FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
- diplomatija
- Kontakt:
Re: FK Goražde
Dobili ste odličnog trenera, unis je uvijek uvodio u visi rang takmicenja, ozbiljan i radan trener s kojim bas nema zajebancije, a ne znam kako niste čuli za Nihada, prije desetak godina je nakratko vodio i gorazde..
vidio sam ga neki dan u gradu , vrlo kratko je on bio u klubu i to dok je gorazde bilo drugoligas i neslavno brzo je otisao sjetio sam se tipa. nisam isao tada gledati tekme jer su bili losi.
-
- Moderator
- Kontakt:
1-1Benjo_AFC86 je napisao/la:Rezultat sa Podrinjem?
Zar Mojović ne ostaje u Sutjesci. U utorak sam bio tamo i igrao je za Sutjesku i reče da tu ostaje ?gorazdak je napisao/la:Focak Nikola Mojovic potpisao za FK Gorazde. Proslu sezonu je igrao u Radniku iz Bjeljine a jos je igrao za : Sutjesku iz Foce, Proleter, Drinu iz Zvornika, Zetu iz Golubovaca a u FK Gorazde dolazi iz Bjeljinskog Radnika.
Igra na poziciji ofanzivnog veznog

Usput, koliko igrača iz Sutjeske vam je stiglo ? A stigao vam je i Gigović iz Slavije.
Nemanja Gigovic i Edin Šeko nova pojačanja.....
Fuad Salihović novi igrač.
FK Goražde 2-0 OFK Gradina Srebrenik
Jučer Goražde pred svojom publikom upisao prvu pobjedu u novoj sezoni. Protivnik je bio ekipa Gradina iz Srebrenika. Već od prve minute domaćin je napadao i stvarao prilike ali istakao se golman gostiju. Imali su i gosti svojih šansi ali većinom je to završavalo van okvira gola. Do promjene rezultata je došlo sredinom prvog poluvrijemena kada pogađa Alden Vladavić. Sa tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. U nastavku nešto oštrija igra gostiju ali bez većih šansi. Drugi gol Goražde je postigao sredinom drugog poluvrijemena kada je strijelac bio Čakar. Do kraja Goražde je imao još nekoliko dobrih šansi ali do promjene rezultata nije došlo. Iduće kolo Goražde gostuje Branitelju iz Mostara.
Jučer Goražde pred svojom publikom upisao prvu pobjedu u novoj sezoni. Protivnik je bio ekipa Gradina iz Srebrenika. Već od prve minute domaćin je napadao i stvarao prilike ali istakao se golman gostiju. Imali su i gosti svojih šansi ali većinom je to završavalo van okvira gola. Do promjene rezultata je došlo sredinom prvog poluvrijemena kada pogađa Alden Vladavić. Sa tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. U nastavku nešto oštrija igra gostiju ali bez većih šansi. Drugi gol Goražde je postigao sredinom drugog poluvrijemena kada je strijelac bio Čakar. Do kraja Goražde je imao još nekoliko dobrih šansi ali do promjene rezultata nije došlo. Iduće kolo Goražde gostuje Branitelju iz Mostara.
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobar rezultat za goste s obzirom da su putovali više od 6 sati radi zastoja kod Vlasenice, pa su se moralo vratiti nazad pa drugim putem ici
Cestitam na pobjedi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Dobro su prosli zaista.
Od pocetka pa do kraja tekme Gorazdani su dominirali i za 90 minuta igre stvorili su 5 sto posto sansi , znaci jedan na jedan i brine me efikasnost jer da su u pola bili efikasni rezultat bi bio katastrofalan za Gradinu. Sto se Gradine tice stvorili su jednu priliku kada je na centarsut jednog igraca gostujuci igrac glavom loptu preko gola prebacio a imao je ispred sebe prazan gol i to je jedina sansa i bila je jedna poluprilika i to je sve.
Gradina djeluje stabilno ali odbrana im je bila nevjerovatno losa ili je nas napad bio predobar....
Od pocetka pa do kraja tekme Gorazdani su dominirali i za 90 minuta igre stvorili su 5 sto posto sansi , znaci jedan na jedan i brine me efikasnost jer da su u pola bili efikasni rezultat bi bio katastrofalan za Gradinu. Sto se Gradine tice stvorili su jednu priliku kada je na centarsut jednog igraca gostujuci igrac glavom loptu preko gola prebacio a imao je ispred sebe prazan gol i to je jedina sansa i bila je jedna poluprilika i to je sve.
Gradina djeluje stabilno ali odbrana im je bila nevjerovatno losa ili je nas napad bio predobar....
-
- Moderator
- Kontakt:
Loše je djelovala odbrana skroz. Uostalom ko ne bi bio brate, Moranjkić izlazi iz busa kaže ja sam slomljen sav.gorazdak je napisao/la:Dobro su prosli zaista.
PS: Igrači Gradine su u 16:50 došli na stadion.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Utakmica je u svim segmentima bila lijepa za pogledati. Lijepo vrijeme,oko 1000 gledalaca,teren predobar, a utakmica jako dobra. Goražde je bila mnogo dominantnija ekipa. Stvarali su mnogo šansi i postigli dva pogotka. Obzirom da je početak sezone i da je ekipa Goražda potpuno nova,po prikazanoj igri s pravom se može očekivati da će ove sezone završiti na nekoj od prvih pet pozicija na tabeli. Ekipa Gradine je igrala bezvoljno i nekako sam stekao dojam da je utakmica možda igrana 3 za 3. Za očekivati je da će se ove sezone plasirati u sredinu tabele. Najbolji igrač utakmice je bio Sinan Ramović koji je svojom kvalitetom prevazišao ovaj rang takmičenja i ne vjerujem da će se ovdje zadržati duže od ove polusezone.Jako dobar je bio Amar Konjhodžić. Nešto lošiji od ostalih su bili strijelci golova na današnjoj utakmici. Generalno jako borbena i kvalitetna ekipa Goražda je najavila da će ljubitelji nogometa u velikom broju dolaziti na utakmice i uživati u dobrim predstavama našeg tima.
Romantičari u Mostar po pobjedu
Sjajan početak, na red dolazi Metalleghe.

