tom trenutku bolji bez obzira da li se radi o gostujućoj ekipi ili domaćinu. Još jednom čestitam!
A đe da znam?!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 08 mar 2010, 10:24

Devil je napisao/la: Na koga mislis tacno,ovaj momak je od pre mene na forumu.
A inace cestitke Slaviji,izgleda da sam bio u pravu kada sam rekao pripreme puni pogodak jer su igrali dobro ali nisu davali golove,sada su i to poceli,a Spalevic se vraca ponovo u vrh liste strelaca koji mu je ovo po redu gol 8 ili 9.

8-mi

treci otkako se vratio u Slaviju + 2 asistencije.

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 10 mar 2010, 16:27

Ja ovu Slaviju sve više doživljavam kao neki rezervni sastav Zvezde. Skoro svaki "navijač Slavije", na ovom forumu, ima avatar sa grbom Zvezde, sa nekim potpisom koji prozivaju Grobare, sa aktivnošću na temi Crvena Zvezda, maltene zaborave temu Slavija! WHY???

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.