Ja sam ovo napisao prije početka sezone. Do sada ekipa je po mom "mišljenju" ispunila očekivanja. Ja sam očekivao iz prvih 5 kola 7 bodova. Govorim realno i objektivno ne navijački.Gledajući dosadašnje stanje PL, sve ekipe osim prvih 6-7 se bore za opstanak u zadnjih 5-6 kola. Male razlike u bodovima budu, osim posljednje ekipe koja u principu sama sebi izbaci tj. odustane od igranja.
Računajući na takvu standardnu sezonu, mi ćemo se boriti za opstanak jer nemamo ekipu za za prvih 7 mjesta 100% , čak šta više mislim da imamo slabiju ekipu nego u prošloj polusezoni, igrački smo možda tu negdje ali stručno nismo.
Ja bi bio zadovoljan 10 mjestom.
Sa ovim timom što imamo ni kući nismo favoriti protiv Sarajeva,Veleža,Širokog,Zrinjskog... nemamo igre i realno gledajući nema je ko ni igrati. Cilj je jasan, stabilizacija i opstanak
Problem ovog "cilja" je taj što se nema šta doći pogledati na Tušanj osim pružiti podrška "novčano i dlanovima".
Ovo će uticati na posjetu i na nezadovoljstvo ali tako nam je kako je dok se ne izvučemo iz dugova.
Nakon svake ovakve partije treba *ebat mater onima što su napravili dug a ne Denisu i sadašnjim igračima.