Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Lillard
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Lillard » 23 avg 2014, 23:07

ma to je lumia jbga :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 avg 2014, 23:12

opet dolazimo do lumije, ´kljucaj ovu temu :mrgreen:

mujka59
Kontakt:

Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la mujka59 » 23 avg 2014, 23:57

viKK je napisao/la:
marcelo12 je napisao/la:Imam belaj jedan :D ko god samnom razgovara, bilo da me nazove sa mob bilo sa fiksnog, cuje svoj glas..
pa smanji glasnoću poziva na svom mobitelu, očito da ti je preglasno pa odjekuje nazad do mikrofona
Ma opet isto, smanjio sam ispod 50% al ljudi opet čuju svoj glas :/

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 24 avg 2014, 00:28

Da li je moguće da je do zaštitne maske..negdje pročita da se od toga stvara eho

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 24 avg 2014, 08:47

Lillard je napisao/la:ma to je lumia jbga :mrgreen:
trebo si prvo doc da ti preporucimo lumiu pa onda kupit mobitel :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 avg 2014, 09:57

Lillard je napisao/la:
R32 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:koliko vam kamera znaci za mobitel?

Meni mnogo, meni najbitnije na telefonu da je dobra kamera i dobra memorija. Karticu od 8 gb vucem vec 5-6 godina po telefonima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni odlican mobitel, memoriaj dobra, al' kamera slaba, samo 5mgpxel.. :(
Ja dugo imao LG GM360, u bht ga uzeo oko 300KM tad bio. Uglavnom jos ni na jednom dr. telefonu nisam vidio bolje kamere ( od 5mp ), telefon me bas posluzio. Doduse tač je bio veoma los, ali se navikao pa mi nije ni smetalo.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 18ef10f5af" onclick="window.open(this.href);return false;

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 48eae81cb5" onclick="window.open(this.href);return false;

Obje slikane sa blicem u mraku.
Telefon mi bas bio pomjeri, ali eto moralo se uklopiti sa danasnjim smartfonima. :D
Mia San Mia

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 24 avg 2014, 12:09

Problem sa silverlightom imam konkretno na kladjenju u zivo na wwin-u. Ako je itko upoznat sa tim i nek javi sta kako za androide. Javljajte ko zna

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 avg 2014, 16:45

ne znam dal je iko imo problem ovakav, imam Galaxy S5 i neki dan mi slucajno uslo vode u oklop onaj gdje bude baterija i ostali djelcici. Nakon toga sve na mobitelu radi(zvuk,home button, power button i sl.) samo mi display prekida, tj stalno mi crna slika se prebacuje, pa neke boje sarene, prekida non stop, ne mogu da vidim nista preko njega, da li da odnesem ga u shop na popravku, da li se to moze popraviti, ili moram novi display mjenjati, ili cak da se skroz telefon sjebao? :(
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2014, 16:50

Odnesi u šop, mislim da će ti masno naplatiti, no prvo se raspitaj za koliko bi to napravili.

I sad imam taj gm360, touch mi je slab ali mobitel je u svoje vrijeme bio odličan. Ima obična verzija i ona sa wi - fi.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 avg 2014, 16:56

Svakako da cu morati u shop, zamjena displaya je oko 300 km za njega, sad je pitanje dal je otiso display, ili je neki kvar na njemu, al svakako da cu masno platiti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 avg 2014, 22:15

anonimni je napisao/la:Koja mi je najbolja opcija da na Androidu dobijem iOS interface? Kad tražim iOS launcher, dobijem uglavnom fake aplikacije i jednu koja radi, ali koja je puna reklama, pa sam je izbrisao za manje vremena nego što se instalirala :mrgreen: a ako potražim iOS theme, vjerovatno ću dobiti samo pozadinu u tom stilu, što ja ne tražim...
Nestalo pitanje, pa da ga ponovim ne bi li mi odgovorio neko ko zna, a nije ga vidio ranije (bar se nadam da takvih ima ovdje :mrgreen: )
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 24 avg 2014, 22:56

