FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa hajde vise otklonite taj kvar, hebo li vam kelava i krave u indiji nanu nanulicu. Mora meni bht secer dignut.
Procajte vi sta hocete o BHT-u i smetnjama meni su zanimljiviji ovi sti se kamenjem dodaju u indiji nego ova utakmica
Neće da igraju ne znaju ni kad kiša ne pada kad je suho da igraju po kiši, ma nema šanse da oni to mogu nikad nismo po kiši znali igrati nema boga, daaj bože da izvučemo povoljan rezultat obo je sve na klackalici, nisu oni ništa ekipa ovaj zrinjski ali treba neko da im da gol, a ja ga ne vidim u ovoj postavci, svi igraju i uzimaju svuda bodove samo je nama sve tabu tema.bojamora je napisao/la:Vidiš li ti bolan kolika kiša pada i koliko se ljudi vratilo a i ja među njimaRizzla je napisao/la:Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
- TobeJarabi
- Kontakt:
Stvarno je zalosno vidjeti ovakvu vasu tribinu...Iskreno se nadam da cete uskoro srediti tavasa ''desavanja''...Rizzla je napisao/la:Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
Mada je I ova kisa malo zayebala,al jbg ipak je ovo premalo...
Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
-
- Kontakt:
Kameno doba...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bojamora je napisao/la:Vidiš li ti bolan kolika kiša pada i koliko se ljudi vratilo a i ja među njimaRizzla je napisao/la:Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog
Vjeruj , nije kisa problem

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li još neko da je dobro pogledao onaj navodi prekršaj nad Dujkovićem
- TobeJarabi
- Kontakt:
Sto secerko? Da se neces istopitibojamora je napisao/la:Vidiš li ti bolan kolika kiša pada i koliko se ljudi vratilo a i ja među njimaRizzla je napisao/la:Dobro ti se cini kralju...Stvarno bih ja bolje komentarisao i preko tv-a nego Igor Kristic uzivo stvarno je dno dna...Jug naseg hrama sablasan , kad sam govorio desavanja bio sam napadnut i oznacen kao lazov..izvolite dragi nasi i draga nasa upravo!bojamora je napisao/la:Meni se čini da je kod poništenog gola Dujković pao preko igrača Zrinskog

Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
habib je napisao/la:prehladice nam se igraci majko moja

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sreća pa je na zapadu bilo raje, mogao ga je vjetar odnijeti.
Koja bruka jbt
Koja bruka jbt
NO PYRO NO PARTY
- TobeJarabi
- Kontakt:
Otice im jajniciBadrHari je napisao/la:habib je napisao/la:prehladice nam se igraci majko moja

Sta reci?
Koju posluku porati?
Koju posluku porati?
[quote="ennis"]Svaka cast ljudima koji su na tekmi,ono je kijamet..
Ovi gore sto prozivaju losu posjetu i lika koji je najavljivao vise ljudi,no comment
[/quotea pazi, ovo ja ne volim, dvostruki arsini... kada je sarajevo"igralo" sa zvijezdom bilo je ismijavanje a nevrijeme prije tekme samo takvo jos imate sjever koji je natkriven.... a 80% navijaca je znalo da se tekma nece igrati jer ovi nisu uplatiti... ja prvi u pola 7 saznao da se ne igra
sto se tice igre... ne znam, lose je ovo mada je zeljeznicaar realno mogao povesti
Ovi gore sto prozivaju losu posjetu i lika koji je najavljivao vise ljudi,no comment

sto se tice igre... ne znam, lose je ovo mada je zeljeznicaar realno mogao povesti
imal linka za utakmicu idje ? 

netrajahifans je napisao/la:imal linka za utakmicu idje ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti sto prozivaju i s vase i s nase strane nemaju utakmica na tribini vise nego prstiju na rukama a o tekmama i navijanju na kisi da ne pricam,bas kao vas ovaj @tobejarabi,ne vrijedi s osnovcima raspravljatirammstein je napisao/la:ennis je napisao/la:Svaka cast ljudima koji su na tekmi,ono je kijamet..
Ovi gore sto prozivaju losu posjetu i lika koji je najavljivao vise ljudi,no comment[/quotea pazi, ovo ja ne volim, dvostruki arsini... kada je sarajevo"igralo" sa zvijezdom bilo je ismijavanje a nevrijeme prije tekme samo takvo jos imate sjever koji je natkriven.... a 80% navijaca je znalo da se tekma nece igrati jer ovi nisu uplatiti... ja prvi u pola 7 saznao da se ne igra
Svi oni koji gledaju utakmice nase lige po ovakvom vremenu su zaljubljenici u svoje klubove kakvih nema ni u Engleskoj,zato kazem veliki respect.Ja sam se prvi vratio ispred zgrade kad sam vidio kakav se kijamet sprema.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Držite taj X komšije! 

Nema ovdje povrakta poraz ko kuća, to se vidjelo neće niko da igra, nit može.
"by invincible1921 on 23 Aug 2014, 16:32
i vi bi u evropu
ja jos veca bduala 1 stavi...
ZELJEZNICAR 1921!
tm'87-turn back or die
Ruke su se nase digle vidio sam lice DZILDE pjevao je majko sa nama!
ex-"irridu""
i vi bi u evropu

ZELJEZNICAR 1921!
tm'87-turn back or die
Ruke su se nase digle vidio sam lice DZILDE pjevao je majko sa nama!
ex-"irridu""