Pappy je napisao/la:Rek'o čiko pred početak sezone da je Slavija daleko od ekipe za ispadanje.![]()
Gaziiiiiiiii !
FK Slavija
Re: FK Slavija
SRETAN BROJ - 1725
Znaci samo lagano i opusteno!!!!pitic je napisao/la:Pappy je napisao/la:Rek'o čiko pred početak sezone da je Slavija daleko od ekipe za ispadanje.![]()
Gaziiiiiiiii !Znači prođe i 4 kola, a Slavija bez poraza
. Realno iznenađujuće
Pod dopingom ste.
Slavija je mnogo jača nego prošle godine. Pribojavao sam se u početku odlaska nekih važnih igrača, ali ispostavilo se da smo u Ivanovicu, Vejnovicu i Govedarici dobili jos bolja pojacanja koja ce ih zamjeniti.
Tako da gaziiii. next stop: Sloboda.
Tako da gaziiii. next stop: Sloboda.
Već sada možete dobiti uvjerenje od saveza za najveću gostujuću pobjedu u PLBiH u ovoj sezoni
. Kako god neka bijelosvijetska sramota se dešava u Vitezu od strane domaćih igrača, ipak Slavija nije Chelsea 
SRETAN BROJ - 1725
Danas smo dali gol vise nego za cijelu proslu sezonu u gostima.
Moram se zaroviti da vidim kada smo nekome zadnji put dali pet golova, prosle godine smo Sirokom utrpali 4 u Lukavici.
Moram se zaroviti da vidim kada smo nekome zadnji put dali pet golova, prosle godine smo Sirokom utrpali 4 u Lukavici.
- alan_kardec
- Kontakt:
huh šta ovo bi u vitezu? kad sam video rezultat, nisam mogao da vjerujem. Svaka čast
Najprijatnije iznenađenje prvenstva, zasad.
Neko gore spomenu najveću gostujuću pobjedu u istoriji PLBiH, ja se sjećam da je prije 5-6 godina Slavija na Bilinom polju pobijedila Čelika 4:0 ili 4:1, isto tako se sjećam da je Željo prije nekoliko godina dobio Slaviju u Lukavici 4:1, ali da gost petardom razbije domaćina, to mislim da se nikad nije desilo.
Neko gore spomenu najveću gostujuću pobjedu u istoriji PLBiH, ja se sjećam da je prije 5-6 godina Slavija na Bilinom polju pobijedila Čelika 4:0 ili 4:1, isto tako se sjećam da je Željo prije nekoliko godina dobio Slaviju u Lukavici 4:1, ali da gost petardom razbije domaćina, to mislim da se nikad nije desilo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
leotar dobio visocku bosnu mislim 13 nula u visokom 
- samo_lijevo
- Kontakt:
1:9mravojed je napisao/la:leotar dobio visocku bosnu mislim 13 nula u visokom
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- alan_kardec
- Kontakt:
a sjećam se, to je bilo mislim u onoj prvoj zajedničkoj sezoni kad je Leotar imao strašnu ekipu i kad su bili šampioni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- samo_lijevo
- Kontakt:
jest u prvoj sezoni i to odmah prvo kolo.alan_kardec je napisao/la:a sjećam se, to je bilo mislim u onoj prvoj zajedničkoj sezoni kad je Leotar imao strašnu ekipu i kad su bili šampioni.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Evo gledam sad trenutno Zelju i Zrinjevce pa sve nesto kontam da sam pravo zadovoljan sa prva cetri kola...jbg-a Zrinjevci sampioni a mi nerjeseno sa njima na neutralnom terenu,Zeljovci nadaju se Evropi mi opet nerjeseno...bod iz Bjeljine puno saka brade a ova danasnja perverzija vrh!!!!Samo lagano i opusteno protiv Slobode pa na zasluzenu pauzu!!!!
prvo Ceca pa slobodalovcen16 je napisao/la:Evo gledam sad trenutno Zelju i Zrinjevce pa sve nesto kontam da sam pravo zadovoljan sa prva cetri kola...jbg-a Zrinjevci sampioni a mi nerjeseno sa njima na neutralnom terenu,Zeljovci nadaju se Evropi mi opet nerjeseno...bod iz Bjeljine puno saka brade a ova danasnja perverzija vrh!!!!Samo lagano i opusteno protiv Slobode pa na zasluzenu pauzu!!!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje igramo sa slavijom...jel foca il lukavica...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- pravnik1981
- Kontakt:
prosle sezone vitez - VELEZ 1-5alan_kardec je napisao/la:huh šta ovo bi u vitezu? kad sam video rezultat, nisam mogao da vjerujem. Svaka častNajprijatnije iznenađenje prvenstva, zasad.
![]()
Foca kralju necemo igrati ovde najvjerovatnije do 9 kola protiv Mladosti a postoji mogucnost i da se zaigra u 7 kolu brotiv Borca sve zavisi u kakvom ce stanju biti teren poslije koncerta i naseg bodovnog salda jer ako ovako budemo dobro gurali ispostovace se sve moguce procedure sto se tice obnove terena...staragarda je napisao/la:gdje igramo sa slavijom...jel foca il lukavica...
Nemogu nesto da se sjetim ali mislim da je Radnik prosle godina nas dobio 5-2,cini mi se i Zeljo nam je petaka uvalio prije 3-4 godine...Ne treba se sad nesto previse qurciti na osnovu ove pobjede samo treba igrati hrabro i pozrtvovano pa sta nam Bog da.Momci treniraju u nenormalnim uslovima na dan tekme putuju u Focu kad smo domacini ukratko svaka im cast za ova prva cetri kola....pravnik1981 je napisao/la:prosle sezone vitez - VELEZ 1-5alan_kardec je napisao/la:huh šta ovo bi u vitezu? kad sam video rezultat, nisam mogao da vjerujem. Svaka častNajprijatnije iznenađenje prvenstva, zasad.
![]()
Neko gore spomenu najveću gostujuću pobjedu u istoriji PLBiH, ja se sjećam da je prije 5-6 godina Slavija na Bilinom polju pobijedila Čelika 4:0 ili 4:1, isto tako se sjećam da je Željo prije nekoliko godina dobio Slaviju u Lukavici 4:1, ali da gost petardom razbije domaćina, to mislim da se nikad nije desilo.![]()
Samo lagano i opusteno!!!!!
cestitke komsije 
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
stvarno mi je milo kad vidim da slavija igra lijepo i uspjesno!!!
samo nastavite... sarajevu treba stabilni premijerligasi!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.