treci je napisao/la:
treci je napisao/la:jel moze ko savjet neki baciti,
dakle dobio sam huawei ascend y 300, na nekoj svicarskoj mrezi, nov je bio zapakovan u kutiji,
odem ga otkljucat i sve 5 radi, ali posto slabo telefoniram tek sam ovih dana skontao da negdje oko minute moj mikrofon se ugasi, tako da nijedan razgovor ne moze trajati vise od minute moram uvijek gasitii i zvati ponovo,
sad jel to do loseg otkljucavanja il je fabricka greska, nekako mislim da je do otkljucavanja jer je mobitel dosao nov iz svicarske,
ako neko ima iskustva nek baci neki savjet
Ako se ne varam Huawei ima problem sa Viberom, tj. ažurirana Viber aplikacija pravi problem tokom poziva, tako da je vjerovatno do toga. Na internetu nađi stariju verziju Vibera i instaliraj mimo playstorea.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2014, 23:45

Kako instalirati silverlight za Lumiu? :( :( :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 avg 2014, 23:46

nema toga, silverlight je mrtva stvar gotovo

html5 je way to go
anonimni je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Koja mi je najbolja opcija da na Androidu dobijem iOS interface? Kad tražim iOS launcher, dobijem uglavnom fake aplikacije i jednu koja radi, ali koja je puna reklama, pa sam je izbrisao za manje vremena nego što se instalirala :mrgreen: a ako potražim iOS theme, vjerovatno ću dobiti samo pozadinu u tom stilu, što ja ne tražim...
Nestalo pitanje, pa da ga ponovim ne bi li mi odgovorio neko ko zna, a nije ga vidio ranije (bar se nadam da takvih ima ovdje :mrgreen: )
nabaci MIUI Custom Rom

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 avg 2014, 23:49

Kod mene bila ona bez wifija.
Neka me nostalgija puca od prije tih telefona, svaki brend je bio razlicit, i od svakog brenda 10-20 najmanje vrsta telefona. Svi se potpuno razlikuju. Dok mi se sad vise gadi, sve isti đavoli sve na isti fazon. Klizni vjecno bili u modi :D
Mia San Mia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2014, 23:55

I u mene je taj model bio.

Sada mobitel služi i kao digitalna kamera, prije par godina je to drugačije bilo kada si kupovao kameru za 250 - 300KM 12.1mp.

Uglavnom, sve se svodi na isto, razlika je samo u brzini i toj kameri. Imao sam Lumiu, sada Xpheriu i mogu reći da mi nedostaje Lumia, :|

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 avg 2014, 23:56

bodi123 je napisao/la:ne znam dal je iko imo problem ovakav, imam Galaxy S5 i neki dan mi slucajno uslo vode u oklop onaj gdje bude baterija i ostali djelcici. Nakon toga sve na mobitelu radi(zvuk,home button, power button i sl.) samo mi display prekida, tj stalno mi crna slika se prebacuje, pa neke boje sarene, prekida non stop, ne mogu da vidim nista preko njega, da li da odnesem ga u shop na popravku, da li se to moze popraviti, ili moram novi display mjenjati, ili cak da se skroz telefon sjebao? :(
ako imas garu svakako odnesi, osim ako ti je ona trakica ispod ili pored baterije pokvasena, tj mislim ili poplavi ili pocrveni u slucaju da dodje u kontakt s vodom, onda halali garu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2014, 23:58

Pa kako da igram live na Wwin?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 25 avg 2014, 00:08

http://www.mobymob.com//pics/mobils/119 ... a-6230.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ova je bila jedna od najboljih telefona u svoje vrijeme, i koja je imala bas sve :D
Ali nikad ne mogu prezaliti ovu Nokiu http://www.phonespot.nl/images/producti ... zwart4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
i danas dan ne mogu naci telefona koji mi se tako sviđao.
Sta ce tek biti za 10-20 godina.
A ne mozes nikako nazad, uvijek se moras uklopiti u sadasnjost.
Mia San Mia

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 avg 2014, 00:17

QUARESMA 18<<< je napisao/la:nema toga, silverlight je mrtva stvar gotovo

html5 je way to go
anonimni je napisao/la:
nabaci MIUI Custom Rom
Sem toga nema druge opcije ? Ne da mi se rootati telefon, cak ni sa Towelrootom radi Knoxa, mislio sam da se to moze aplikacijama rijesiti...

@Sabinho
Nista od live kladjenja preko mobitela (bar ne na WWinu), bez Silverlighta ne mozes otvoriti ponudu, a do Silverlighta (kao sto ti vec rekose) ne mozes nikako :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.