-
- Moderator
- Kontakt:
Svaka cast na 2 pobjede i na prvom mjestugz234 je napisao/la:Sjajan početak, na red dolazi Metalleghe.![]()

Naredne dvije utakmice igramo kod kuce i uvjeren sam ako pobjedimo Metalige da cemo Igman pobjediti.
Sa cetiri pobjede u nizu Gorazde bi se lagano odvojilo na prvom mjestu. Lijepa prilika da se romanticari sa drine uz naredne dvije pobjede zacementiraju na prvoj poziciji.
Imam informaciju da ukoliko budemo u vrhu do polusezone uprava ce uloziti jos novca i orjentisati se na osvajanje prvog mjesta i ulazak u premijer ligu. Kvalitet imamo jos ostaje da vidimo kako cemo u narednim utakmicama pogotovo u ove dvije naredne stajati na terenu.
Sa cetiri pobjede u nizu Gorazde bi se lagano odvojilo na prvom mjestu. Lijepa prilika da se romanticari sa drine uz naredne dvije pobjede zacementiraju na prvoj poziciji.
Imam informaciju da ukoliko budemo u vrhu do polusezone uprava ce uloziti jos novca i orjentisati se na osvajanje prvog mjesta i ulazak u premijer ligu. Kvalitet imamo jos ostaje da vidimo kako cemo u narednim utakmicama pogotovo u ove dvije naredne stajati na terenu.
Prvi gol strasan
[youtube][/youtube]
Dobri vam dresovi
[youtube][/youtube]
Dobri vam dresovi

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
čuo sam da u Goraždu ima navijača Veleža?
Imate li ikakvu navijačku grupu? Trebalo bi doć 4-5 kombija iz Konjica sljedeće kolo 

FK Goražde nema navijačku grupu. Bez obzira na to,uvijek je dobra posjećenost na utakmicama (500-2000). Navijači sa strane nemaju problem doći i navijati za svoj tim. Goraždanska publika je pismena i dobronamjerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.