Danas (Nedelja)!Devil je napisao/la:Kad igra Slavija u subotu ili nedelju,voleo bih da ih pogledam bar jednom prije nego se vratim kuci?
Eh kad bi dobili Širokog, dobro bi bilo!
Danas (Nedelja)!Devil je napisao/la:Kad igra Slavija u subotu ili nedelju,voleo bih da ih pogledam bar jednom prije nego se vratim kuci?
Nisam navijac ali mogu ti napisati,ne znam kakva je igra u odnosu na ostale utakmice koje su odigrali posto zadnja njihova utakmica koju sam pogledao bilo je finale kupa protiv Slobode.Utakmica prava prvenstvena,lepo vreme malo vetar duvao ali nista strasno.Otvorena igra sa obe strane po meni siroki za nijansu bolji.nekoliko dobrih prilika preko onog dugokosog desnog krila mislim da je to Varea koji je i dao gol za 3:2.Wagner gol iz penala koji je opravdano dosudjen,dobro se kretao trazio loptu ali odbrana Slavije odlicnu partiju odigrala.Takodje jedan vas igrac je solidno odigrao rekao mi je rodjak da se zove Karoglan ili tako nesta.Sto se tice Slavije sva tri gola su dali nakon vasih gresaka odbrane koji su slabo zatvarali Todorovica kod obadva gola te je lagano ulazio sa desnog krila i davao golove.Sto se tice penala za Slaviju bio mi je pogled zaklonjen od nekog lika na tribini sto je bas u tom trenutku ustao u nisam video to tako da ne znam da li je opravdano dosudjen.Uglvnom kada se sve sabere sasvim solidna utakmica po poprilicno losem terenu zavrsila je ono sto je najvaznije sa dosta golova i jos bar 2-3 lepe prilike sa obe strane.Kevin je napisao/la:ima li ijedan navijač slavije ovdje da napiše kakva je tekma bila? zanimljiva? fer sportski?
kaze odović da je bila ekstra!
hvala stari!Devil je napisao/la:Nisam navijac ali mogu ti napisati,ne znam kakva je igra u odnosu na ostale utakmice koje su odigrali posto zadnja njihova utakmica koju sam pogledao bilo je finale kupa protiv Slobode.Utakmica prava prvenstvena,lepo vreme malo vetar duvao ali nista strasno.Otvorena igra sa obe strane po meni siroki za nijansu bolji.nekoliko dobrih prilika preko onog dugokosog desnog krila mislim da je to Varea koji je i dao gol za 3:2.Wagner gol iz penala koji je opravdano dosudjen,dobro se kretao trazio loptu ali odbrana Slavije odlicnu partiju odigrala.Takodje jedan vas igrac je solidno odigrao rekao mi je rodjak da se zove Karoglan ili tako nesta.Sto se tice Slavije sva tri gola su dali nakon vasih gresaka odbrane koji su slabo zatvarali Todorovica kod obadva gola te je lagano ulazio sa desnog krila i davao golove.Sto se tice penala za Slaviju bio mi je pogled zaklonjen od nekog lika na tribini sto je bas u tom trenutku ustao u nisam video to tako da ne znam da li je opravdano dosudjen.Uglvnom kada se sve sabere sasvim solidna utakmica po poprilicno losem terenu zavrsila je ono sto je najvaznije sa dosta golova i jos bar 2-3 lepe prilike sa obe strane.Kevin je napisao/la:ima li ijedan navijač slavije ovdje da napiše kakva je tekma bila? zanimljiva? fer sportski?
kaze odović da je bila ekstra!
O cemuj se radi ovde posto ga ne otvara,ako je nesta zanimljivo ajde posalji na pp.LIvada je napisao/la:http://www.sou.rce.ba/clanak/5634323820 ... ajcitaniji
ma samo ovo S O U R C E sastaviDevil je napisao/la:O cemuj se radi ovde posto ga ne otvara,ako je nesta zanimljivo ajde posalji na pp.LIvada je napisao/la:http://www.sou.rce.ba/clanak/5634323820 ... ajcitaniji
Na koga mislis tacno,ovaj momak je od pre mene na forumu.Wert je napisao/la:Cim Slavija pobjedi odma dolaze i "navijaci". Imamo i mi takvih, al eto. Inače poznata je parola komšija, "Slavija je vaš drugi tim, kad neigra Zvezda uvjek ste sa njim". Inače šega mi koliko "navijača" Slavije navija za Zvezdu, slabo koji za Partizan... Čestitke na osvojena tri boda, sad pošteno ili ne, to neznam, ipak mi smiješno da Zvijezda dobije u gostima Zrinjskog, a kući izgubi od Slavije!
BIlo ih je nekoliko prosle sezone,neki su dobil banove neki otisli pa niko nema da pise,samo ponekad @Pigi i ja ali i ja sam daleko pa nisam toliko upucen.Wert je napisao/la:Kad su prošlu izgubili nijednog navijača nije bilo na forumu!!!
Devil je napisao/la: Na koga mislis tacno,ovaj momak je od pre mene na forumu.
A inace cestitke Slaviji,izgleda da sam bio u pravu kada sam rekao pripreme puni pogodak jer su igrali dobro ali nisu davali golove,sada su i to poceli,a Spalevic se vraca ponovo u vrh liste strelaca koji mu je ovo po redu gol 8 ili 9.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.