Nisam bio u prilici gledati utakmicu,I poraz me iznervira na prvu kao I svakog.
Ali sta je sad ljudi jel ih trpimo,ili im **** majku nakon prvog poraz.
Svi smo pametni I svi bolji od adzema.
Ja mogu krivit njrga da su lose pripremljeni fizicki,ali da ga krivim,nakon 4 kola sto par supaka koji igraju preko kurca.
Tu mislim na tomica,stanica,colica,zeljkovica,antolovica ima ih jos par,pa je kriv jer se mora oslanjat na djecu,koja bolje igraju od ovih,I na.pojacanja koja su mu dovedena par dana pred prvenstvo.
Pa trpimo sad malo ako smo izabrali ovaj put.
Najlakse je popljuvat covjeka nakon 4 kola,a ja cuvam reci bez obzira na rezultate,ja sam na trenutke vidio jako leprsavog zelju,sa tecnom igrom,sto u vrijeme amara nisam vidio.
Mislim na par tekmi koje sam mogao gledat.
Pa ima mjesta za napredak,trazi covjek ekipu,sudite mu makar na polusezoni,mada.je i to kratak period.
Boli poraz,I krivo ljudima sto moraju ove kompleksase sto muda jeli godinama,sada slusat kako se nasladjuju.
Dosta njih vecim uspijehom smatra nas poraz od zrinjskog,nego svoje uspijehe u europi.
Kad je covjek seljak u dusi,neces ti njega nikad naucit pravim vrijednostima.
Pa mora se I ovo ljudi desavat,pa dominiras 3-4 godine,mora doci do pada,hajmo nanovo I pametnije ovaj put.
Previse je svega negativnog oko kluba I samo se ceka da pukne.
Krivo je I meni da nas uzimaju ekipe koje nesta silom prilika spadaju u vrh,ali boze moj svi fol sabur polako istrpicemo,a vec u 4 kolu **** I'm majku.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE